ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ierburi pentru tinerețea și frumusețe femeilor


Multe lucruri în lumea noastră sînt create special pentru femei, există chiar și plante medicinale pentru sănătatea femeilor. Studiați, încercați și tinerețea lungă vă este asigurată...

Pentru a vă păstra tinerețea, feminitatea, atractivitatea și buna dispoziție, nu beți neapărat "chimie". Natura noastră este extrem de bogată în plante și ierburi, care în popor sînt numite  "pentru femei". Ele ajută femeile și fetele să resolve anumite problemele de sănătate și să înlăture diferite afecțiuni nu mai rău decît pastilele scumpe.

CEAI DIN CREȚIȘOARĂ

Se toarnă un pahar de apă clocotită peste o lingură de iarbă mărunțită, se infuzează, se strecoară. Se bea acest ceai fără restricții în cazul nevrozei climacterică, amețeli, menstruații dureroase. Cel mai bine e să infuzați iarba într-un termos.

CEAI DIN FRUNZE DE ZMEURĂ SAU MURE

Se toarnă un pahar de apă peste o linguriță de frunze de zmeură uscate și zdrobite, se aduce la fierbere, apoi se infuzează timp de 20 de minute. Beți ceai cu miere sau cu fructe de padure frecate cu zahăr. Ceaiurile din frunzele de mure și zmeură ajută la menținerea frumuseții și tinereții, sănătatea femeilor, ridică starea de spirit, îndepărtează toxinele, au capacitatea de a regla nivelul hormonilor și zahărului din sînge.

CEAI ÎMPOTRIVA DEPRESIEI

Acest ceai este pentru doamnele în vîrstă, care desori au o stare de spirit proastă. Ceaiul ajută la îmbunătățirea acesteia și ameliorează depresia. Pentru ceai, veți avea nevoie de flori de mușețel, păducel și sunătoare, luate în părți egale. Se toarnă un pahar de apă clocotită peste o linguriță de amestec, se insistă timp de 20 de minute, se strecoară. Ceaiul trebuie să fie băut, savurat, foarte lent, îcu nghițituri mici.

CEAI PENTRU FETE TINERE

Tratează nevrozele, iritabilitatea, pierderea poftei de mîncare, este utilă în conflictele de la școală și acasă, în reușita proastă de la școală.

Veți avea nevoie de: rădăcină de păpădie, melissa și urzică moartă alba.

Rădăcină ușor prăjită se macină într-o rîșniță de cafea, ierburi se taie mărunt. Într-un termos, este o linguriță de amestec pe plante se toarnă un pahar de apă clocotită și se infuzează 2-3 ore, se bea cîteva căni pe zi, și neapărat – înainte de culcare. Cursul de recuperare - nu mai puțin de 3 săptămîni, în același timp se interzice consumarea ceaiului negru!

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 02 martie 2021 16:05
Vizualizări: 1074

Citiţi de asemenea

Totul răspunde. Iar noi uneori nici măcar nu ne gîndim la ceea ce aducem pe lume......
118
În Elveția, o femeie a crescut doi lei.Autoritățile i-au confiscat pentru grădina zoologică. 7 ani mai tîrziu, o femeia ...
122
Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
748
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
782