ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Maimuțele după vaccinare devin … autiste. Dar copiii?

Prima cercetare privind efectul vaccinării copiilor în anii 1990 a depistat semne similare cu autismul la maimuțele bebeluși vaccinate conform aceeași scheme.

Conducătorul științific al cercetării Lora Hewitson de la Universitatea din Pittsburg a comunicat despre rețineri în dezvoltare, probleme de comportament și schimbări pe creier la maimuțele macac, ce seamănă cu autismul „după anumite devieri neurologice”.

Raportul despre aceste studii a fost prezentat în cadrul conferinței de autism la Londra.

Rezultatele lui Hewitson, formulate în limbaj științific, sînt incendiare.

Acestea presupun pentru prima dată că rudele noastre apropiate printre animale dobîndesc semnele de autism, cînd le sînt administrate aceleași vaccinuri (rujeolă-oreion-rubeolă) și conservantul din mercur thimerosal), administrat copiilor american în perioada sporirii diagnozei autismului în anii 1990.

În completare la raportul verbal al lui Hewitson, cercetătorii mai comunică că „animalele vaccinate au demonstrat o inflamație gravă cronică a tractului gastrointestinal, pe cînd cele

nevaccinate nu aveau asemenea simptome.

„Noi am depistat multe deosebiri semnificative în țesuturi la animalele vaccinate și cele nevaccinate”, se arată în raport. Numeroasele studii, precum și mulți părinți comunică despre maladiile grave ale sistemului gastrointestinal la copiii cu autism regresiv.

Rezultatele, cu siguranță, vor fi contestate, pentru că acestea confirmă studiile publicate în 1998 de gastroenterologul pediatric Andrew Wokenfield, unul dintre co-autorii lui Hewitson.

El a descris o maladie inflamatoare stranie a intestinului la copiii care a degenerat în autism, după ce le-a fost administrat vaccinul rujeolă-oreion-rubeolă (ROR).

Citiţi de asemenea

Mult timp a trebuit să urmez un  tratament pentru disfuncția glandei tiroide. M-am tratat în diferite moduri, am ...
85
Mulți oameni pentru a acoperi gardul aleg o soluție simplă - plantează de-a lungul acestuia thuja sau plante cățărătoa...
113
Pe cîmpurile gospodăriei ecologice VIOPark sînt cultivate cu succes spelta și secara, care vor fi folosite la producerea...
133
Cel mai înalt copac din Țara Galilor, fiind afectat de furtună, urma să fie tăiat, în schimb artistul Simon O'Rourke a g...
121