ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Încă o dată despre lupta împotriva propagatorilor pe InternetÎncă o dată  despre lupta împotriva propagatorilor pe Internet

 

Situaţia în societate se tensionează inevitabil - creşterea frecvenţa a menţionării în mass-media a fărădelegilor rutiere, crimelor comise de colaboratorii legii şi  imigranţilor, tema vieţii dulce a starurilor şi funcţionarilor birocraţi. În Internet sunt discutate activ cazuri de spălare a banilor la nivel naţional, din toate părţile răsună apelurile de a părăsi ţara (în special, în rândurile tinerilor).

Deci, unul din principalele instrumente ale manipulării opiniei publice - este programarea neuro-lingvistică.

Nu reprezintă nici un efort suplimentar să evidenţiem din toată cantitatea  informaţiei provocatoare distructive  nişte "blocuri de construcţie" din care se formează o stare generală de spirit tristă.

De exemplu, sunt nişte verbe, integrate în structurile complexe, care se introduc uşor în mentalitate. Folosindu-le, autorul informaţiei se simte un cunoscător excepţional al subiectelor afectate, îşi distrează stima de sine cu aluzii sarcastice referitor la structurile guvernamentale, pe care le urăşte.

De exemplu, a stoarce banii, a părăsi ţara.

Prima combinaţie formează o imagine stabilă de o corupţie larg răspândită a aparatului de stat, inclusiv a oamenilor, care nu sunt implicaţi în procesul de descompunere a statului. Toată vina, în orice  informaţie, de obicei, este atribuită lui Putin. A doilea expresie formează o dorinţă maniacală de a părăsi Rusia şi tot ce este legat de ea.

Aceste forme verbale sunt menţionate, cu o viteză de invidiat, şi sunt introduse rapid în vocabularul cititorilor, formând un program clar psihologic. Ar fi oportun să luăm decizii echivalente privind contra-măsurile respective.
Pentru ce ar trebui să se inspire populaţiei o isterie? Baza socială în formă de poporul nemulţumit de birocraţia funcţionarilor publici, a fost elaborată cu succes prin intermediul mass-media tradiţionale, în special, televiziune, care s-a alăturat la propagare pe Internet.  A fost extinsă platforma de sprijin  a opoziţiei în afara  sistemului.

În timpul examinării acestui fenomen într-un context special, a fost determinat sistemul de criptare şi de decriptare a informaţiilor trimise într-o anumită direcţie.

Realizatorii proiectelor de opoziţie formează o bază extinsă a subiectelor ce ţin de interesul populaţiei, preponderent prin analiza întrebărilor lansate pe Internet. Aceste puncte şi au fost bombardate. Mecanismul propagării s-a dovedit a fi destul de simplu:

  1. Evidenţierea tezei, care caracterizează o atitudine negativă a masei mare de oameni faţă de acest fenomen, proces  sau eveniment.
  2. Teza este criptată într-o îmbinare de cuvinte, în cele mai multe ori, cu prezenţa frazeologiei  şi jargoanelor. Se formează o expresie de bază stabilă şi uşor de reţinut, şi deasupra ei sunt adăugate informaţii în formă de fapte: Partidul de hoţi şi escroci, etc.


Principalul lucru  este dea a crea un "brand". Fie ca clişee liberale să se învârtească pe limbă, chiar pur şi simplu, sensul lor va fi uşor găsit întotdeauna. Scopul principal - de a impune o formă lexicală.

Mecanismul de contracarare  ar trebui să fie similar:

  1. Identificaţi forma lexicală cu un sens negativ.
  2. Găsiţi tezele ascunse în spatele ei.
  3. Formulaţi tezele antagoniste - pozitive.
  4. Criptaţi tezele ideii în îmbinări de cuvinte, mai bine cu conţinutul frazeologic şi cu jargoane.

Luni, 27 iunie 2011
Vizualizări: 1363

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
44
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
98
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
180
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
167