ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Interviu unui rawfoodist cu o jumătate de secol de experiență!
Faimosul longeviv de 92 de ani din Armenia, Vaghe Danielian poate fi numit pe bună dreptate un veteran al dietei crude. Deoarece el a trecut la acest tip de alimentație cu 47 de ani în urmă!

Vaghe arată mai tânăr de vârsta lui, cel puțin cu 20 de ani, și datorează acest lucru modului său de viață unic!

De obicei, dimineața el mănâncă o salată din legume crude, fructe și fructe uscate. Dejunul în principal se compune din sfecla de zahăr sau aceeași salată de legume cu tărâțe de grâu.

La bucătăria lui veți găsi doar produsele sezoniere organice: curmale iraniene, semințe de floarea soarelui și dovleac , mere, roșii, etc.

Vaghe nu bea nici cafea, nici ceai, nici apă! Deoarece el este sigur că organismul lui primește apă din fructe și legume crude. Eroul nostru recunoaște că la început i-a fost greu să se obișnuiască cu o astfel de dietă.

Desigur, Vaghe Danielian evocă în mod constant un interes real din partea ziariștilor. Vă propunem unul dintre numeroasele sale interviuri.

- Vaghe, ce nu măncați?

- Eu nu mănânc nimic ce este fiert. În primul rând , eu nu mănânc pe nimeni. Adică, animalele moarte. Eu mănânc doar fructe și legume crude .

- Ce spuneți despre cereale ?

Cerealele, de asemenea, fac parte din dieta noastră. Dar eu, personal, nu sunt amator de cereale. Îmi ajung fructe , fructe uscate și legume. Nu trebuie neapărat să mâncăm tot ce este pe lume. Câteva tipuri de alimente sunt suficiente pentru ca omul să fie sănătos, să nu fie bolnav și să trăiască un timp foarte îndelungat.

- Cum n-ar fi de straniu, însă fiind rawfoodist, nu vă place acest cuvânt. Și de ce
nu ?

Ваге Даниелян-De ce nu-mi place cuvântul „rawfoodist”? Alimentlee naturale ale omului sunt toate fructele și legumele, dar crude. Prin urmare , pentru un motiv oarecare, oamenii care se hrănesc cu alimente naturale crude sunt numiți rawfoodiști. Eu cred că acest lucru nu este corect. Noi suntem cei care consumă fructe, legume și ne numim naturiști. Adică, oamenii care mănâncă alimente naturale.

De obicei, oamenii care trec la o dietă crudă se confruntă imediat cu crize de curățare. Ele pot dura până la 5 ani sau chiar mai mult. Dar întotdeauna crizele de curățare duc la o reînnoire completă a organismului, o scapare de maladii și chiar la o întinerire.

Imediat după trecerea la dieta crudă, în primul rând, am scăpat de excesul de greutate. Apoi au început reacții de curățare în organism. M-am bucurat de acest lucru, pentru că am știut că  a fost o recuperare a organismului, o sănătate. Și foarte curând, nu m-am recunoscut. Așa a început viața mea complet nouă. M-am renăscut din nou. Criza a durat nu mai mult de o lună.
Însă secretul  longevității mele constă nu numai în dieta crudă. Un rol important joacă și exerciții fizice, băi solare și modificări mentale.

Omul ar trebui să fie bun, corect și să dorească tuturor numai bine. Atunci omul începe a duce un mod de viață complet nou. Totul începe cu starea de sănătate a organelor interne și se termină cu gândirea sănătoasă.

- Cum arată ziua dvs.?
- În primul rând, mă duc la culcare devreme. Cel mai târziu la 22. Eu dorm atât, cât necesită organismul meu. Organismul însuși dictează când să mă scol. Mă trezesc, apoi curăț limba cu un cuțit bont de la o depunere albă. Acest strat alb reprezintă substanțe inutile organismului care se acumulează pe limbă.

Apoi beau 2 lingurițe de oțet de mere, plus o linguriță de miere dizolvată într-un pahar cu apă. Apoi "câștig dreptul la micul dejun". Adică, încep jogging. La acea vreme am alergat foarte mult, până la 10 km. Apoi am constatat că nu este nevoie de o astfel de cursă lungă: și dacă vom trece la kilometri, acum alerg aproximativ 4-5 km.În fiecare dimineață. Medicii nu cred că inima mea până la cursă face 50-52 de bătăi pe minut, iar după jumătate de oră de jogging doar 80-82 de bătăi. Si cel mai interesant lucru este că respirația mea este aceeași, parcă nu am fugit niciodată.
 

Ваге ДаниелянDupă cursă nu am niciodată respirație greoaie. Este uimitor! Am aproape 90 de ani și jumătate! După aceea, fac exerciții de yoga și cu haltere. În fiecare dimineață petrec o oră, făcând exerciții fizice. Apoi iau micul dejun . La micul dejun mănânc, de obicei, numai fructe. Orice fructe de sezon și cele care îmi permite punga.

Întotdeauna mă satur cu fructe.  Dacă fructele sunt dulci, le mănânc mai puțin - 300-400 de grame, dacă nu sunt foarte dulci, mai mult - o jumătate kg. La  prânz , când simt o foame, din nou mănânc fructe. Și apoi, până la ora 18-00 mănânc salate. Orice salată din orice legume. Depinde de anotimp.

În fiecare zi dimineața după oțet de mere mănânc o lămâie, ca un măr . Lămâile tratează maladiile. Eu dreg salate cu lămâie și tărâțe de grâu. Tărâțe de grâu sunt foarte bogate în vitamina B. Întregul complex de vitamine B se găsește în tărâțe.
Sunt suficiente 1-2 linguri pentru o porție de salată. Mestec bine produsele alimentare. Acest lucru este obligatorie. După ora 18-00 , încerc să nu mănânc nimic, dar dacă totuși vreau ceva, simt o foame, atunci din nou mănânc fructe sau fructe uscate. Iată toată dieta mea .

