ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În California vor călători cele mai curate maşini
Cu Arnold Schwarzenegger în scaunul de guvernator sau fără el, statul american California rămîne printre liderii mondiali în domeniul oportunităţii adoptării legilor "verzi". Recent a fost adoptat un set de norme care se referă la maşini şi camioane mici, anul fabricării 2017-2025.

 

Dacă totul va merge aşa cum au prevăzut autorii acestui document, foarte curînd California va ocupa primul loc în lista celor mai prietenoase regiuni faţă de mediul înconjurător, iar conducătorii auto locali vor economisi mii de dolari la staţiile de alimentare.

 

Dispoziţiile documentului afectează cele patru teme principale: gaze cu efect de seră, smog, vehicule cu zero emisii, precum şi a staţiile de alimentare pentru acestea.

 

Primele două puncte sunt clare fără explicaţii suplimentare: toate modele vehiculelor noi, trebuie să fie dotate cu echipamente care vor reduce efectele nocive asupra mediului înconjurător. Iar cu zero emisii (ZEV) şi staţii de alimentare e cu totul altceva.

 

Deja în 2015 în California, se promite de a lansa în serie primele maşini pe hidrogen. Şi pentru că proprietarii lor să nu călătorească prin întregul stat în căutarea staţiilor de alimentare, acestea vor fi construite pentru a fi disponibile aproape la fiecare pas.

 

 

Sursa: newsland.ru

 

Vineri, 02 martie 2012
Vizualizări: 1220

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
191
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
97
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
138
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
87