ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lămâie și bicarbonat de sodiu - o combinație puternică de tratament!

În secolul al XXI-lea, când cancerul înregistrează o creștere rapidă, necesitatea unor tratamente alternative devine tot mai importantă. În prezent, se desfășoară numeroase cercetări pentru combaterea cancerului.

Dr. Marti Pagel, candidat la doctorat în cadrul Centrului Oncologic al Universității din Arizona, testează efectele bicarbonatului de sodiu asupra pacienților cu cancer de sân. El a primit o grantă în valoare de 2 milioane de dolari de la Universitatea Națională de Medicină pentru a desfășura aceste cercetări.

Este foarte important să înțelegem că fiecare tratament afectează diferit pacienții și diferitele tipuri de cancer. Metodele tradiționale pot fi ideale pentru tratarea unui tip de cancer, în timp ce pentru altul pot fi ineficiente sau chiar dăunătoare. Același lucru este valabil și pentru tratamentele naturale. În plus, starea generală a organismului uman joacă un rol important în eficacitatea oricărui tratament. Este asigurat cu alimente organice? Are acces la apă curată? Simte și crede că poate învinge boala? Toate aceste aspecte sunt foarte importante pentru orice tratament.

Diverse studii au arătat rezultate uimitoare în tratarea tumorilor canceroase cu bicarbonat de sodiu. Deși cercetările nu sunt încă finalizate, deja există efecte remarcabile ale bicarbonatului de sodiu asupra metastazelor tumorilor. Acest lucru justifică continuarea cercetărilor, deoarece există deja efecte pozitive ale tratamentului.

Dr. Robert Gillis și colegii săi au demonstrat deja eficacitatea bicarbonatului de sodiu în alcalinizarea zonei din jurul tumorii la șoareci. Aceleași studii au arătat că bicarbonatul crește nivelul pH-ului în tumoră și inhibă metastazele spontane la șoarecii cu cancer de sân.

Lămâia are proprietăți anticancerigene, deoarece conține limonoizi, fitochimicale care pot fi găsite și în alte fructe citrice. Studiile au arătat că lămâia are și proprietăți antimicrobiene, iar cancerul este foarte similar cu o infecție fungică în organismul nostru. Dacă tratăm cancerul ca pe o infecție fungică, putem folosi diverse metode, iar unii oameni de știință au descoperit că lămâia și bicarbonatul pot ajuta la eliminarea ciupercilor care cauzează diferite tipuri de cancer.

Lămâia este, de asemenea, foarte eficientă în eliminarea toxinelor din organism. Este plină de vitamina C și ajută organismul să scape de radicalii liberi care distrug celulele. Limonenul, o substanță găsită în lămâie, ajută și la stimularea fluxului limfatic, ceea ce este foarte important în eliminarea substanțelor cancerigene din organism. Un flux limfatic slab poate duce la dezvoltarea bolilor.

Lămâia este, de asemenea, necesară pentru a echilibra nivelul de pH. Lămâia în combinație cu sodă este cea mai sigură modalitate de a introduce substanțe alcaline în organismul nostru. Această metodă de tratament permite atingerea celulelor canceroase și distrugerea lor, fără a afecta celulele sănătoase, spre deosebire de chimioterapie.

Acest fruct în combinație cu sodă ajută la lupta împotriva celulelor canceroase și a bolilor, și ajută, de asemenea, la sporirea capacitatii organismului nostru de a se auto-curăța de celulele care pot provoca boala. Este foarte important să includeți lămâia în dieta dvs., deoarece este foarte benefică, iar în combinație cu sodă, elimină toxinele din organismul nostru, ceea ce este o procedură necesară, chiar și dacă nu avem nicio boală.

Am găsit pentru tine o rețetă foarte bună. Amestecați ½ linguriță de bicarbonat de sodiu cu 250 ml de apă, și adăugați jumătate de lămâie. De asemenea, puteți găsi alte rețete care să vă fie utile. Eu beau această băutură când am probleme cu stomacul sau când simt că mă îmbolnăvesc. Această băutură mi-a fost întotdeauna foarte utilă. Dar amintiți-vă, trebuie să știți singuri ce este necesar organismului dumneavoastră, și de asemenea, trebuie să vă consultați cu un medic.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 22 aprilie 2024 18:00
Vizualizări: 269

Citiţi de asemenea

Construiesc în interiorul copacului pentru a economisi materiale de construcție....
184
Filmele despre prostituate, uneori, sunt difuzate ziua, sunt difuzate devreme seara, la fel ca și filmele cu dezbrăcări,...
136
Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
193
Știți că un sunet de o secundă poate să vă schimbe dispoziția pentru o zi întreagă? Pentru a profita de această propriet...
171