ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Misterul seminței vii 

 

 

Ah, aceste semințe care sunt atât de diferite: rotunde, plate, alungite, mari şi mici. Și toate poartă în sine o viață și un program de dezvoltare pentru plantele viitoare. Uneori te gândeşti, cum din această sămânţă atât de mică, la prima vedere lipsită de viață, care zace într-un sac colorat, poate creşte o plantă imensă și chiar împodobită cu ghirlande de fructe.

 

Sau sămânţa brusc decide să formeze fructe sub pământ. Sunt semințele culturilor binecunoscute pentru dvs. cum ar fi sfecla și morcovul, ridichii, napii, etc. De ce se întâmplă anume aşa?

Ideea este că fiecare sămânță are un program de dezvoltare. Odată ce ea ajunge în condiții adecvate: o anumită umiditate, temperatură, lumină (unele semințe au nevoie de ea), programul vieţii este lansat. Dar și aici din nou apare întrebarea: "Cum sămânţa știe că ea trebuie să se dezvolte anume în acest fel și nu în altul?"

 

Programul de dezvoltare reprezintă o imagine energetică a viitoarei plante. Și acest lucru se produce cu fiecare sămânţă!

Aceste dovezi științifice au fost obținute de un grup de cercetători francezi, conduşi de academicianul rus, Levaşov. Destul de întâmplător aparatele lor speciale pentru studierea plantelor au arătat brusc o imagine a viitoarei plante deasupra unei seminţe, a plantei piciorul-cocoşului. Această descoperire a dat un răspuns la întrebarea: "De ce plantele se dezvolta intr-un anumit fel?"

 

Vă spun toate acestea, dragii mei agricultori, ca voi să înțelegeți că, cumpărând un pachet de semințe, luați în mână creaturi vii care simt starea dvs. de suflet. Îmi plac grădinarii care vin să cumpere semințe cu bucurie. Știu exact, că la acești oameni totul va răsări cum trebuie.

Vreau să vă spun o poveste despre semințe, a cărei martor și participant am fost eu însuşi. Acest lucru s-a întâmplat acum 5 ani. A venit în magazinul nostru o femeie şi a cerut seminţe de vinete. Vânzătorul, respectiv, ea propus cu amabilitate un anumit sort denumit "Spărgătorul de nuci". La care clienta a reacţionat în felul următor: "Iarăşi nu vor răsări. Doi ani la rând am semănat şi măcar o sămânţă să răsară". Dar, vânzătorul a convins-o că soiul este bun şi de data asta, cu siguranţă, va avea noroc. Dar se pare că gândul că anume acest soi de vinete iarăşi nu va germina a pătruns adânc în conştiinţa cumpărătoarei. Cu aceste gânduri şi le-a semănat.

Au trecut aproximativ două săptămâni după semănat și, desigur, la ea nu a răsărit nimic. S-a întors la mine cu nemulțumirea că a procurat semințele, iar ele nu au germinat. Însă aceste seminţe au fost singurele care nu au încolțit din toate celelalte, pe care le-a cumpărat de la noi. Am decis să-i ajut și i-am propus să seamăn seminţele de acelaşi soi "Spărgătorul de nuci"rămase la ea şi a fost de acord. Am semănat semințele după toate regulile și am așteptat. A trecut o săptămână, a doua, dar seminţele tot nu răsăreau. Am fost curioasă să văd ce se întâmplă cu semințele în pământ, pentru că eu însuşi și clienţii mei am semănat seminţe din acelaşi lot şi am rămas mulţumiţi de germinarea lor. Când am găsit seminţele în pământ, spre surprinderea mea acestea au fost vii, dar s-au umflat ca bilele, adică, nu au fost plate, ci rotunde. Și mi-am dat seama ce s-a întâmplat.

Clienta cu energia negativă a gândurilor sale (din nou, nu vor germina, etc.), a distrus imaginea energetică care apare deasupra semințelor. Astfel, programul de dezvoltare a fost șters de energia negativă provenită de la om. Semințele s-au umflat, iar cum să se dezvolte în continuare ele nu știau.

Pentru a evita aşa ceva ţineţi minte un lucru cel mai important: faceţi cumpărături numai într-o stare bună de dispoziţie și fiţi siguri că ele vor germina neapărat!
După gânduri şi veţi fi recompensaţi.

 

Autor: Vera Legkova

 

 

Sursa: vashe-plodorodie.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 23 martie 2013 12:30
Vizualizări: 2514

Citiţi de asemenea

Marele Zid Verde este un proiect al mai multor țări africane care este orientat spre lupta împotriva pustiirii pămînturi...
242
Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
933
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
763