ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

În Thailanda câinele a salvat un bebeluş aruncat la groapă de gunoi
 

Câinele de casă numit Pui a salvat viața unei fetiţe nou-născute pe care părinții au aruncat-o la groapa de gunoi într-o localitate din provincia Ayutthaya, la aproximativ 75 km de Bangkok.

Animalul de companie din rasa Thai bangkev a găsit o pungă de plastic în care se afla un copil la groapa de gunoi din oraș. Simțind o ființă vie, câinele în dinți a adus obiectul găsit în pragul casei proprietarilor.

 

 

 

- Am auzit un lătrat puternic și am ieșit să vedem ce se întâmplă. Animalul nostru de companie păzea o pungă ciudată, - a relatat proprietarul lui Pui, Gumnerd Tongmak. – Prima s-a apropiat de pungă nepoata mea Sudarat şi a văzut în interior un copil.

 

В Таиланде собака спасла выброшенного на свалку младенца

 

 

Fetiţa a fost dusă imediat la cel mai apropiat spital. Medicii au stabilit că copilul s-a născut prematur. Copilul cântărea doar 2,2 kg.
- Pui deseori se plimbă prin sat, îl puteți vedea ba acolo, ba aici, de data aceasta el a fost la locul potrivit şi la momentul potrivit. Datorită inteligenţei lui copilul a rămas în viaţă, - a lăudat salvatorul patruped șeful regiunii Pinnikorn.

 

В Таиланде собака спасла выброшенного на свалку младенца

 

 

Autoritățile sunt deja în urmărirea mamei și tatălui fetei, se stabileşte motivul pentru care copilul a fost aruncat ca un gunoi inutil.

Pentru fapta sa Pui a primit o zgardă de piele și o medalie de la biroul local al Crucii Roșii. Proprietarul câinelui i s-a plătit un premiu bănesc.

 

В Таиланде собака спасла выброшенного на свалку младенца

В Таиланде собака спасла выброшенного на свалку младенца

 

 

Sursa: goodnewsanimal.ru

 

Luni, 10 iunie 2013
Vizualizări: 2461

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
66
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
30
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
60
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
106