ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Lillian Muller — raw foodistă mai mult de 30 de ani
 

Lillian Muller  este  scriitoare, model, antrenor, actriță. La  vîrsta de 58 de ani. Este raw foodistă  mai mult de 30 de ani. Niciodată în viață nu am mancat carne, niciodată în viață nu am fumat sau consumat  alcool. Un exemplu impresionant de ce aveți nevoie de un stil de viață sănătos.

"Am aflat prima dată despre Lillian Muller acum 15 ani, când mă aflam într-o librărie și am dat peste cartea ei, "Mă simt minunat, să arăt fantastic chiar şi după 40 ". În această carte, ea vorbește despre utilizarea unui nivel ridicat de alimente vegetale proaspete în dieta dvs. Și 100%  alimente crude pentru a vă menţine tinereţea. Astfel, personal Lilian, reprezintă un exemplu perfect.
Am întîlnit-o personal pe  Lillian, împreună cu fiica ei. La cei 57de  ani,  fără pic de machiaj, pielea ei arăta ca la un copil. Zveltă, bronzată, energică și cu un bun simț al umorului, este  un exemplu perfect cum trebuie să arate persoanele la o vîrstă mai înaintată."
 

Лилиан Маллер

După cum puteți vedea în fotografia de mai jos, Lilian arată uimitor. Veţi spune "genetica"? Sunt sigur că şi ea joacă un rol aparte, dar dacă aţi citi cartea ei, veți afla că la 20 de ani, i-au început să-i apară cearcăne,  i se reţinea apa in organism,  deseori avea  căderi de dispoziției și lipsa de energie. La vârsta de 27de ani  a schimbat  totul,  a trecut  timp de 9 luni la 100%  dietă cu fructe, iar de atunci  menține un nivel ridicat de fructe în dieta sa.

Dimineața începe cu un suc fresh și un pahar mare de apă. Îi place să mediteze și să citească cărți. Aproximativ  de la ora 14.00 pînă la 16.00 ia  prima masă de fructe proaspete și nuci crude sau semințe, cu un pahar mare de apă. Manancă fructele care sunt populare: jumătate de ananas, câteva smochine sau prune uscate, banane și un pumn de nuci. Seara, manâncă legume proaspete într-o salata și uneori, unele legume fierte, cartofi copţi sau orez,  pâine integrală de grâu sau de secară, din alte cereale pre-germinate.
 

Лилиан Маллер

Uneori,  poate mînca produse din soia, dar organice. Pentru salate foloseşte uleiuri organice vegetale presate la rece și  oțet  de mere. De asemenea, foarte mult  iubește avocado  și-l  mănâncă  cel puțin o dată pe zi. Mănîncă fructe uscate în loc de bomboane + ciocolată de soia. Evită zaharul şi produsele din făină albă. Se alimentează astfel în ultimii 31 de ani. De 3 ori pe săptămână, Lillian merge la sală.
Niciodată nu a consumat carne, nu fumează, nu consumă alcool  sau droguri. Nu a decurs niciodată la chirurgia plastică.
- Câte calorii pe zi consumaţi?

- Mănînc atunci cand mi-e foame  și  doar alimente sănătoase. Combin produsele corect. Nu calculez caloriile, carbohidraţii, grăsimile  sau proteinele.

- Cum a decurs  sarcina?

- Foarte bine. Am născut natural. Fiica mea este acum de 20 de ani, este o vegetariană de la naștere, respectiv nu a avut niciodată careva  probleme de sănătate.

- Cine vă inspiră şi cum?
- John Robbins - un om minunat, care este autorul cărţii " Dieta pentru o nouă Americă".  Într-o carte apărută recent, "Sănătatea la 100 de ani ", el a descris studiul  a 4 categorii de longevivi care ajung la vîrsta de 100 de ani. D-lui. a descris dieta lor care era 100% vegetariană, cu o mulțime de alimente crude. Aceste persoane aveau  auzul şi vederea sănătoasă şi o puternică rezistenţă.
Dr. Wayne Dyer este o personalitate care te inspiră destul de mult. În plus, cartea " Alchimistul " de Paulo Coelho m-a încurajat puternic...
Cum credeţi, în opinia dumneavoastră ce este cel mai important pentru sănătate?

- Gândurile și cunoștințele pozitive, modul de a păstra gândurile negative sub control. Cu cât mai mult înaintez în vîrstă, cu atât mai mult îmi dau seama de importanța gândirii pozitive. Gândirea pozitivă cu alimentaţia sănătoasă purifică sîngele, ceia ce vă oferă un sistem imunitar puternic!
 

 

Sursa: vk.com

Luni, 21 octombrie 2013
Vizualizări: 5473

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
35
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
327
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
488
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
364