Mai verde nu exista! Eco-genţi din cataloage IKEA

/ Vizionări: 3212
Tag-uri: ,

Mai verde nu exista! Eco-genţi din cataloage IKEA

 

Eco-genţi: să salvăm planeta de plastic!
Eco-genţi: să salvăm planeta de plastic!

Designerii din întreaga lume şi-au direcţionat eforturile pentru a înverzi planeta, însă în viaţa de uz casnic a unui cetăţean de rînd este dificil de a găsi un sens ecologic la selectarea anumitor mărfuri. Eco-geanta este unul din lucrurile cele mai convenabile şi practice nu numai din punct de vedere verde, şi anume: înlocuirea plasticului nedegradabil, dar şi din punct de vedere al consumatorului obişnuit. Deoarece dvs. alegeţi eco-geanta de sine stătător şi, prin urmare, mergînd după produse alimentare, puteţi rămîne elegant ca şi în drum la serviciu, să nu mai vorbim de economii banale (imaginaţi-vă în ce sumă rezultă pungile de plastic timp de mai mulţi ani?).

Eco brand Tela Bags a prezentat lumii viziunea sa a eco-genţii, pentru care materie primă au servit vechile cataloage IKEA. Designerii portughezi nu pot fi acuzaţi de lipsă de originalitate şi de expresivitatea inovării. Mufe, saci de cosmetice, portofele – totul împestriţează şi vibrează în mărfuri IKEA. Autorii colecţiei asigură că rezistenţa articolelor este la un nivel ridicat. Totul se fixează cu un eco-lipici special.

 

Mai verde nu exista! Eco-genţi din cataloage IKEA 

 

Orice marfă, realizată din materialele reciclate, care de fapt s-a uzat, de felul său este ecologică. Într-adevăr, cu cît mai mult ne folosim de unul sau alt lucru ( cataloagele au fost obţinute prin fierberea celulozei, ceea ce dăunează mediul înconjurător), cu atît mai multe resurse naturale economisim. Ce putem spune despre o eco-geantă, care a fost creată doar pentru a limita impactul negativ al pungilor de plastic folosite asupra planetei noastre.

Genţi-miracole pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei Tela Bags, posesorii cardurilor IKEA FAMILY se pot aştepta la un mic discount.

 

Autor: Aliona Ubert, Barnaul

 

 

Sursa: ecofriendly.ru