În Statele Unite se construiește o rețea națională de stații universale de încărcare

/ Vizionări: 2098

В США строится Национальная сеть универсальных зарядных станций

 

Prima stație de încărcare pentru vehicule electrice care poate taxa orice vehicul electric existent a fost recent construită în San Diego.

Staţii de încărcare a vehiculelor electrice, amplasate în cabinele telefonice
Staţii de încărcare a vehiculelor electrice, amplasate în cabinele telefonice

NRG eVgo Freedom Station care tocmai s-a deschis în mall-ul Fashion Valley Mall are cel mai actuale la moment tipuri de încărcătoare. Acestea sunt Level 2 ( 240 V CA- curent alternativ) și Combo DC Fast Charge ( 500 VCC – curent continuu) , precum și CHAdeMO DC - conectori de încărcare rapidă ( 480 V CC).

Încărcătoarele  rapide de CA pot completa rezerva de energie în kilometri cu o viteză de 241,4 km pe oră, sau aproximativ 80 % de rezervă de energie în mai puțin de 30 de minute. Încărcătoarele Level 2 oferă energia mai lent - rata de completare a energiei în kilometri constituie 19-24 km  pe oră de încărcare.

Compania NRG eVgo intenționează să construiască cel puțin 200 de stații în California până în 2016 . Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial , toate aceste stații sunt în curs de proiectare - la etapa de proiectare până la obținerea autorizații de constructie - în San Francisco, San Joaquin, Los Angeles și San Diego.

"O treime din toate vanzarile vehiculelor electrice din SUA sunt realizate în California. Stația de încărcare la Fashion Valley Mall permite conducătorilor auto să meargă acolo unde le poftește inima cu cele mai tari vehicule electrice, cheltuind în același timp pentru fiecare kilometru mai puține mijloace bănești decât cu o mașină diesel", - a declarat Terry O'Day, vice -președinte al companiei NRG eVgo din California.

В США строится Национальная сеть универсальных зарядных станций

"Inaugurarea pimei stații întăreste angajamentul nostru de a proteja mediul înconjurător, oferind în același timp clienților cel mai înalt nivel de servicii și de confort", - a declarat George Caraghiaur, prim-vicepresedinte al companiei imobiliare Simon Property Group, care, de asemenea, a participat la proiect.

Sub controlul Simon Property Group în diferite centre comerciale sunt în curs de dezvoltare 43 de stații de încărcare.

NRG eVgo plannifică să dezvolte sute de stații publice de încărcare în toată California, Texas și Washington.

Potrivit site-ul oficial: "NRG eVgo a creat primul ecosistem global național de vehicule electrice, finanțat din sursele private. Noi oferim energie de încărcare pentru mașinile electrice proprietarilor auto, afacerea noastră are ca scop de a satisface nevoile tuturor consumatorilor în încărcarea electrică".

Inaugurarea stației de încărcare ajută la atingerea obiectivului național - 1500000 de vehicule cu emisii zero pe drumurile din California până în 2025.

 

 

Sursa: facepla.net

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137