ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Internetul, bulversat de anunţul privind o conferinţă de presă a NASA despre OZN

În ultimul timp sînt filmate tot mai multe filme despre OZN şi se pare că acest lucru nu este întîmplător. Se spune că pămîntenii sînt pregătiţi moral de întîlnirea cu extratereştrii. E adevărat sau nu acest lucru, vom putea afla în cadrul conferinţei de presă a NASA, dedicată OZN.

Anunţul agenţiei spaţiale NASA despre conferinţa de presă privind descoperirile făcute în afara sistemului Solar, a bulversat internauţii şi i-a făcut să creadă că, în sfârşit, au fost găsiţi extratereştrii.

Totodată, utilizatorii ruşi ai reţelei Tweeter deja s-au revoltat că „NASA a găsit viaţa în cosmos, iar vor aici o arătaţi pe Şurîghina” (eroina emisiunii „Pusti govoreat”, ce relatează cum a fost violată – n. red.). Unii ruşi au comparat nivelul descoperirilor NASA şi nivelul de viaţă în Rusia: „SUA: NASA va desfăşura o conferinţă de presă privind descoperirea în afara sistemului Solar. Rusia: Locuitorii din Luca se plîng pe o băltoacă, ce are 40 de ani”, a scris pe Tweeter utilizatorul @whiskeysoda.

Însă mulţi utilizatori lasă doar comentarii entuziasmate, de genul „se pare că s-a început”, „oare într-adevăr au găsit” şi „ştiam eu că voi trăi pînă la acest moment”. De asemenea pe reţelele de socializare sînt publicate poze şi imagini cu extratereştri.

NASA şi-a anunţat conferinţa de presă pentru 21 februarie. Ea va începe pe 22 februarie, ora 21.00, ora Moscovei. Conferinţa va putea fi urmărită pe site-ul agenţiei.

În comunicatul de presă al NASA se menţionează că tema conferinţei va fi „descoperirea făcută în afara sistemului Solar, căutarea vieţii extraterestre”. Alte detalii agenţia nu oferă. Publicaţia BuzzFeed a scris pe contul său din Tweeter că „există oameni care sînt la curent şi că acolo (la conferinţa de presă) va fi ceva foarte important”.

 

Sursa: news.rambler.ru

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
247
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
109
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
155
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
94