ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Militanți din comisia pentru problemele pseudo-ştiinţei
Ieri am găsit o mărturie a unui fost militant. La omul i s-a trezit conștiința:

 

"Bună ziua! Am nevoie să aduc la cunoştinţa dvs. informații foarte importante.

Am fost un agent al comisiei AŞR pentru combaterea pseudoștiinței. Am fost "recrutat" la ultimul an al unui institut tehnic, la acel moment am fost ferm convins de adevărul fizicii predate. Sarcina mea a fost de a vizita câteva forumuri pentru a persecuta un anumit grup de oameni.

La început, a fost destul de distractiv. "Alţii"( în sensul persoanelor cu opinii alternative – trad.) fac adesea greşeli stupide și întotdeauna este plăcut să pari inteligent, subliniind aceste prostii. Dar mai târziu am văzut în opiniile acestor oameni un oricare sistem logic. Greșelile lor deseori au fost insignifiante, comise din cauza neatenţiei sau din grabă, iar ideile erau originale și deseori explicau frumos fenomenele fizice complexe.

Am lucrat într-un grup format din câteva persoane, dar contactul direct am avut doar cu şeful. Odată am venit la el cu întrebarea dacă una dintre teoriile examinate nu are un interes științific. Însă şeful mi-a spus că eu trebuie să mă ocup de sarcinile mele și să nu mă interesez de "orice delir al nebunului".

Acest lucru nu mi-a plăcut deloc şi am decis să aflu mai multe despre organizaţia noastră. Am descoperit că se efectuează o activitate enormă pentru ca nimeni din „alţii” să nu studieze în mod serios matematica care este un instrument puternic pentru construirea teoriilor fizice.

Când cineva din "alţii" se apropie de ceva serios, se da o comandă de a sustrage atenția lui și a discredita ideea sa prin orice mijloace. Fără îndoială, Comisia AŞR este doar o parte a unei organizații mare pentru a menține ordinea existentă a lucrurilor.

Pe Internet nu veți găsi aproape nici o astfel de dovadă, și este clar de ce – sunt puţini doritori să fie numiţi nu o singură dată pe zi idioţi, cretini, obscurantişti, șarlatani, etc.

Deoarece la forumuri nu am activat începând cu 2007, atunci pentru mine a fost aleasă o altă tactică. În fiecare zi găseam în cutia mea poștală zeci de scrisori, în care conținut principal a fost faptul că eu sunt un idiot, debil, etc.

 

Vizualizaţi la această temă şi un video:

 

 

Andrei Vorobiov

 

 

 

 

Sursa: newsland.com

 

Marţi, 13 august 2013
Vizualizări: 1701

Citiţi de asemenea

Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
39
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
25
Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
221
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
373