Masina inteligenta de oras de 1.800 euro

/ Vizionări: 2716

Умный городской автомобильNoua versiune a celei mai ieftine masini din lume, produsa de indienii de la Tata Motors, Nano Twist, costa 1.800 de euro si este supranumita , “masina inteligenta de oras”.

O relansare a modelului Nano, cu unele modificari, aduce perspective noi pentru compania noastra”, a spus indianul Ratan Tata, vechiul patron de la Tata Motors.

Nano Twist are servodirectie asistata, conexiune Bluetooth, un sistem de inchidere de la distanta si  este creata in special pentru tinerii care nu-si permit sa cumpere modelele mai scumpe ale concurentei.

La un pret de pornire de 2.800 euro, Tata Nano este cel mai accesibil automobil iesit vreodata de pe liniile de asamblare ale constructorilor de masini.

Singurii care nu s-au bucurat de proaspatul “chilipir” automobilistic au fost ecologistii, care au avertizat ca soselele, orasele si mediul inconjurator vor fi covarsite de o adevarata explozie a transporturilor cu masina personala.упреждают, что дороги, города и окружающая среда будут перегружены наплывом личных транспортных средств.