ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lechimsya? Nu, de recuperare!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

După o vacanţă de iarnă superbă toate plin de vigoarea şi puterea: şi gata de a lucra, şi la crize, şi la multe ore de reuniuni. Dar chiar şi după recreere, destul de ciudat, uneori oamenii se îmbolnăvesc. Nimeni şi nimic nu place, dar un mare procent din veniturile lor trebuie să cheltui pe pastile şi medicină. Şi cea mai mare dorinta este o recuperare rapidă. Orice mijloace!

Dar noi nu va oferi un remediu, vă sugerăm să nu se imbolnavesc! Prin urmare, în nostru "sănătoase" categoria continua să vorbească non-tradiţionale despre moduri de tratament al tehnicilor neobişnuite şi, împreună cu medicii din trecut si prezent nu sunt de învăţare să mă îmbolnăvesc.

in revista Astăzi este axat pe o terapie de culoare mici.

Cromoterapie Unul dintre chromotherapist prima consideră că Edwin Babbitt, care stau pacienţii în camera unde lumina soarelui filtrate prin vitralii. Un alt chromotherapist Rudolf Steiner a insistat asupra faptului că de culoare albastru calmeaza, dă armonie verde, violet face o persoana increzatoare in abilitatile lor, şi culoarea roz dă dragoste. Britanicul Theo Gimbel, pe baza cunoştinţelor ezoterice antice a creat propria lui ştiinţă. Mai ales cunoscut pentru metoda sa de diagnosticare a coloanei vertebrale, pe baza de interpretare a figura. În 1939, om de ştiinţă rus Semion Kirlian umane camp de energie fotografiate. Aura a fost localizat la o distanţă de 5-7 cm în jurul corpului în formă de straturi colorate. Aura Culorile au variat de la sănătatea şi starea de spirit a persoanei. La pacienţii cu aura de culoare intunecata sau dezactivat tonuri umane. Când o persoană este furios, aura este de culoare roşie. Nu Aura vindecători violet. De asemenea, există o culoare diferită şi au fiecare chakra. O persoană sănătoasă şi armonioasă toate culorile chakrelor luminoase şi puternice. chakra principale - rosu, coronal - violet, mezhbrovnaya - albastru, gâtului - albastru, inima - verde, chakra plexului solar - galben, sacrale Chakra - Orange.

Edward Bach, în 1930 a creat 7 grupe elixire florale. El a pus flori în borcan cu apă curată şi le încărcate la soare. Apoi se adaugă în apa spiritele. Soluţia rezultată a fost folosită în tratamentul diferitelor boli sau adăugate în apa de baie temperatura medie.

Vicki perete inventat în 1984 de către o altă metodă de terapie de culoare - Aura-Soma. Esenţa ei constă în faptul că tratamentul este un lichid, care constă din două straturi. Partea superioară constă dintr-un amestec de uleiuri esenţiale, în timp ce partea de jos reprezintă soluţia pe bază de plante. Înainte de a utiliza o sticla de straturi sunt bine agitat, obtinerea blistere, şi apoi frecarea elixir în corp. În prezent, există 100 de specii de elixire armonizare. Fiecare dintre ele are un nume care indică faptul că singularitatea sa. La o recepţie la chromotherapist pacientul Somo aura alege patru dintre bule. Prima culoare înseamnă incarnare balon obiectiv. Două puncte la dificultăţile cu care vă confruntaţi. O treime explică curent starea ta şi a zis: ce paşi trebuie să luaţi. În al patrulea rând - deschide viitor. Shakes bulele nu sunt un vindecator, pacientul însuşi. Se crede că acest lucru îmbunătăţeşte proprietăţi de vindecare de bule. Se pare că dacă o persoană este sănătoasă, spumă în bule rapid diferă, şi drepturile pacientului lichid devine tulbure. Tratamentul poate consta în faptul că veziculele selectat aranjate într-o anumită ordine la domiciliu sau la birou a pacientului.

