ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Magia Caucazului de Nord în poze … (partea 2)

Foto: Alena Krotova și Igor Titcenko

La revedere, cu bine! (dialogul dintre tată și copil)

- Ei nu se temeau de moarte?

- Ei nu se temeau de moarte, plecau pentru totdeauna în dolmene – construcții din plăci din piatră! – camere- cavou.

- Toate acestea le făceau oamenii?

- Dacă e să-i descriem, aceștia erau cei mai motivați și mai ambițioși oameni de la începutul timpurilor! Motivația lor erau gîndurile curate, legate de viitoarele generații umane.

- Cum ei sînt legați de noi?

- Ei ne-au lăsat Adevărul surselor primare, ce conține toată înțelepciunea Universului. Răspunsurile la toate întrebările existente.

- Cum să obțin răspunsuri la întrebările mele?

- Pur și simplu apropie-te de ei și formulează în gînd întrebarea. Răspunsul va veni – poate imediata, poate mai tîrziu, dar va veni numaidecît! Or, aceste instalații – dolmenele – sînt niște receptori de informație. Prin intermediul lor este mai ușor să facem legătura cu Intelectul Universului.

- Acești oameni, care nu se temeau de moarte, au trăit în trecut?

- Ei au trăit aproape 6-10 mii de ani în urmă! Oamenii ce populau pămîntul pe atunci erau foarte puternici. Iar cei mai demni dintre cei puternici ne puteau transmite nouă puterea lor prin intermediul dolmenelor.

- Eu vreau să obțin această putere! Darul lor direct în mine. Hai să mergem spre dolmene! Hai să devenim împreună mai puternici și vom afla răspunsurile la întrebările noastre …

-La revedere, cu bine! Cam așa putem să ne închipuim răspunsul înaripat al strămoșului nostru. El ne așteaptă în dolmenul său. El s-a întors spre noi și este gata să organizeze o asemenea întîlnire.

Da. Dolmenele organizează întîlnirile dintre oameni ce au nevoie unii de alții în universul infinit, în care sînt atît de mulți oameni. Este vorba de receptor și intermediar. De la voi se cere doar dorința de a ajunge la dolmen.

Anna Kunț

Tuapse, localitatea Prigorodnîi, muntele Bogatîrka. Localitățile Anastasievka și mujntele Țiganka… Cu un click pe orice poză, puteți vedea întreaga galerie în format extins …

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 03 decembrie 2016 16:00
Vizualizări: 1628

Citiţi de asemenea

Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5768
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38211
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
6984
  Muşcata (Pelargonium) este o floare răspândită care decorează case și apartamente la mulți oameni. Admirând ...
22519