În Africa de Sud s-a construit o casă din cânepă

/ Vizionări: 3206

дом из конопли

 

Am studiat minuțios cum se dezvoltă producerea de  cânepă în diferite țări,  începînd cu Europa pînă în USA. Și m-am gândit, în cazul în care canabisul este atât de versatil, el poate fi folosit în consum, vestimentație, de ce nu ar fi posibil de a construi o casă din cînepă - susține autorul proiectului, Tony Budden.

Am angajat doi arhitecți care au conceput planul unei case moderne și funcționale.  Ca mai apoi, eu și echipa mea am adaptat proiectul la sistemul modular în construcție și am montat casa.

дом из конопли

 

Am avut mai multe întâlniri cu oficiali de la guvern și am observat cum s-au lăsat interesați atunci cînd le-am prezentat mostrele de cărămizi din cînepă și materialul de izolare, la fel din cânepă. 

дом из конопли

 

Pentru acel moment nu aveam sufficientă materie primă pentru toată clădirea, astfel a  trebuit să o caut în Europa. În Franța, am găsit o companie care ne-a adus izolația și plăcile din cânepă. Plăcile PA le-am comandat din China.

дом из конопли

 

În timpul construcției casei noastre de cînepă, guvernul s-a schimbat de mai multe ori și de fiecare data trebuia să ne înțelegem din nou. 

дом из конопли

 

Ne-am îndeplinit misiunea-pentru a schimba conceptul în legătură cu consumul de canabis prin "Arată și spune" sau conform sloganului nostru: "Inovare Educație Dezvoltare".  În acest scop, am creat un brand care produce totul, de la haine la produse de ingrijire a corpului, toate din cânepă.

дом из конопли

 

În mod evident, transportarea cînepei din Franța și China au mărit cheltuielile deoarece cânepă este destul de costisitoare în Europa. Pe cînd, Africa de Sud are cel mai bun climat, mai mult spațiu, și tot ce este necesar pentru cultivarea  cânepei industriale. Există, de asemenea, pierderea potențială a locurilor de muncă aici în Africa de Sud prin crearea acestor proiecte, însă noi avem nevoie de a crea locuri de muncă anume aici.

дом из конопли

 

Sursa


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137