ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Africa de Sud s-a construit o casă din cânepă
 

Am studiat minuțios cum se dezvoltă producerea de  cânepă în diferite țări,  începînd cu Europa pînă în USA. Și m-am gândit, în cazul în care canabisul este atât de versatil, el poate fi folosit în consum, vestimentație, de ce nu ar fi posibil de a construi o casă din cînepă - susține autorul proiectului, Tony Budden.
Am angajat doi arhitecți care au conceput planul unei case moderne și funcționale.  Ca mai apoi, eu și echipa mea am adaptat proiectul la sistemul modular în construcție și am montat casa.

дом из конопли

 

Am avut mai multe întâlniri cu oficiali de la guvern și am observat cum s-au lăsat interesați atunci cînd le-am prezentat mostrele de cărămizi din cînepă și materialul de izolare, la fel din cânepă. 

дом из конопли

 

Pentru acel moment nu aveam sufficientă materie primă pentru toată clădirea, astfel a  trebuit să o caut în Europa. În Franța, am găsit o companie care ne-a adus izolația și plăcile din cânepă. Plăcile PA le-am comandat din China.

дом из конопли

 

În timpul construcției casei noastre de cînepă, guvernul s-a schimbat de mai multe ori și de fiecare data trebuia să ne înțelegem din nou. 

дом из конопли

 

Ne-am îndeplinit misiunea-pentru a schimba conceptul în legătură cu consumul de canabis prin "Arată și spune" sau conform sloganului nostru: "Inovare Educație Dezvoltare".  În acest scop, am creat un brand care produce totul, de la haine la produse de ingrijire a corpului, toate din cânepă.

дом из конопли

 

În mod evident, transportarea cînepei din Franța și China au mărit cheltuielile deoarece cânepă este destul de costisitoare în Europa. Pe cînd, Africa de Sud are cel mai bun climat, mai mult spațiu, și tot ce este necesar pentru cultivarea  cânepei industriale. Există, de asemenea, pierderea potențială a locurilor de muncă aici în Africa de Sud prin crearea acestor proiecte, însă noi avem nevoie de a crea locuri de muncă anume aici.

дом из конопли

 

Sursa

Marţi, 20 mai 2014
Vizualizări: 1740

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
473
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
194
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
268
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
146