ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Mocasine Vibram FiveFingersMocasine Vibram FiveFingers

 

 

Mocasine surprind prin forma lor neobişnuită, făcută după picior, această încălţăminte are o funcţionalitate excelentă şi design anatomic. Mocasine sunt surprinzător de confortabile, trebuie doar să vă obişnuiţi cu procesul de încălţare.

Pentru fabricarea acestor pantofi neobişnuiţi, specialiştii de la firma Vibram au folosit un material brevetat de design propriu. Talpa mocasinelor este făcută din cauciuc de înaltă calitate, care le conferă flexibilitate. Mocasine se îmbină perfect cu piciorul şi asigură confort.

Mocasine sunt strâns şi bine fixate pe picior, acest lucru contribuie la exercitarea oricăror tipuri de sport. În aceşti pantofi persoana  simtă toate găurile şi pietrele, dar picioarele sunt complet sigure şi protejate împotriva deteriorării.

Aceşti pantofi nu sunt eleganţi, mai degrabă pot fi numiţi ciudaţi şi pot plăcea nu la  toată lumea. Cu toate acestea, design-ul pune accent pe funcţionalitate şi ergonomie. Mocasine sunt mai uşoare, decât orice altă încălţăminte, în plus acestea au, de asemenea, o tărie mare a tălpii.

 

Mocasine Vibram FiveFingers

 

Mocasine pot fi numite încălţăminte extremă: cu ele se poate depăşi obstacole şi absolut nu alunecă, iar cu degetele puteţi apuca obiecte de pe suprafaţă. Pentru alpiniştii şi amatorii parkour-ului vor fi indispensabile.

Mocasine Vibram fivefingers sunt o alternativă demnă a adidaşilor grele şi voluminoase în care este incomod a face faţă situaţiei. Mocasine uşoare sunt potrivite pentru persoane care sunt implicate în dans, yoga sau aerobic. În plus, sunt dezvoltate modele pentru sporturi de apă, în care chiar puteţi înota cu uşurinţă sau călători fără griji cu barca.

Datorită tălpii unice orice alergare de dimineaţă si antrenament pe iarbă se va transforma într-un proces liber, asigurat cu o coeziune incredibilă cu sol.

Mocasine au devenit foarte populare printre conducătorii auto. Procesul de conducere în mocasine moale devine mai plăcut şi picioarele obosesc mai puţin.

Mocasine sunt un analog modern al încălţămintei de plajă şi papucilor. Dar diferenţa lor principală de la pantofi convenţionali este faptul că acestea nu cad de pe picioare, nu freacă între degete şi pe plaja în ele nu nimereşte nisip.

Specialiştii de la compania Vibram au întors oamenilor un avantaj al sentimentului de a merge pe jos desculţi. Piciorul omului este o structură complexa de muşchi, oase şi tendoane. Flexibilitatea tălpii şi oportunitatea convenabilă de a se agăţa cu degetele de orice sunt pierdute în încălţăminte modernă. Dacă în viaţa de zi cu zi această funcţie a tălpii nu este atât de necesară, in timpul exerciţiilor fizice necesitatea de a utiliza pe deplin capacitatea maximă a picioarelor este foarte importantă.

 

 

Sursa: ecofriendly.ruMarţi, 29 noiembrie 2011
Vizualizări: 3902

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
75
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
181
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
67
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
119