M55 EVO 001 – bicicleta electrică agresivă prezentată la Eurobike show

/ Vizionări: 18468

M55 EVO 001 – bicicleta electrică agresivă prezentată la Eurobike show

 

M55 EVO 001 –  bicicleta electrică agresivă prezentată la Eurobike show

Bicicleta electrică — concept uimitor de la Yuji Fudzhimura
Bicicleta electrică — concept uimitor de la Yuji Fudzhimura

 

Am văzut deja câteva biciclete cu motor hibrid (energia musculară + energia electrica) de la Sanyo şi Lexus, şi toate acestea au fost concepute pentru conducerea măsurată pe străzile oraşului. M55 - este o bicicletă electrică complet diferită, destinată pentru conducerea agresivă, inclusiv pe terenul accidentat.

Bike futurist atrage prin formele sale neobişnuite de cadru şi de furci, în care sunt integrate cele mai recente realizări tehnologice. Cadrul din aluminiu ascunde un echipament electric de tehnologie avansată, menit să ajute ciclistului. Şi nu sunt doar cuvinte goale. Motorul electric se porneşte în timpul creşterii presiunii pe pedale, de exemplu, atunci când ciclistul urcă pe o pantă abruptă, şi, cu cât e mai puternică presiunea, cu atât mai mare asistenţă asigură dispozitivul de acţionare electric, care lucrează în tandem cu ciclistul. La fel, ca şi la biciclete clasice: vrei să mergi mai repede – învârteşte pedalele mai mult, numai că diferenţa de viteze la bicicleta obişnuită şi acest hibrid este mare.

M55 EVO 001 –   bicicleta electrică agresivă prezentată la Eurobike show

Transport ecologic cu propriile mîini (Video)
Transport ecologic cu propriile mîini (Video)

Dezvoltătorii bike-ului electric de la Ferrari au petrecut trei ani înainte de a veni la prototipul finisat, pe care îl puteţi vedea pe fotografie. Dezvoltătorii propun două modificări ai bicicletei electrice. În primul rând – pentru oraşe, cu energia electrica de 250W sau 0,34 cp.  Al doilea model - sportiv, cu un motor de curent continuu, fără perii, de 1,3 kW sau 1.74 cp, special conceput, care vă va ajuta să acceleraţi până la o viteză de 70 km/h. Bicicleta este echipată cu un modul de baterii de la compania A123 Systems pentru alimentarea motorului şi cu frânele Brembo pentru oprire.

Deoarece tot echipamentul electric este încorporat în ramă, tot acolo sunt conectate dipozitive de iluminare cu leduri în spate şi în faţă, ceea ce le face mai protejate împotriva deteriorării în timpul conducerii şi în timpul păstrării.

Compania M55 Bike va actualiza în mod constant informaţii cu privire la dezvoltarea acestui model pe site-ul oficial, până la lansarea oficială a produsului în serie.

 

Sursa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137