Mîncați usturoi și miere pe stomacul gol timp de 7 zile și iată ce se va întîmpla cu organismul vostru

/ Vizionări: 3386

Usturoiul este unul dintre cele mai populare ingrediente și face parte din majoritatea bucătăriilor lumii. Se consideră că usturoiul este eficient în profilaxia și tratamentul multor boli. El previne ateroscleroza, atacurile de cord, boala cardiacă ischemică, reduce nivelul de colesterol și tensiunea arterială.

Usturoiul este unul dintre cele mai populare ingrediente și face parte din majoritatea bucătăriilor lumii. Se consideră că usturoiul este eficient în profilaxia și tratamentul multor boli. El previne ateroscleroza, atacurile de cord, boala cardiacă ischemică, reduce nivelul de colesterol și tensiunea arterială.

De asemenea, el tratează mușcăturile insectelor, răceala, gripa, infecțiile micotice și diareea călătorului. Usturoiul controlează eficient simptomele diabetului, inflamației prostatei și osteoartrita. Totodată, el elimină toxinele și întărește imunitatea.

În combinație cu ghimberul și ceapa, usturoiul purifică organismul, chiar și după chimioterapie.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosiți usturoiul crud, deoarece căldura decentralizează allicina, ingredientul lui activ. Trebuie doar să zdrobiți și să mărunțiți un cățel de usturoi, lăsați pentru 15 minute, apoi adăugați în mîncare.

Totodată, stomacul plin nu poate absorbi toate substanțele hrănitoare, de aceea, mai bine să mîncați usturoiul pe stomacul gol.

Pentru întărirea imunității și sănătății, trebuie să utilizați regulat usturoi cu miere.

Usturoi crud și miere. Rețetă.

• Luați 2-3 căței de usturoi, tăiați mărunt și adăugați o lingură de miere.

• Întrebuințați în fiecare zi și veți vedea rezultatele în timpul apropiat!

Următoarea rețetă împotriva gripei va spori imunitatea, va preveni și va calma durerea în gît și va înlătura gripa și simptomele răcelii.

Rețetă

Ingrediente:

• 5 căței de usturoi tăiați mășcat

• 1 lingură de ghimber tăiat

• Oțet de mere nefiltrat

• O lămîie

• 2 ardei iuți, tăiați

Într-un borcan de 350-500 g, adăugați ceapa tăiată într-un strat, apoi usturoiul, apoi ardeiul iute cu semințe. Apoi adăugați ghimberul, turnați sucul de lămîie și oțetul.

Închideți bine borcanul. Păstrați în cămară. Administrați remediul cu regularitate, pentru a preveni bolile sau a înlătura simptomele.

 

Sursa: fithacker.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137