ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Luptătorul Monson a decis să ia „hectarul din Orientul Îndepărtat”

După ce a primit cetățenia rusă, cunoscutul luptător de lupte mixte Jeff Mondon a făcut un apel video către participanții celui de-al doilea Forum Economic Oriental, în care și-a anunțat dorința de a beneficia de „hectarul din Orientul Îndepărtat” și i-a chemat pe toți să adere la el.

Spotul cu participarea dublului campion al lumii la wrestling și campionul lumii la jiu-jitsu brazilian a fost difuzat în cadrul activității secției privind obținerea sectoarelor gratuite.

- Aderați la mine, haideți să dezvoltăm Orientul Îndepărtat. Sînteți cu mine? Atunci, să mergem! – declară el în spot.

În materialul video el a explicat că intenționează să construiască un orășel sportiv modern, unde va preda pentru tineret sportul și abilitățile bărbătești.

Însă deocamdată, Monson nu poate lua hectarul. El, ca și locuitorii regiunilor de vest și de centru din FR, va trebui să aștepte pînă pe 1 februarie anul viitor. Acum, cererile sînt depuse de locuitorii Orientului Îndepărtat. De la ei au parvenit deja peste 300 de cereri.

- Credeați că terenurile vor fi obținut de familii sau grupuri de familii, dar se parte că interesul cetățenilor este nu doar în sectoare individuale, da și în crearea așezărilor, a spus șefa agenției de dezvoltare a capitalului uman al regiunii Orientului Îndepărtat Valentin Timakov.

Așadar, un grup întreg de locuitori ai regiunii Primorie, la care ar putea adera pînă la 200 de persoane, dorește să creeze o așezare ecologică.

Potrivit reprezentantei grupului de inițiativă, locuitoare a regiunii Primorie Natalia Iarcenko, acolo oamenii se vor ocupa de micul business – apicultură, agricultură, precum și instruirea tineretului.

- Potrivit estimărilor noastre, pentru crearea infrastructurii sociale necesare vom avea nevoie de circa 400 de hectare. Desigur, vom avea nevoie de suținerea autorităților regionale și federale, a menționat Iarcenko.

În total, în cadrul programului de alocare a hectarului în subiecții regiunii Orientului Îndepărtat au fost depuse cinci cereri colective.

 

sursa: rg.ru

Citiţi de asemenea

Mult timp a trebuit să urmez un  tratament pentru disfuncția glandei tiroide. M-am tratat în diferite moduri, am ...
140
Mulți oameni pentru a acoperi gardul aleg o soluție simplă - plantează de-a lungul acestuia thuja sau plante cățărătoa...
189
Pe cîmpurile gospodăriei ecologice VIOPark sînt cultivate cu succes spelta și secara, care vor fi folosite la producerea...
174
Cel mai înalt copac din Țara Galilor, fiind afectat de furtună, urma să fie tăiat, în schimb artistul Simon O'Rourke a g...
155