LEAPrus — eco hotel muntos situat la cea mai mare altitudine

/ Vizionări: 4806

LEAPrus

 

Hotel muntos LEAPrus se află pe Elbrus, la o altitudine de 4000 de metri.

După ce în vara anului 1998 la Elbrus a ars legendarul "Adăpost al celor 11 alpiniști", sportivii au pierdut unicul loc de protecție sigură împotriva intemperiilor în acest teren dur. Însă în luna septembrie a acestui an, la câteva sute de metri de fostul Adăpost s-a deschis un nou cămin confortabil LEAPrus 3912 , construit de experți ai companiei italiene LEAPfactory.

LEAPrus

Eco - pensiune este formată din patru module, realizate la o fabrică din Italia și livrate în întregime în Rusia. Hotelul întrunește toate tehnologiile moderne: panouri solare datorită cărora în camere există întotdeauna electricitate, încălzire, apă caldă. Fiecare parte modulară a construcției este îmbrăcată într-un "exoschelet" unic care redă structurii o rezistență excepțională și ajută să reziste cu succes la rigorile climei extreme din Elbrus .

LEAPrus

Este demn de remarcat că hotelul a fost construit în cadrul proiectului "Club Nord Caucazian  Mountain", care prevede dezvoltarea eco-turismului extrem, de aventură în Caucazul de Nord.

LEAPrus