ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Minunata Țîpova sau natura se curăță cît timp oamenii se află în carantină (+Video)

 

Mulți cred că soarta este formată de cineva de sus. Aceasta este o manifestare mistică a viziunilor omului asupra vieții. Dar ce-ar fi dacă acest cineva îi dă omului cea mai puternică energie din univers, capabilă să formeze și soarta stăpînului și să creeze noi galaxii. Această energie este gîndul omului. Dar, pentru a o deține, trebuie să conștientizezi și să simți. Cît de capabili sîntem noi pentru asta? Cît de mult putem noi accepta mecanismul fenomenelor naturale ca magie?

Astăzi, sub influența propriilor noastre energii ale gîndirii, noi ne îndreptăm spre Țîpova pentru a vedea cît de armonioasă și frumoasă este natura plaiului nostru în condițiile în care oamenii sînt doar oaspeți aici. Doar în vizită și în condiții de autoizolare în pandemie!

Astăzi am vrut să ne orientăm energia universală a gîndirii spre creație. Părăsim mental și fizic spațiul informațional al temerilor și pesimismului format de mass-media în orașele mari și mergem la Țîpova.

În Țîpova este foarte liniște și, ca de obicei primăvara, totul înflorește. Înflorește curățenia în absența omului-utilizator și în absența mulțimii de turiști, din întreaga lume, care consumă rezervația. Anul 2020 este unul neobișnuit pentru toți. Atît pentru om, cît și pentru natură, el a devenit un moment de schimbare spre ceva nou. Deci, toți turiștii rămîn acasă pentru a se contempla din interior și din exterior. Pentru a-și descoperi energia gîndirii și a profita de ea întru binele lumii și al său.

Ne-am convins de acest lucru, plimbîndu-mă personal prin defileul Țîpova. Și cu ajutorul filmării cu drona vă vom arăta acest paradis înfloritor de la înălțimea zborului de pasăre.

Țîpova este cea mai strălucitoare și uimitoare lume naturală din țara noastră Moldova. O trăsătură distinctivă a acestui loc este perfecțiunea naturală. Despre Țîpova se vorbește neapărat ca despre un "loc al Puterii". Și altfel este imposibil de transmis sentimentul de plenitudine emoțională și de amplificare a vibrațiilor care provin din "puterea" Țîpovei. Acest sentiment este invariabil și cuprinzător. Un copil și un adult, un manager și un hamal, un soldat și un civil, toți se supun magiei de la Țîpova. Toți cei care se îngrijorează acum despre viitoarele pensii și salarii vor alunga aceste gînduri și se vor conecta la creație. La acele gînduri, care vor oferi roade concerete stăpînului său, utile și delicioase.

Valea rîului, înconjurată de canioane și stînci, readuce reprezentarea inițială a frumuseții. Fascinantul cosmos de noapte și curcubeele acvatice ale numeroaselor cascade în timpul zilei, varietatea lumii plantelor, formează imagini misterioase în interiorul omului. Aceste imagini pot fi văzute imprimate în calcar de mîna cuiva.

Vremea aici, în defileu, nu contează, și timpul se oprește și încetează să mai existe. Omul se conectează la ritmuri și energii total diferite. El nu poate merge prin defileu și să descopere frumusețea acestor locuri automat. Fiecare mișcare necesită atenție și găsirea unui echilibru. Vei fi un pic neatent și ești în mlaștină sau aluneci de pe stîncă.

Călătoria prin Țîpova acționează asupra tonusului fizic al corpului și asupra activității conștiinței. Logica și experiența cedează treptat locul gîndurilor și înțelegerii esenței. Pleacă capriciile și viciile umane - toate acestea se scurg treptat în resursele creative interne. Primele manifestări și primele "rîndunele" ale faptului că v-ați conectat cu acest flux creativ, este dorința de a cînta, de a desena, de a scrie, de a inventa ceva nou, de a striga lumii cuvinte de recunoștință, iar persoanei dragi — cuvinte de dragoste...

