ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Membrii vor lua în considerare legea de case ancestrale în regiunea BelgorodAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Postat pe site-ul "Rossiyskaya Gazeta" pe 11 februarie 2010

Legea "Cu privire la casele ancestrală a regiunii Belgorod" va fi pus în faţa parlamentarilor, la reuniunea lor imediată a Adunării legislative locale. După cum sa explicat de către şeful Departamentului Regional de proprietate şi Land Relaţii Shamaev Vladimir, documentul vizează dezvoltarea aşezărilor rurale şi nu este sinonim cu instrumentele locale, sprijinirea dezvoltării de ferme.

Practic, deputaţii, cu depunerea de Evgheni guvernator Savchenko, oferta de a furniza o serie de avantaje (în special, nu o taxă pentru prima dată cu fermele de proprietari nu sunt impozitele, cu excepţia terenurilor) pentru cei care decid să găsite în comunităţile agricole. Este planificat ca aceste case de rudenie va fi implementat in tehnologia de productie de produse prietenoase mediului, de a dezvolta mestesugurile, turismul rural şi altele asemenea.

Apariţia unor astfel de aşezări, potrivit autorităţilor, nu va populariza numai stilul de viaţă rural, dar, de asemenea, afectează în mod semnificativ rata de creştere a scăzut de creştere de construcţie. În plus, casele de rudenie fapt poate deveni un impuls pentru reluarea satele abandonate.

La sediul în casele de rudenie va fi distribuit de regimul juridic stabilit pentru asociaţii non-profit.


Bill regiunea Belgorod despre casele de rudenie ", a fost recomandat pentru adoptarea de către Comitetul pentru zona economice complexe, precum şi obldumy de afaceri mici. Iniţiativa este proiectat pentru a ajuta pe toţi cei care doresc să organizeze, în orice colţ al regiunii ancestrale imobiliare şi a opri dispariţia sate.

Proiectul de lege a reprezentat deputaţi ai seful departamentului regional de proprietate şi terenuri relaţiile Valeri Shaman. El a menţionat că proiectul de lege "cadru" şi este destinată să lanseze de dezvoltare în regiune moşii de rudenie. Deşi mai adecvate, în opinia sa, alte nume pentru că - mosia familiei ".

De rudenie casele de stat de către guvernul regional va fi de a proteja interesele sociale importante ale comunităţilor tribale. De fapt, terenurile sunt de o înţelegere cu complex de clădiri pe teritoriul de nu mai puţin de un hectar. Este acest domeniu, în conformitate cu organizatorii locali de astfel de aşezări, este necesar ca cifra de afaceri normale de teren fără utilizarea îngrăşămintelor dăunătoare, etc Loturi va fi eliberat pentru una dintre schemele existente pentru IZHS, şi va fi atribuit terenuri pe cale de dispariţie sate. Cu aceasta prima dată, proprietarii de moşii ancestrale de orice taxe, cu excepţia terenurilor, nu va trebui să plătească. "Proiectul are ca scop revitalizarea satelor", - a declarat Valerii Shamaev afirmând că legea este încă doar un cadru şi de a stabili în primul rând noţiunea de bunuri de familie ".

Ar trebui remarcat faptul că transforma aceste idei în legi la nivel federal incearca de aproape 10 ani, dar federal legea generală nu poate lucra în acelaşi mod în diferite regiuni: undeva o mulţime de teren, şi există condiţii pentru stabilirea de moşii, în cazul în care unele din aceste zone este extrem de putin. Belgorod regiune, prin adoptarea unui proiect de lege astfel poate deveni un pionier în altă direcţie încă de a sprijini dezvoltarea rurală.

Deşi proiectul de lege actual a provocat regionale de procuror unele observaţii. Autorităţile de aplicare a legii, deşi nu a fost găsit în zakonop
el proiect incoerenţă cu actele cu putere, dar a subliniat caracterul vag şi nesiguranţa în conceptele de proiectul prezentat. Cu alte cuvinte, urmărirea penală nu se vedea modul în care legea poate funcţiona în mod legal. O blurring de aparat conceptual poate fi potenţial de corupţie. Deci, spune Procurorului General orientări.

Cu toate acestea, toate acurateţea juridică, în conformitate cu V. Shamaeva va fi stabilit în statutul. Între timp, guvernul doreşte să lanseze o altă iniţiativă. Membrii Comitetului, după audierea argumentelor oblpravitelstva şi procurorii au recomandat treci obldume o lege în prima lectură.


Sursă

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 21 februarie 2010 14:14
Vizualizări: 4001

Citiţi de asemenea

Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
705
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
676
Așa se numește fenomenul în care fulgerul se formează într-un nor de cenușă care se ridică din gura unui vulcan în timpu...
1224
Să ne amintim cum a fost atunci, cînd natura ne-a arătat măreția sa, în proiectul foto al lui Maxim Ciumaș....
350