ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Misterul şi puterea de piroaneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În momentul cel mai important dintre misterele eleusine, cel care a fost dedicat ei, a subliniat în mod solemn ureche de grâu. Un alt urechea unei persoane aduce neapărat cu ei. Ce fel de cunoştinţe secrete ia dezvăluit în iniţierea noapte la misterele lui Demeter şi Persefona ureche ", tăiată în tăcere?

Semănat şi recoltarea culturilor de cereale: grâu, orz, porumb - de la cele mai vechi timpuri a fost însoţită de ritualuri. Astfel, în ţinuturile din Europa, oamenii credeau că spiritul locuieşte într-o cutie de pâine, se înscrie în cereale comprimat încă nu. Deci, nimeni nu a vrut să taie necomprimate benzi trecut. Harvester la rândul său, a palpait cu seceri, până când nu taie toate urechi. În Scoţia, prin contrast, tăierea urechile ultima porumb a fost o datorie sfântă. Ei credeau că în acel moment sau Reaper Reaper trecut benefic, puterea spirituală plodotvoryaschaya de cereale. Snop ultima obligat, astfel încât acesta semăna cu o figura femeii, şi ungerea Mama de pâine. Acesta a fost un speciale, cu stricteţe ritualul.

Demeter şi Triptolemos

Demeter şi Triptolemos În Europa, venerat "Două Zeitele" - Mama de pâine şi pâine de curatenie. În Grecia antică se Demeter şi fiica ei Persefona, romanii - Ceres şi Proserpine.

În cerul înstelat zeita Demeter - acest constelaţia Fecioarei. Pe hărţile vechi şi atlase stele este portretizat ca o fata cu aripi care deţine o ureche coapte de grâu. Şi cea mai strălucitoare stea din constelaţia, Alpha Fecioara numit Spica, "Spike". Potrivit mitului, oamenii predat Demeter ureche prima de grâu, a învăţat agricultura Triptolema, fiul regelui din Eleusis şi regina Metaniry Kehl. A salva imaginea, în cazul în care prinţul merge pe un car tras de dragoni de aur cu aripi, şi împrăştiate peste toată ţara de grâu, ceea ce ia dat o zeita. Triptolemos semănat nu numai pământul, dar i sa spus că oamenii de. Acesta este mitul Demeter spune despre originea culturii: cuvântul "cultură" provine din cultura Latină - cultivarea «. Un nume Triptolema traduce ca "trei-domeniul" - în mit, înainte de plantare de grâu, el de trei ori arat domeniu. Interesant, în colectarea de proverbe şi zicători Vladimir Ivanovich Dal este o formulă de salut, care sa dovedit a verifica afară de recoltă: "Cu două domenii comprimat, cu o treime plantate!".

O scenă din misterele eleusine

O scenă din misterele eleusine In Egiptul antic, anotimpurile de stele şi Nilului. apa de ridicare Start a fost începutul unui nou an (mijlocul lunii iulie). Inundaţiile au coincis cu apariţia Sirius cer, care nu a fost văzut până în 70 de zile. Egiptenii au fost trei sezoane: "Flood", "Renasterea", care a trecut de la domeniul de apă şi a început să se ocupe, şi "timp de cald" sau "recoltă" - în timpul sezonului de recoltare şi de apă cel mai scăzut nivel. În acest moment, a apărut pe cer constelaţia Maiden. Şi cele mai stralucitoare stele ale egiptenilor Maicii Domnului numita "Fata-secerătorii" sau pur şi simplu "secerători".

urechile de aur de porumb - căsătoria, copiii de strălucirea soarelui şi pământ virgin, un simbol al fertilităţii, renaştere, darul divin al vieţii. Vârfuri sau snopi de grâu şi alte cereale - atributele zeilor, întruchipează nu numai fertilitatea terenului, ci de viaţa însăşi, de trezire, renăscută la moarte prin puterea soarelui. Marea Mamă (Cybele, Demeter, Ceres, ANAT) - acestea sunt vii, spatiu forţele creatoare, reluarea vieţii din lume, nu permiţându-i să se oprească şi să înceteze să mai existe.

alt = "Dumnezeu a Hades Underworld Mersefonoy cu soţia sa, fiica lui> Demeter"

Dumnezeu a Hades Underworld Mersefonoy cu soţia, fiica lui Demeter Cei care au devenit "fii ai celor două zeite" (aşa-numitele dedicat Eleusis Taine), a trăit o viaţă normală, dar, după cum a susţinut Aristofan, "a dus o viaţă curată, liniştită şi sfântă, deoarece a dobândit înţelepciunea de a distinge binele de rău, nu se confunda cu o altul. Totul in viata nu se compara cu frumoase şi corecte. Au trăit experienţa morţii în timpul misterele, au învăţat din valoarea reală a vieţii, a învăţat să-l aprecia. Şi niciodată nu au încercat să evite soarta de testare şi sa întâlnit cu ei fără frică. Elev al lui Platon, Aristotel în Etica Nicomachean, a scris că cea mai bună viaţa este scurtă, dar stralucitor si plin de semnificaţie, dedicat obiectivelor mai mare than lung, dar gri, de zi cu zi cheltuite pe nimic.

Ştim foarte bine că nu vom trăi pentru totdeauna, dar noi credem că nu va muri nici astăzi sau mâine - şi aşa, zi după zi ... până la moarte. Din păcate, de multe ori din cauza aceasta, tratăm suprafaţa vieţii, prea prins pentru lucrurile mici de zi cu zi, nu observe că timpul trece acel an, care se desfăşoară timp de un an. Destul de trata altfel darul vieţii pe pământ, cei care au trecut misterele Demeter şi Persefona, sa alaturat misterele de viaţă şi de moarte. Ei au învăţat că este imposibil să se revigora, dacă nu de a da totul, toate în timp ce încerca să salveze ceva "dumneavoastră" sau "prezintă în sine", pentru că dacă cereale va incerca sa o faca, cum va spike? Şi ce se întâmplă acum, nu numai că o dată a avut, dar repeta din nou. Aceasta este - legea naturii, legea de viaţă.


Sizova
http://mwb.newacropol.ru/articles/simbolon/simbol_lengua/kolos/

Vineri, 06 februarie 2009
Vizualizări: 2716

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
175
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
130
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
237
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
92