ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Invazia gazelor de șist în Ucraina. Fărădelegi comise de Shell, Chevron și Ucrgaz în Iaremovka (+Video)
Guvernatorul regiunii Donetsk, Serghei Taruta, la o întâlnire cu directorul executiv al Shell, Graham Tiley,din 25 martie 2014, a cerut accelerarea implementării a două sonde de gaze de șist pe teritoriul regiunii, a raportat ediția online "Știri din Donbass/Новости Донбасса".

Omul de afaceri, noul-numit guvernator al regiunii Donețk, a negat avertismente privind daune ireparabile pentru mediu în urma extragerii gazelor de șist.
Serghei Taruta este convins că dezvoltarea gazelor de șist va permite Ucrainei să creeze o piața internă imensă, locuri de muncă suplimentare și piața produselor de consum , care vor promova independența energetică.

Gândiți-vă, de ce SUA are nevoie de Ucraina? Doriți să transformați  Ucraina într-un deșert în care nici păsările nu cântă și nici copacii nu cresc? Aveți nevoie de un deșert lipsit organisme vii? Sunteți gata să dați viața doar pentru faptul că America și Europa au nevoie de gaze?
Fascismul, nazismul  este dezgustător și înfricoșător. Noua putere a oligarhilor în mod special abate atenția populației de la genocidul ecologic.

 

Joi, 27 martie 2014
Vizualizări: 2193

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
476
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
194
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
270
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
147