ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Ekaterinburg se pune în aplicare proiectul de casă privată, eficientă energetic, la prețuri accesibile
În așezarea Gornâi Șcit, care este o suburbie a orașului Ekaterinburg, autoritățile intenționează să construiască o casă privată experimentală, eficientă energetic, principalele caracteristici ale căreia vor fi o largă disponibilitate pentru toate segmentele de populație și corespunderea clasei A de economisire a energiei. Informația a fost anunțată de serviciul de presă al departamentului de politica de informare a guvernatorului regiunii Sverdlovsk.
Serviciul de presă a menționat că costul de un metru pătrat într-o astfel de locuință creatorii săi intenționează să mențină în limita celor 45 de mii de ruble, iar costurile de energie pentru întregul an nu vor depăși 6000 de ruble. Acest lucru poate fi realizat prin aplicarea celor mai avansate tehnologii din lume în domeniul construcțiilor "verzi".

Deocamdată nu a fost publicată lista de soluții tehnice și tehnologice care trebuie să fie utilizate în construcția casei, la fel ca și alte caracteristici tehnice ale proiectului. Deci rămâne doar să credem în declarațiile dezvoltatorilor și oficialilor guvernamentali.

Iar cuvintele lor stipulează că cumpărătorul la primirea casei la cheie va obține o locuință gata pentru  populare, echipată cu toate aparatele necesare, precum și clădirea nu va necesita orice costuri suplimentare pentru sejur complet. În conducerea regiunii cred că astfel de case vor deveni dintre cele mai căutate pe piața imobiliară, deoarece în afară de cost și de întreținere redusă, acestea vor fi amplasate în imediata apropiere de orașul Ekaterinburg.

Suma de 45 de mii de ruble pe un metru pătrat într-o casă inovatoare nu arată foarte real, pentru că prețul lucrărilor de construcții, în special de înaltă calitate, nu poate fi numit mic. Este suficient să faceți cunoștință cu costul instalării geamurilor la balcon și să înțelegeți că pentru înalta calitate a muncii și a materialelor necesare trebuie să plătești o mulțime de bani.
Data de lansare a proiectului pilot în exploatare încă nu a fost anunțată, însă dezvoltatorii săi sunt încrezuți că după câteva luni de monitorizare a casei, în astfel de structuri ar putea fi interesate mai multe companii din industria de construcții. În viitor cererea pentru locuințe eficiente energetic va crește rapid, și proiectul creat în Ekaterinburg ar putea fi  în fruntea tuturor construcțiilor private eficiente energetic din Rusia.
 

Duminică, 16 martie 2014
Vizualizări: 1654

Citiţi de asemenea

Inginerii italieni au dezvoltat o tehnologie accesibilă de "construire de locuințe din pămînt" împreună cu imprimarea 3D...
21
În acest articol, vă vom prezenta o loțiune făcută în condiții de casă din frunze de pătrunjel și lămîie (sau oțet de ...
34
Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
128
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
348