ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor

Dacă e să-mi întreb bunica cîte vaccinuri a avut? Se pare că doar două...

Mama mea a fost vaccinată deja după programa sovietică completă (acestea au început să se facă în anul 1919 prin decretul lui Lenin), eu – la fel, iar copiii mei - cu atît de mult. Nepoții mei vor fi cea de-a patra generație imună, iar strănepoții - a cincea. Întrebare: Toate vaccinurile care sînt introduse în oamenii (să luăm doar femeile, potențiale născătoare)? Dacă da, cîți anticorpi circulă prin sîngele copiilor noștri? Ar fi bine să înțelegem dacă este util sau dăunător acest lucru. Măcar un singur doctor să spună că dozele de imunitate fac generația tînără foarte sănătoasă. Nimic asemănător. Medicii tac, copiii se îmbolnăvesc. Și nu au doar în simplu nas înfundat sau tuse de răceală. Bolile copiilor au încetat de mult să fie ușoare. Singurul lucru pe care îl puteți auzi astăzi de la medicii pediatri este că tu, ca mamă, ești vinovată că ai dat naștere unui asemenea copil, bolile sînt ereditare, imunitatea este scăzută. Iată-așa! Și de unde a apărut sindromul imunodeficienței dobîndite - SIDA?

Și încă cu toții critică ecologia. Ei spun că aerul este murdar, este contaminat, apa este otrăvită, legumele sînt bolnave, fructele putrezesc pe ram, fiind contaminate. Ideea de "sînge murdar, distrus" i-a venit în minte doar unei singure persoane... și are legătură cu vaccinarea populației.

Doctor în științe medicale, profesorul Amanjolova declară că omenirea degenerează. Experimentele ei cu vaccinarea iepurilor demonstrează că a cincea generație poate fi ultima (și după ea ceva fi?!).

Virușii transmiși copiilor de la mama vaccinată, suplimentați cu un set de vaccinuri introduse din nou, vor acumula la un moment dat o masă critică și vor exploda organismul omului din interior. Cel puțin, la iepurii nefericiți a avut loc acest lucru. A patra generație a început să dea naștere la ciudățenii, iar a cincea – la mort născuți. Omenirea repetă această cale cu exactitate.

Testele de sînge ale femeilor însărcinate au confirmat ipotezele omului de știință cu privire la relația cauzală a tuturor acestor fenomene cu vaccinarea. Se pare că deja la a 13 săptămînă, femeia gravidă are în sîngele ei 61% rujeolă, 94% de anticorpii difterici, 69% - tetanos. "Toate acestea", copilul nenăscut le primește de la mamă prin celule embrionare, adică se naște deja imun. Vaccinarea suplimentară poate face din el un imbecil, poate pune bazele tuberculozei, alergiei.

Cu toate acestea, modificările patologice încep în uter. Deja acolo copilul suferă de asfixie, îi lipsește oxigenul și se naște cu tensiune intracraniană. Ce înseamnă asta în limbajul medical?

Acest lucru înseamnă că în organismul său s-au format cheaguri de sînge, s-au înfundat vasele sangvine. Unde a avut loc hemoragie, vor exista probleme: în cap, în ficat, în inimă, oriunde! Dar problemele vor fi cu siguranță. Chiar și simptomele, precum apatia pentru viață, nedorința de a învăța, neascultarea, pot fi considerate o consecință a asfixiei intrauterine, cauza principală a căreia este aceeași imunizare. Acești copii nu vor fi niciodată Abayami și Pușkini. Din ei vor crește "nici pește, nici carne" - oameni gri, cu abilități medii. Ei vor trăi, de asemenea, mediu, adică nu mult timp.

Și dacă e să facem analogii între iepuri și oameni, este imposibil să nu observăm întinerirea sexuală a adolescenților. Odată cu vaccinarea, glandele sexuale se maturează mai devreme, iar hormonii încep să fie eliberați mai devreme. Femeile suferă de infertilitate, au avorturi spontane, naștere prematură, mamele mor de hemoragii. Tinerii au prostatită, femeile au chisturi, cancer a glandei mamare. Mulțumită mamei vaccinate în copilărie, astăzi se nasc 10% dintre copiii cu defecte cardiace și un număr mare de copii nu se nasc, deoarece sarcina este întreruptă din cauza malformațiilor congenitale în perioada sarcinii.

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
454
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
456
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
623
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
284