ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Masina inteligenta de oras de 1.800 euro
Noua versiune a celei mai ieftine masini din lume, produsa de indienii de la Tata Motors, Nano Twist, costa 1.800 de euro si este supranumita , “masina inteligenta de oras”.

O relansare a modelului Nano, cu unele modificari, aduce perspective noi pentru compania noastra”, a spus indianul Ratan Tata, vechiul patron de la Tata Motors.

Nano Twist are servodirectie asistata, conexiune Bluetooth, un sistem de inchidere de la distanta si  este creata in special pentru tinerii care nu-si permit sa cumpere modelele mai scumpe ale concurentei.

La un pret de pornire de 2.800 euro, Tata Nano este cel mai accesibil automobil iesit vreodata de pe liniile de asamblare ale constructorilor de masini.

Singurii care nu s-au bucurat de proaspatul “chilipir” automobilistic au fost ecologistii, care au avertizat ca soselele, orasele si mediul inconjurator vor fi covarsite de o adevarata explozie a transporturilor cu masina personala.упреждают, что дороги, города и окружающая среда будут перегружены наплывом личных транспортных средств.

Sâmbătă, 15 februarie 2014
Vizualizări: 1426

Citiţi de asemenea

Principala caracteristică a pădurii, au aflat cercetatorii, au fost copacii vechi din specia Eospermatopteris și Archaeo...
18
Anume așa – o cremă magică,  de casă propune o femeie de 57 de ani să fie numită crema de întinerire, rețeta căre...
55
Republica Moldova, alături de Grecia, Armenia și Georgia și-a propus să modernizeze companiile asociate cu cultivarea și...
54