Instalația suedeză pentru robinet economisește 98% din consumul de apă

/ Vizionări: 2224

Instalația suedeză pentru robinet economisește 98% din consumul de apă

În prezent mulți sînt convinși cu greu că resursele trebuie economisite. În oraș mulți s-au obișnuit să stea mult sub dus, să lase robinetul deschis la bucătărie. Dar odată cu scumpirea tarifelor și un gadget simpatic va accelera procesul de trecerea la un consum rațional.

Compania Altered din Suedia promite că inovația ei „Altered:Nozzle” va reduce cheltuielile de apă cu 98% și nu veți fi nevoit să vă limitați. Cea mai mare parte din apă curge în lavoar fără a fi folosită, dacă curge în jet puternic. Aceasta majorează cheltuielile. Compania propune instalații pentru robinet, ce împarte jetul în picături mici, distribuind apa uniform pe suprafață. Astfel, fiecare picătură este folosită. Închipuiți-vă un pulverizator care distribuia apa cu o viteză înaltă.

Instalația este confecționată din alamă se fixează pe robinet pe 30 de secunde și are cîteva regimuri. În regimul Mist consumul de apă este de 0,18 l pe minut. Aceasta este sufficient pentru ca procedura dușului sau de spălare a vaselor să fie la fel de eficiente ca și în cazul jetului obișnuit.

Regimul Silver de asemenea este economi: consumul de apă într-un minut constituie 3 litri. La precomandă, instalația costă $38.

 

 

Sursa: rodovid.me

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137