Apoi, urmînd acest impuls mai departe, ar putea urma o serie de luminări și s-ar putea schimba orientarea valorilor dacă veți lucra foarte profund cu propriul ”eu”. În cele din urmă, ați putea să nu mai acționați ca un conveier fără suflet pentru consumul universal, ați putea chiar să începeți să visați! Și nu doar la bani.

Puteți chiar să vă cunoașteți mai îndeaproape, în afara cadrelor pe care l-ați instalat artificial și sînt susținute de cercul dvs. de comunicare. Aici, la cascadă, sau la vatră, atunci cînd întîlniți instrumentele naturale perfecte a bunăstării, sînteți lipsit de drept, rînduri, legalitate, concurență și statut, finanțe și patos. Desigur, la Țîpova, la stîncile maiestuoase și în întunericul peșterilor, în lumina curată a soarelui, veți înțelege că nu sunteți "Petru cel Mare" sau un curtezan în mantii purpurii și nici măcar nu sînteți cuplați cu centura de siguranță de scaun. Mai întîi trebuie să mergeți la dreapta, apoi în sus, în sus, unde vă amestecați și dizolvați cu praful, fumul, stropii de apă și propriul rîs asupra unor situații ridicole.

Și dacă veți fi vizitat de înțelegerea misiunii spirituale înalte a Omului pe Pămînt, după un rîs îndelungat asupra propriilor situații ridicole, atunci acesta este deja un zbor de dincolo....

Legătura cu planurile mai mari de exitență se află la Țîpova! Iar alte asemenea locuri magice ale puterii planetei noastre iubite se află puțin mai departe decît Țîpova noastră dragă.

Opinii despre acest colț magic pot fi diferite. Ele se bazează pe experiența anterioară de vizită la Țîpova. Motivele acestei diferențe la om se află în vectorul direcției individuale interne. Aproape totul depinde de caracteristicile omului în sine. De starea sa. Țîpova este un catalizator care dezvăluie ceea ce trăiește o persoană. Se deschide conținutul complet al lumii interioare. Atît volumul pozitiv acumulat în momentul vizitei, cît și întregul negativ.

Mulțimea de oameni din Moldova, îndreptîndu-se spre rezervația naturală Țipova, au scopul de a se vindeca de boli sau dependențe de obiceiurile proaste, ceea ce este aproape același lucru. Personalitățile mai organizate și întregi își curăță conștiința la Țîpova. Ei găsesc răspunsuri la întrebări și merg și mai departe - își aplică răspunsurile sub formă de rezolvare a problemelor reale ale vieții. În al treilea rînd, acest lucru se manifestă ca un val de forță pe drumul spre bani, creativitate, moralitate. Locul dă putere și permite reprezentantului ambițios al omenirii să obțină succese. Orice fertilitate are loc!

Există și dintre cei care se îmbată aici pînă la inconștiință, fac dezordine, zgomot, gunoi și își reglează conturile, neștiind ce să facă cu toată puterea pe care i-o oferă Țîpova. În acestea se ascunde haosul și distrugerea.

Dacă veți conștientiza toate stările și transformările dvs. la Țîpova, atunci acest loc vă va arăta o fotografie a sufletului Dvs. individual.

Cu această imagine puteți merge în siguranță și deschis în viață. Imaginea sufletului individual, dăruit de acest loc magic, poate juca un rol important în gîndurile voastre despre tot. Energia voastră a gîndului va deveni acea forță creativă care va determina soarta.

P.S.

Mulți cred că soarta este formată de cineva de sus. Aceasta este o manifestare mistică a viziunilor omului asupra vieții. Dar ce-ar fi dacă acest cineva îi dă omului cea mai puternică energie din univers, capabilă să formeze și soarta stăpînului și să creeze noi galaxii. Această energie este gîndul omului.

autor: Anna Kunț

Citiţi de asemenea

Puteți să o încercați în caz de angină, precum și să o beți doar pentru prefilaxie...Pentru a prepara tinctura de ghim...
258
Copacii de măslin de 6.000 de ani din Bhopal, Liban, sînt cei mai vechi măslini din lume...
233
Viorica Cosmetic s-a alaturat campaniei naționale de prevenire a cancerului de col uterin “Păstrează sănătatea. Fă testu...
335
Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
857