ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Juvenilii din Suedia folosesc deja grenade paralitice pentru a lua cu forță copiii
O mama singură cu trei copii a refuzat să dea în mod voluntar copilul său de 5 luni serviciilor sociale din Suedia, atunci ea cu copilul au fost atacați cu grenade cu efect paralizant. Copilul a fost retras. Motivul - atașament excesiv al copilului nou-născut de mama biologică tradițională.

Apartamentul unei mame singure cu trei copii, care s-a închis într-o cameră cu copilul în vârstă de cinci luni, a fost luat cu asalt de Brigada Socială (așa-numita poliție juvenile suedeză). Mama a refuzat să dea în mod voluntar copilul lucrătorilor sociali, deoarece nu a văzut nici un motiv pentru o separare forțată de copil.
Un pic mai devreme psihiatrii au făcut un raport în scris, care a fost trimis la serviciul social de protecție a copiilor din orășel în care locuia familia, cu concluzia că  mama este minunată, are grijă de copii și duce o viață de familie tradițională (jurnaliștii suedezi citează documentul). Dar pentru un motiv oarecare lucrătorii  sociali nu au dat crezare experților cu diplomă și au luat o decizie independentă privind asalt (fără un ordin judecătoresc și fără nici un fel de documente), pentru a retrage un copil de cinci luni, pe care o mamă încăpățânată avea de gând să educe în continuare " în grijă și afecțiune".
" Copiii au o relație pozitivă cu mama și se dezvoltă în mod normal", - a fost  verdictul medicilor, însă se pare că serviciile sociale văd azi unele pericole într-o familie tradițională.
Oricum, dar asediind apartamentul unei mame singure, reprezentanții serviciilor sociale din Suedia au cerut întărire și utilizarea armei împotriva mamei convenționale, pentru a lua cu forță un copil de cinci luni. Poliția a aruncat grenade de zgomot în camera unde se aflau mama și copilul. Sunetul asurzitor produce un efect paralizant asupra oamenilor, - scriu jurnaliștii. La copil, împotriva căruia a fost folosită doza foarte mare de paralizie, aparent, nici serviciile sociale, nici poliția, în acest moment nu s-au gândit. Mama ca o persoană asocială a fost dusă imediat la un spital de psihiatrie, copilul - la orfelinat, iar apoi - în familia suedezilor mai toleranți.
Folosirea grenadelor cu efect paralizant împotriva părinților neînarmați în timpul operațiunilor de retragere forțată a urmașilor sănătoși în Occident este descrisă în presa suedeză și engleză pentru prima dată.
Părinții finlandeze de multe ori preferă să nu opună rezistență în această situație, atunci când lucrătorul social - Lastensuoelu - bate la ușă, nu așteaptă folosirea grenadelor, ci, din păcate, preferă singuri să se sinucidă. Părinții francezi cu milioane ies în stradă în semn de protest împotriva transformării lor în producători (mamă de împrumut) ai jucăriilor vii pentru cupluri de același sex.
Ce vor face părinții ruși după adoptarea în Rusia a legii cu privire la serviciile sociale pentru cetățeni, care practic a introdus versiunea suedeză a sistemului de justiție juvenilă? Cum pot fi protejate drepturile copiilor să fie educați și crescuți în familii tradiționale, dacă în țările occidentale juvenilii iau cu forță copiii, folosind arme și grenade?
Are nevoie Rusia de astfel de servicii sociale care doar vor realiza pogromuri în familii cu grenade paralizante, dacă angajații sociali copiază orbește experiența juvenilă occidentală? Sau Rusia are propria sa cale de dezvoltare a familiei? Modul său de viață de familie? Valorile sale? Dreptul istoric la educația copiilor în spiritul rus?
Aceste și alte întrebări au fost discutate la Forumul Național al mamelor Federației Ruse. Tel. serviciului de presă – 89197272188.
 

Marţi, 25 februarie 2014
Vizualizări: 2953

Citiţi de asemenea

La finele lunii aprilie, parlamentul a votat în primă lectură  proiectul de lege care prevede introducerea unui mor...
102
În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
263
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
301
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
542