ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Imunitatea slăbește cu peste 90% după consumul acestor produse

În ultimul timp, noi tot mai des auzim despre cancer. Nu e secret că tot mai mulți oameni mor din cauza bolilor cardiace, a ictusurilor etc. Toate aceste maladii sînt legate direct cu alimentația noastră, care lasă de dorit.

„Pacientul este un om care moare lent. Cu cît mai lent el moare, cu atît mai mult vom cîștiga de pe urma lui” (Industria de panificație)

Un studiu efectuat în SUA a stabilit că timp de 15 minute după ce omul mănîncă 100 de grame de hidrocarburi rafinate (pîine, cipsuri, zahăr, orez alb, biscuiți etc.), funcția sistemului imunitar al omului slăbește cu peste 90%.

Studiul publicat în „Journal of Cancer” a arătat legătura dintre consumul pîinii albe cu drojdii și sporirea numărului de maladii canceroase. Cercetarea a mai stabilit că la oamenii care mănîncă preponderent pîine albă (pînă la 5 felii pe zi), riscul de a face cancer renal este de două ori mai mare decît la cei care mănîncă puțină pîine albă (cel mult 1,5 felii pe zi).

În cadrul unui congres de alimentație vegetariană din Tallinn în 1990, a fost prezentat un raport, în care se relata despre pîine. Raportorul demonstra că pîinea cu drojdii este un produs mortal pentru sănătatea omului. Dospind în sucurile din intestin, aceasta acidulează mediul intern al organismului, transformîndu-se în boțuri de lut, lipindu-se de pereții intestinului.

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
260
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
113
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
158
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
97