ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Sevastopol intenţionează să producă combustibil din gunoiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În Sevastopol, care este pe cale să fie mutaţii de la oraş balnear în sectorul industrial, care urmează să fie construit, în plus faţă de terminale de cărbune, a plantelor de gunoi de reciclare. Ca serviciului de presă al oraşului Sevastopol Administraţiei de Stat, construcţia centralei prezentate de către reprezentanţii a două canadian companii de top pentru prelucrare şi eliminare de gunoi, Steven Davidson, Gilles Dupuis şi Jean-Serge Thibault în timpul unei întâlniri cu vice preşedinte al Administraţiei de Stat de la Sevastopol Miroslav Sagaydak şi şeful Municipal Ingineria Vladimir Hibuchenko .

Proiectul de plante este un sistem ecologic modern pentru reciclarea şi eliminarea deşeurilor. Problema de gestionare a deşeurilor este rezolvat cu succes în Canada, iar firmele de lider în această direcţie oferta pentru proiectele lor de municipii si orase industriale în alte ţări.

Proiectul propus de prelucrare adâncime de deşeuri municipale solide (MSW) pot fi obţinute din materii organice conţinute în deşeurile, calitatea biodiesel de combustibil de mare, care, după cum autorii proiectului, puteţi utiliza imediat - pentru combustibil şi vehiculele şi tractoare, şi pe nave şi elicoptere .

Sagaydak remarcat că, în ciuda mică zonă de biocarburanţi în oraş, canadian expertiza ofera este de mare interes: "Pentru noi este important ca proiectul nu are nevoie de alocarea de suprafeţe semnificative de teren, care, în Sebastopol prea scumpe, iar furnizarea apei industriale. Oraş vor primi producţie de tehnologie modernă, locuri de muncă mai multe şi, cel mai important - cu perspectiva de mulţi ani, una din problemele importante. "

Părţile au convenit să continue consultările în această direcţie. Partea canadiană se trimite experţi Sevastopol lista de întrebări, şi apoi a da un plan de afaceri formal.

Recall terminale de cărbune din Sevastopol este de planificare pentru a construi o societate Stevedoring companie Avlita, 77.12 parts% deţinute de societăţile controlate de omul de afaceri ucraineni şi deputat din partea Partidului Regiunilor Rinat Akhmetov.

Potrivit unor activişti ONG-urilor, construirea de un terminal pentru manipularea de cărbune din Sevastopol ar putea duce la eliberarea în atmosferă, ape şi sol până la o mie de tone de praf de cărbune pe an, ceea ce ar afecta în mod negativ situaţia ecologică din oraş şi starea de sănătate a locuitorilor, precum şi descurajarea de la vizitatorii Crimeea. În acelaşi timp, în funcţie de susţinători ai proiectului, terminalul este proiectat astfel încât exclude dăuna mediului.

Sursa Rosbalt

Duminică, 07 februarie 2010
Vizualizări: 1664

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
448
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
186
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
257
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
140