Ministerul Agriculturii deschide o piață agricolă în centru capitalei

Минсельхоз открывает новый рынок в центре Кишинева 

 

10 beneficii ale alimentelor ecologice
10 beneficii ale alimentelor ecologice

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare anunță că, în perioada 3-4 noiembrie, va deschide o piață agricolă chiar lîngă sediul instituţiei. Astfel, în parcarea de lîngă minister, în acest week-end, vor fi comercializate produse moldovenești direct de la producător. Anunțul a fost făcut de ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov, în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

 

Printre produsele care vor fi comercializare se numără varza, morcov, cartofi, produse din carne, lactate, iar toate produsele vor fi organice. Ministrul Vasile Bumacov a specificat că prețul produselor organice este puțin mai mare, însă calitatea lor este ecologică.

„Vom începe, inițial, cu corturi și sperăm că inițiativa va fi pe placul cetățenilor și vor fi din cei care doresc sa cumpere direct de la producător ”, a spus Bumacov. Ministrul a specificat că, dacă numărul cumpărărilor va fi mare, terenul de comercializare va fi extins.

Ministrul speră ca, în timp, să fie posibilă deschiderea unei pieți similare, unde vor fi comercializate produsele angro. Ministerul anunță că piața va activa doar în zilele de weekend.

 

 

Sursa: noi.md

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137