- Ce părere aveți despre post?
- La început am flămânzit. O dată pe săptămână  o zi - o zi și jumătate. Iar apoi când am început să mă ocup cu jogging, am considerat că nu mai este nevoie:
puteți flămânzi sau nu.  Alimentația noastră este de așa fel că foamea nu este obligatorie. Respectând dieta crudă, omul permanent se curețe de substanțe ce sunt inutile organismului nostru. Celulele se curețe in continuu.
- Ce părere aveți despre călirea organismului?

- Călirea organismului are loc atunci când omul consumă alimente organice. Nu este nevoie să-l călim în mod special.

- Vaghe,  la câți ani vă simțiți ?
 

Ваге Даниелян- Omul are două vârste: de calendar și cea biologică. Vârsta mea biologică - 25-30 de ani, și nu este un basm, ci un lucru sigur.

- Când ați trecut  la o dieta cu alimente crude, ați simțit o reducere de energie?

- Oh , da , desigur. Slăbiciunea a fost foarte mare. Dar a durat o zi sau două. Atunci când organismul se curețe de toxine, acesta în mod firesc simte o slăbiciune. Dar omul trebui să se bucure, pentru că atunci el devine sănătos.

- Ați primit o mulțime de scrisori de la ascultătorii dvs. Ați putea răspunde la unele dintre întrebările înregistrate aici.De exemplu, aceasta : "Tatăl meu a suferit recent două atacuri de cord . El poate trece acum la alimente naturale sau acest lucru va afecta în mod negativ activitatea inimii sale?"

- Este o întrebare stupidă ! Urmările vor fi doar pozitive!

- Și dacă o persoană are cancer ?

- Cancerul se va vindeca de la sine.

- Iar guta ?
- Toate bolile se vindecă. Literalmente toate! Am tratat o pacientă cu tetanos (catalepsie).

- Iar animalele de companie , de asemenea , trebuie să fie alimentate cu carne crudă, pește ?

- Hrana lor trebuie să fie naturală.
- Ați fost bolnav de atunci când ați trecut la o dietă cu alimente crude ?

- Nu, nu am fost bolnav. Se întâmplă uneori că strănut . Asta e tot !  Are loc o  eliminare. Poate că organismul se curețe astfel.
 

Ваге Даниелян- Naturismul este un panaceu pentru toate relele?

- Da , toate maladiile se vindecă. Toate! Începând cu cancerul și terminând cu SIDA .

- De ce alții nu acceptă dieta crudă?

- Mâncarea gătită creează o obsesie umana - o manie pentru diferite feluri de mâncare. Omul întotdeauna vrea să consume mâncarea gătită și gustoasă, mai ales dacă aceasta este preparată pe bază de carne. Otrăvuri care se găsesc în carne, fumatul și alcoolul creează la om o manie și el nu poate refuza la aceste lucruri.
Există oameni care spun că, dacă o zi nu vor mânca carne, atunci în acea zi eu vor rămâne flămânzi. Pur și simplu oamenii vor să consume mâncarea gătită.

- De ce dvs. ați acceptat? Iar alții nu?
- Este o întrebare foarte dificilă. Aparent, aceasta depinde de psihologia omului și modul său de gândire. De exemplu, în Africa există tribul Tuba, care locuiește în cel mai fierbinte loc din Sahara. Este cel mai sănătos popor din lume care trăiește mult timp. Ce mănâncă acest popor? Nu veți crede. Doar curmale și mei. Uneori ulei de nucă de cocos. Se pare că curmalele conțin toate elementele necesare pentru o viață sănătoasă a celulelor umane.
Numai consumând această dietă africanii rămân sănătoși Cariile dentare la ei în general nu sunt. Puternici și sănătoși, ei merg kilometri în deșert sub razele arzătoare ale soarelui și nimic nu acționează asupra lor. Oamenii de stiinta au dorit să cunoască secretul lor pentru sănătate și longevitate. Au organizat o expediție internațională și au mers în autobuze cu aer condiționat al ei. Dar nu au rezistat mai mult de două zile. Au fugit de acolo din cauza căldurii intense.
-La ce varstă omul trebue să treacă la naturism ca să fie un efect pozitiv?

- Când am trecut la alimente naturale și am simțit ce înseamnă acest lucru, atunci am regretat foarte mult că cartea lui  Arșavir Aterov a nimerit în mâinile mele atât de târziu. Pentru că cu cât mai rapid omul își dă seama de nevoia în produsele alimentare naturale, cu atât este mai bine.

Este chiar mai bine, dacă o femeie înainte de sarcină va trece la hrana umană, atunci copilul se naște foarte sănătos. Și nașterea este naturală și practic fără durere.

- Cum considerați, dieta cu alimente crude poate rezolva problema actuală a foametei în lume ?
- Desigur, că poate. Deoarece alimentele crude sunt necesare pentru un om într-o cantitate mult mai mică decât mâncarea fiartă.
Și, în sfârșit, vă sugerez să citiți cartea lui Arșavir Aterov "Dieta crudă". Puteți descărca chiar acum, făcând clic pe acest link cu butonul drept al mouse-ului:
 

http://pravdaopitanii.ru/ebooks/aterov.pdf

 

 

Sursa: syroedenie21.ru

Joi, 24 octombrie 2013
Vizualizări: 4221

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
215
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
156
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
341
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
327