ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Luptătorul Monson a decis să ia „hectarul din Orientul Îndepărtat”

După ce a primit cetățenia rusă, cunoscutul luptător de lupte mixte Jeff Mondon a făcut un apel video către participanții celui de-al doilea Forum Economic Oriental, în care și-a anunțat dorința de a beneficia de „hectarul din Orientul Îndepărtat” și i-a chemat pe toți să adere la el.

Spotul cu participarea dublului campion al lumii la wrestling și campionul lumii la jiu-jitsu brazilian a fost difuzat în cadrul activității secției privind obținerea sectoarelor gratuite.

- Aderați la mine, haideți să dezvoltăm Orientul Îndepărtat. Sînteți cu mine? Atunci, să mergem! – declară el în spot.

În materialul video el a explicat că intenționează să construiască un orășel sportiv modern, unde va preda pentru tineret sportul și abilitățile bărbătești.

Însă deocamdată, Monson nu poate lua hectarul. El, ca și locuitorii regiunilor de vest și de centru din FR, va trebui să aștepte pînă pe 1 februarie anul viitor. Acum, cererile sînt depuse de locuitorii Orientului Îndepărtat. De la ei au parvenit deja peste 300 de cereri.

- Credeați că terenurile vor fi obținut de familii sau grupuri de familii, dar se parte că interesul cetățenilor este nu doar în sectoare individuale, da și în crearea așezărilor, a spus șefa agenției de dezvoltare a capitalului uman al regiunii Orientului Îndepărtat Valentin Timakov.

Așadar, un grup întreg de locuitori ai regiunii Primorie, la care ar putea adera pînă la 200 de persoane, dorește să creeze o așezare ecologică.

Potrivit reprezentantei grupului de inițiativă, locuitoare a regiunii Primorie Natalia Iarcenko, acolo oamenii se vor ocupa de micul business – apicultură, agricultură, precum și instruirea tineretului.

- Potrivit estimărilor noastre, pentru crearea infrastructurii sociale necesare vom avea nevoie de circa 400 de hectare. Desigur, vom avea nevoie de suținerea autorităților regionale și federale, a menționat Iarcenko.

În total, în cadrul programului de alocare a hectarului în subiecții regiunii Orientului Îndepărtat au fost depuse cinci cereri colective.

 

sursa: rg.ru

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
41
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
39
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
62
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
151