ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mîncare cancerigenă, cu plastic și pesticide din China, pe rafturile noastre

China este bine cunoscută pentru bucătăria sa. Ea este, de asemenea, o piață mare, de unde sînt exportate multe produse în întreaga lume, inclusiv alimente ieftine.

Cu toate acestea, au existat multe zvonuri cu privire la calitatea acestui aliment chinezesc.

Ne-am obișnuit deja cu produsele de imitație chinezească al aproape fiecărui gadget, fie că este vorba de compania Apple sau Versace.

PRODUSE CHINEZEȘTI

Dar nu doar lor le lipsește calitatea. Pe această piață online, inclusiv AliExpress, eBay și Amazon în calitate de companii de top, acum putem găsi chiar și produse alimentare la prețuri mai mici care sînt transportate direct în țara dvs.

Cu toate acestea, vă propun să vă gîndiți de două ori înainte de a comanda mîncare sau să cumpărați mîncare chinezească de la magazinul alimentar. Deoarece nu numai că sunt necalitative, dar ele pot fi pline cu pesticide, plastic și alte ingrediente periculoase pentru sănătate.

Lista cu cele mai periculoase alimente chinezești pe care trebuie să le evitați obligator:

1. Primul în listă este oul. Da, acestea sînt produse care sunt făcute din potasiu, acid alginic, gelatină, clorură de calciu și apă. Este adevărat, credeți-mă. Și utilizarea acestor ouă poate duce la pierderea memoriei și chiar la demență în cel mai rău caz.

2. Probabil că nu ați încercat niciodată noul sort de nuci - o sperietoare cu beton. A existat un caz cu un bărbat care a cumpărat niște nuci care erau umplute cu ciment.

3. Avînd în vedere că carnea de porc este mai ieftină în China, decît pe piața din majoritatea țărilor din întreaga lume, majoritatea restaurantelor includ în mîncărurile lor carne de porc în loc de vită.

Trebuie doar să presărați carne de porc cu extract de vită și s-o murați pentru aproximativ nouăzeci de minute și voila! Veți obține un gust de vită. Un fel de magie!

Medicii ne sfătuiesc să fim foarte atenți atunci cînd consumăm aceste produse false din carne de porc, deoarece acestea pot provoca intoxicații lente din cauza aditivilor chimici.

4. Pariez că ai auzit despre mazărea verde falsă. Aceasta a fost tema principală încă în 2005, cînd unele ziare au împărtășit istoria cu mazărea, care și în prezent este greu de mîncat chiar și după ce a fiert mult timp.

Au trecut trei ani și a fost realizat un studiu care a descoperit că mazărea era de fapt făcută din soia, colorant verde și metabisulfit de sodiu.

5. Cine a crezut că producătorii chinezi vor ajunge atît de departe, încît vor începe să contrafacă chiar și produsele pentru copii, folosind cretă ca ingredient principal. Aceasta nu numai că a dus la multe boli grave, dar a dus chiar și la decesul mai multor copii.

Justificarea furnizorului care a plasat aceste produse pe piață a fost că aceste produse nu sînt dăunătoare și nu pot provoca moartea copiilor.

6. Pe de altă parte, fiind la jumătate de preț, sarea industrială, care nu este indicată pentru consumul casnic, a fost vîndută sub formă de sare de bucătărie.

Timp de 13 ani, s-a observat că 788 de tone de acest produs s-au vîndut nu numai pe piața chineză, ci și pe cea mondială. Utilizarea repetată a acestei sări poate duce la probleme fizice și psihice grave, inclusiv poate afecta sistemul reproductiv și duce la hipotiroidism.

7. Tăiței contrafăcuți din cartofi dulci. Diverse studii au demonstrat faptul că această fidea constă, de fapt, din porumb cu adăugare de cerneală industrială și parafină. Știm cu toții ce pot face substanțele chimice cu organismul nostru, nu-i așa?

8. Pe lîngă mazărea verde, a fost contrafăcută și o cantitate mare de orez obținut din smoală sintetică combinată cu cartofi.

9. Și, în sfârșit, ceea ce a fost considerată o plantă medicinală - ghimbirul, în prezent nu este de încredere, avînd în vedere faptul că comercianții cu bucata a acestei plante vor mai mult profit într-un mod ușor.

Citiţi de asemenea

Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
62
Știți că un sunet de o secundă poate să vă schimbe dispoziția pentru o zi întreagă? Pentru a profita de această propriet...
58
Bine ați venit în showroom-ul nostru, unde veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania noastră, s...
91
Băile de soare pot încetini procesul de îmbătrânire cu până la cinci ani, se arată într-un nou studiu.Oamenii de știință...
111