ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mijloace naturale de spălat rufe, vase și face curat în casă. Alternativa produselor chimice de menaj!
 

Suntem obișnuiți cu toții să vorbim despre ecologia planetei, dar din anumite motive marea majoritate a oamenilor uită de problema mediului în propria lor casă în care își petrec viața, dorm și se odihnesc. Deși acest subiect este foarte important și merită atenție, pentru că de mediul în casă depinde sănătatea fizică a familiei. În plus, folosind detergenți prietenoși naturii și organici pentru a spăla vase și face curățenie în casă oprim poluarea pământului, apei și aerului planetei cu compușii chimici și ambalaje , ceea ce duce la conservarea ecologiei planetei noastre.
Mai jos este atașat un video despre produse chimice de uz casnic moderne, despre impactul lor asupra sănătății dvs.:

10 sfaturi pentru menaj ecologic. Înlocuirea produselor chimice de uz casnic:

натуральные средства для стирки1.Muștar. Puțini oameni știu că cu muștar se pot spăla vasele! El este absolut sigur pentru sănătate, spre deosebire de detergenți, din care resturile rămân pe vase. In plus, este ecologic pentru planeta noastră, deoarece în apele menajere nu se varsă săpun.
Praf de muștar este folosit ca un mijloc pentru a îndepărta pete, spăla lucruri din lână și mătase.
Muștarul este de asemenea un instrument minunat pentru a combate dăunătorii de grădină. Praf de muștar are proprietăți germicide și acționează împotriva unor agenți patogeni ai bolilor plantelor.

натуральные средства для стирки2.Un mijloc universal pentru a face curat în casă - un amestec de apă cu oțet (1:1), plus câteva picături de ulei de lavandă.

3. Pentru a spăla ferestre, diluați oțet în apă (1:5), aplicați pe sticlă și ștergeți cu o cârpă moale sau ziare vechi. Oțet poate fi înlocuit cu suc de lămâie.

4. Pentru a combate petele de calcar de pe chiuvetă, cadă, WC, turnați oțet, presărați un pic de bicarbonat de sodiu și lăsați pentru un timp. Apoi, acestea se curăță ușor cu o perie.
5. Țesătura poate fi înălbită după cum urmează: la 10 litri de apă se adaugă 2 linguri de apă oxigenată și 1 lingură de amoniac lichid.

натуральные средства для стирки6. Bicarbonat de sodiu este un mijloc pentru a curăța cuptorul. Pentru a elimina grăsimea, lăsați peste noapte ¼ cană de amoniac în cuptor și în dimineața următoare ștergeți cu praf de bicarbonat de sodiu. Este de asemenea eficientă curățarea aragazului cald cu sare.
7. Pentru curățarea conductelor de canalizare, folosiți sarea. Umpleți țeava cu sare și apoi spălați cu apa clocotită.

8. Sticla poate fi lustruită cu amoniac și săpun.

9. Oglinda – cu un amestec de oțet și apă în proporții egale.

10. Amidon de porumb curăță bine covoarele. Este nevoie să-l împrăștiați, iar apoi să aspirați praful de pe suprafața covorului.

Săpun de cenușă spală instantaneu pielea și capul.

Se face săpun de cenușă astfel: luați din sobă o jumătate de cratiță, completați cu apă până partea de sus și fierbeți timp de 30 minute. Decoctul se filtrează, resturi de cenușă aruncați în grădină. Gelul rezultant, aproape transparent, și este săpun de cenușă gata de utilizare.

Trebuie să scăpăm de absurditatea științifică pentru o viață naturală și sănătoasă, făcută astfel, încât eforturile de îmbunătățire doar o strică.

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 15 iunie 2014 12:30
Vizualizări: 3573

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
423
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
529
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
430