ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Julia Roberts printre cei «verzi»Julia Roberts printre cei "verzi"

 

Potrivit versiunii revistei „People” din anul trecut, Julia Roberts, premiată cu Oscar, a fost în fruntea listei „celor mai frumoşi oameni de pe planetă”. Ce o face pe Julia una din actriţele cele mai fermecătoare şi, nu întâmplător, cele mai plătite de la Hollywood? Nu este vorba doar de temperamentul sudic, simţul umorului, bucle roşii de „firmă" şi zâmbetul alb ca zăpada al tiranosaurului Rex. A fi în armonie cu ea înseşi, cu cei apropiaţi şi lumea din jurul frumoasei stângace îi ajută convingerile verzi ferme: filmându-se şi crescând copiii, Roberts se axează pe dorinţa de a face lumea noastră mai bună şi a ocupa în ea un loc demn.

În  copilărie, Julie-Fiona visa să devină un medic veterinar şi a încercat să vorbească cu animale. Însă viaţa s-a aranjat în mod diferit - fratele Eric a deschis tinerei talentate uşa în cinema, şi oferte pentru filme au parvenit ca o ploaie de aur, "Erin Brockovich", "Steel Magnolias", " Nunta celui mai bun prieten" şi alte zeci. Dar Roberts continuă să adore animale – la moşia ei vieţuiesc în total şase cai şi şapte câini.

După naşterea copiilor, Roberts în întregime a adoptat stilul de viaţă ecologic şi sănătos şi a intrat în rândurile ecologiştilor.


Eco-stil de viaţă

 

Julia Roberts printre cei verzi


Julia are case în Malibu şi Manhattan, dar ferma din comitatul Taos, în nordul statului New Mexico, a devenit un refugiu adevărat, situat într-o regiune muntoasă pitorească. Din fericire pentru Roberts, ea a avut cineva pentru sfaturi privind  organizarea vieţii familiei sale în stilul "eco" - prietena ei ecologistă a devenit pentru ea un consultant "verde", care oferă actriţei sfaturi despre cum să trăiască fericiţi şi să protejeze planeta de distrugere inconştientă. De atunci, casa ei găzduieşte adunările cercului "verde", care analizează problemele serioase de mediu şi discută modalităţile de a le rezolva.

Astfel, Julia a descoperit cum să reducă semnificativ cantitatea deşeurilor, cum să facă un detergent organic fără ambalaj frumos, cum să aleagă un lichid pentru îndepărtarea lacului de unghi şi aşa mai departe. Actriţa încearcă să economisească apa prin reducerea timpului petrecut în cabina de duş la un nivel rezonabil şi foloseşte pungi reutilizabile pentru cumpărături. Pentru uz casnic Roberts a început să cumpere numai lucruri reprocesabile, pentru că crede că oamenii lasă în urma lor prea mult gunoi şi relatează în detaliu despre toate descoperirile şi inovaţiile sale, în speranţa că oamenii îi vor urma exemplul.

 

Julia Roberts printre cei verziCasa în care locuieşte familia stelară, de asemenea, este ecologică – locuinţa proiectată special nu numai că este construită din specii de copaci locale, dar, de asemenea, este echipată cu baterii solare, care taxează toate aparatele electrice. Julia nu se leneveşte să monitorizeze eliminarea gunoiului - deşeurile organice sunt  transformate în îngrăşământ pentru grădina în care actriţa creşte alimente sănătoase – copiii îi ajută cu plăcere. Julia învaţă moştenitorii să respecte pământul şi natura, să nu aruncă gunoiul şi, în general, să gândească a la verde.

 

Julia Roberts printre cei verzi

 

Superstarul a recunoscut în faţa jurnaliştilor că conduce un tractor. În afara fermei Robets, de altfel, conduce o maşină pe biocombustibil. Mama tânără este un reprezentant al companiei „Earth Biofuels” care se ocupă cu dezvoltarea energiei regenerabile.Julia şi păianjenii

 

Julia Roberts printre cei verzi

 

Barefuting

 

Julia Roberts printre cei verzi


Roberts este un mare fan de mers pe jos desculţ, sau aşa-numitei subculturii de "barefuting". Ea apare des în public fără pantofi - chiar s-a căsătorit aşa! În timpul filmărilor noului film "Eat, Pray, Love", pentru care familia actriţei s-a mutat în India, Julia a umblat desculţă aproape tot timpul - chiar şi atunci când a vizitat Taj Mahal.


Caritatea lui doamna Moder

 

Julia Roberts printre cei verzi

 

Julia este atât de activ angajată în deservirea oamenilor că au apărut deja vorbe: la cincizeci de ani ea ar putea deveni noul şef al UNICEF. Ea a luat parte la acţiunea "Hope for Haiti Now”, în cadrul căreia au fost strânse fonduri pentru a ajuta victimele cutremurului din Haiti, şi a cooperat cu canalul "Discovery" pentru a colecta donaţii pentru studiul sindromului Rett până în prezent incurabil.

O conversaţie aparte - participarea actriţei într-o campanie de caritate pentru combaterea SIDA în Africa. Julia a dezvoltat un design pentru o serie de tricouri sub eticheta «Armani Red», pe care oricine poate cumpăra în magazinele Emporio Armani sau pe Internet. Împreună cu Giorgio Armani Julia a prezentat versiuni de brăţări de design masculine şi feminine. Această bijuterie este decorată cu detalii de argint în formă de un "arbore al vieţii - pentru a reaminti că fiecare poate contribui la un viitor inofensiv şi sigur".


Apărătoarea naturii africane

 

Julia Roberts printre cei verzi

 

A devenit cunoscut faptul că Julia va juca rolul principal şi simultan va fi producătorul filmului despre apărătoarea celebră a animalelor africane - Joan Root.

 

 

Sursa: facepla.net cu link pe siemens.com

Joi, 04 august 2011
Vizualizări: 2551

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
40
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
344
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
491
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
367