ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

La 19 februarie în St Petersburg s-a deschis un Centru Independent de informații analitice «Reciclarea deșeurilor»
Prezentarea Centrului "Reciclarea deșeurilor" va avea loc pe 28 februarie 2013, la a XIII-ea Conferinţă Ştiinţifico-practică, "Reciclarea deșeurilor" din Sankt-Petersburg. Centrul a fost creat în baza revistei "Reciclarea deșeurilor", editate din februarie 2006. De serviciile Centrului pot beneficia conducătorii și profesioniștii care lucrează în domeniul managementului deșeurilor de producţie şi de consum. Pentru conducătorii întreprinderilor a fost introdusă abonarea la serviciul acordat în regimul "întrebare-răspuns".

 

Printre serviciile oferite de Centrul "Reciclarea deșeurilor": alcătuirea notelor de informații analitice; sintezelor; serviciilor acordate de experți cu înaltă calificare în domeniul proiectelor investiționale de monitorizare a mass-media industriale, socio-politice, de afaceri privind deșeurile; controlul prețurilor de vânzare-cumpărare a materialelor reciclate în Rusia; pregătirea unui plan de afaceri ca un model de business în cooperare cu Institutul Keldîş din AŞR.

De asemenea, la cererea întreprinderilor și organizațiilor pot fi alcătuite şi oferite liste ale companiilor furnizoare de echipamente, materiale, tehnică pentru ramura în cauză; companiilor care achiziționează materialele reciclate şi deşeuri; întreprinderilor de fabricare a mărfurilor de larg consum din materialele reciclate; adreselor municipalităților din Rusia (baza de date este actualizată constant începând cu anul 2001), serviciilor consultative pentru participare la evenimente organizate de companiile ruse care activează în domeniu, etc.

La Conferinţa "Reciclarea deșeurilor" vor participa conducători ai întrepriderelor, specialiști și oamenii de știință din diferite regiuni ale Rusiei. Cu un raport la tema "Practica rusă de reciclare a deșeurilor e-waste (deșeurile de echipamente electrice și electronice) vor lua cuvântul reprezentanţii instituţiei ştiinţifice "Practica ecologică" din Ekaterinburg, precum și va fi organizată prezentarea unui instrument pentru modelarea procesului de colectare, transportare și eliminare a deșeurilor solide la nivel municipal pentru a justifica modificările de tarife pentru exportarea deşeurilor solide pe un exemplu al uneia dintre comunități, precum și pentru a evalua nivelul tarifelor actuale privind transportarea deșeurilor solide ţinând seama de starea și caracterul sistemelor de gestionare a deșeurilor solide.

Cu raportul "Noua ramură din secolului XXI. Reciclarea" va vorbi G.I. Ţukareva, redactor șef al revistei "Reciclarea deșeurilor", L.L. Kamenik, doctor habilitat în economie, va prezenta tema "Doctrina aprovizionării Rusiei cu materie primă în timpul crizei mondiale".

De asemenea, vor fi discutate următoarele subiecte :„ Tehnologii ale secolului XXI. Viitorul eventual al Rusiei” , "Eliminarea poluanților gazoși ai aerului în spații rezidențiale și industriale cu ajutorul sistemelor biologice", "Complexe de mijloace tehnice și tehnologice pentru curățarea deșeurilor lichide extrem de toxice”, "Utilizarea energetică a biogazului din depozitele cu deșeuri solide ".

Directorul Uniunii Ştiinţifice "Fundația pentru Dezvoltarea certificării transporturilor specializate, mijloacelor de mecanizare şi tehnologiilor în lucrările de construcții", M.I. Griff, va prezenta raportul "Reciclarea mijloacelor de transport în cadrul normelor OMC".

Directorul instituţiei ştiinţifice V.P. Suetin, va relata participanţilor la Confenrinţă despre "Reciclarea deșeurilor organice pentru producerea energiei”.

La Conferinţă se va vorbi despre practica construirii eco-caselor cu utilizarea tehnologiilor de construcție rusești, standardelor și materialelor fabricate din resursele reciclate, experienţa construirii caselor pasive, accesibile după preţ și eficiente energetic, caselor montate cu utilizarea materialelor de construcţii reciclate.

Participanții la Conferință, de asemenea, vor discuta probleme de educaţie.
În fața ochilor noștri se schimbă în mod fundamental industria , la fel cum au plecat în neant locomotivele, ordinele scrise pe coaja de mesteacăn şi ceasurile clepsidră. Avem nevoie de oameni care pot aduce lumea la o armonie - inteligenţi și puternici, responsabili, decenţi și sănătoşi. Participanții la Conferință vor afla şi vor discuta sarcini în domeniul educaţiei, ce ar trebui să facem pentru a creşte astfel de oameni.

Invităm liderii în afaceri și profesioniștii, conducătorii organizaţiilor guvernamentale și non-guvernamentale care activează în domeniul deșeurilor de producţie și de consum, precum și producătorii și furnizorii de echipamente speciale pentru acest domeniu; producătorii de materiale reciclate; oamenii de știință, managerii și specialiștii din cadrul companiilor investiționale, juridice, de consulting, inginerie, cercetare și dezvoltare.

 

Atenție! Pentru prima dată Conferința Științific-practică "Reciclarea deșeurilor" va fi difuzată în direct pe internet. Puteți activa link-ul:. http://www.ustream.tv/channel/13341270

 

 

Sursa: wasterecycling.ru

 

Vineri, 22 februarie 2013
Vizualizări: 1460

Citiţi de asemenea

Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
28
Compania chineză Hanergy a prezentat cel mai eficient panou solar cu o singură joncțiune, construit vreodată în lume.....
3833
Locuitorii din Edineț sînt nevoiți să suporte mirosul insuportabil din localitate, din cauza zecilor de pești morți care...
157
"Copil, 5 ani. 2 ore blestemate învățăm litera "B", trecem la "C", iar după o jumătate de oră el a UITAT deja "B". E o p...
434