ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Maşina care se transformă în avion şi zboară cu 200 km/h
Designerul şi inginerul slovac Stefan Klein a realizat o nouă maşină zburătoare, Aeromobilul, care poate zbura cu 200 kilometri la oră după ce ajunge în aer, scrie core77.com.

Maşina lui Klein, designer pentru maşinile BMW, Volkswagen şi Audi, se află în teste din 1990, are o lungime de 6  metri şi încape într-un garaj normal. Când ajunge însă la aeroport,  Aeromobilul se transformă într-un mic avion, în doar câteva secunde, şi poate zbura 700 de kilometri, cu o viteză de 200 km/h.

Cine nu a visat să zboare când este prins în trafic? Bunicul şi tatăl meu au pilotat avioane ultrauşoare, iar eu mi-am luat licenţa de pilot înainte să devin suficient de mare să conduc o maşină“, a spus Klein, care acum predă la Academia de Arte şi Design din Bratislava.

Vineri, 25 aprilie 2014
Vizualizări: 1556

Citiţi de asemenea

Principala caracteristică a pădurii, au aflat cercetatorii, au fost copacii vechi din specia Eospermatopteris și Archaeo...
19
Anume așa – o cremă magică,  de casă propune o femeie de 57 de ani să fie numită crema de întinerire, rețeta căre...
56
Republica Moldova, alături de Grecia, Armenia și Georgia și-a propus să modernizeze companiile asociate cu cultivarea și...
54