Cromoterapie Medicina moderna a început recent pentru a utiliza culoarea vizibile, deşi raze infrarosii si ultraviolete dintre pacienţii trataţi pentru o perioadă lungă de timp. Spitalele sunt aduse chiar haine de o anumită culoare. costume verde medici armonizeze starea de pacienţi, şi albastru pal USPokaivayut şi să dea speranţă pentru un rezultat favorabil al operaţiunii. Culoarea albastră a fost aplicată în tratamentul tulburărilor digestive. Desigur, alegerea culorii depinde de persoană. Atunci când o persoană vopsi peretii camerei, sau cumpără un costum de o culoare diferită, el spune despre el însuşi este ceva nou. culori preferate avea un impact pozitiv, mai ales daca culoarea este asociată cu un eveniment semnificativ. Şi a fost în timpul bolii sale, aceasta culoare devine asistent al medicilor. metode de bază de terapie de culoare - utilizarea de iluminat colorate, utilizarea de lumanari colorate, vindecare de iluminat colorat, tratarea apelor colorate. De exemplu, în cazul în care laptele alb în seara pentru a turna un pahar de portocale, apoi, în dimineaţa, veţi obţine o băutură răcoritoare. Ceai cu miere într-un pahar verde va contribui la reducerea simptomelor de răceală, şi chromotherapist recomanda chiar boabe de depozitare în băncile de culori care terci de cereale a fost gatita de încărcare optimismul. Desigur, nu putem uita despre tratamentul de lumina soarelui. Pentru terapia de culoare utilizeaza surse de lumina speciala, care trimit specialişti pe anumite parti ale corpului sau întreg corpul puţin o dată. Terapia cu lumina verde sau albastru durează 15 minute, rosu - 7 minute.

O altă tehnică - culoare de înot în apă, cu atât mai mult acum în magazine a vândut o mulţime de spume si geluri colorate. Pacienţii de culoare aerului inhalat in natura - de multe ori in gradina sau domenii. Această persoană a solicitat să furnizeze bilele colorate înainte de mine, în spatele meu şi la o parte. Apoi, el ar trebui să respire o minge, roll-l de la plexul solar la un anumit loc în interior, şi apoi expiraţi, dar incolor. Colorate de respiraţie, dacă vrei să faci orice moment. respiraţie colorate a fost ocupă Atlantii.
Cromoterapie

• La copiii de predare folosite culori strălucitoare, şi formarea profesională a adolescenţilor folosind culori reci.

• Cel mai lung val, în roşu şi cel mai scurt - în purpuriu.

• reacţia de mai multe persoane în declin de starea de spirit în timpul iernii, potrivit unor studii legate de memoria genetică, atunci când oamenii cu animalele din iarna hibernare, pentru a supravieţui până la zile mai bune.

• pofta de somn, oboseală generală tratate cu lumina alba.

• Culoarea albastru reduce stresul şi comportamentul agresiv.

• grupuri Zodiac au culori lor: Foc - rosu, pământ - verde, de aer - albastru şi galben, apă - albastru. Astrologii sfătuiţi să armonizeze de energie proprie pentru a suplimenta culoarea lor de bază lipseşte. De exemplu, "roşu" Berbec chromotherapist sfătuiesc să cumperi o canapea verde, verde deschis virgine rosu, albastru gemeni primesc un covor de portocale, şi "albastru" de peşte - un scaun galben strălucitor.

• Vă invităm să experimentaţi şi de testare - ce apa de culoare va place cel mai mult? Pentru a face acest lucru veţi avea nevoie de cani de sticla de diferite culori. Se toarnă apă şi acolo în timpul zilei, încercaţi o cateva sorbituri. Red apa iti ofera energie pe parcursul zilei, albastru - prospeţime, purpuriu şi este cea mai bună băutură în seara, la noapte. În timp ce fiecare dintre noi este individual culoarea apei.

• bai calde de culoare sunt luate în dimineaţa, şi de băi reci (muşcată, patchouli, lavanda) - seara, pentru că au un efect hipnotic. apă turcoaz pentru a curata aura si la intarirea sistemului imunitar. În ianuarie şi februarie sunt de baie portocaliu deosebit de utile.

• Egiptenii au fost masaj corpul meu, cu cristale colorate pentru a stimula celulele corpului, sau pus pietre pe plexul buric sau solare. De exemplu, ei credeau că chihlimbar va contribui la îmbunătăţirea relaţiilor cu alte persoane, de cuarţ va genera energie pozitiva activează ametist intuitie, smarald, scapa de frica, febră cura acvamarin, ametist ridica spiritul.


Maria Radova
l-navigator.ru

Marţi, 03 februarie 2009
Vizualizări: 2860

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
142
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
133
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
167
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
509