Motocicleta electrică, ecologic curată, crossover

/ Vizionări: 5918

Motocicleta electrică, ecologic curată, crossover

În comparaţie cu transportul tradiţional cu motor cu ardere internă, maşina electrică ecologic curată sau motocicleta electrică vor pierde la parametri de kilometraj la o singură alimentare şi de viteză. Dar, dacă este vorba de "motocicleta de oraş", se va dovedi că performanţele obţinute pentru transportul electric curat satisfac pe deplin cerinţele cetăţenilor urbani pentru viteză şi termenul de exploatare la funcţionare completă.

Dacă maşina se mişcă în traficul urban de la semafor până la semafor, este imposibil "la ochi" să determinaţi natura motorului – este un motor cu ardere internă sau un motor electric, ecologic curat, în motocicletă diferenţa se vede imediat. Startul liniştit, creşterea modestă a vitezei evidenţiază imediat motocicleta ecologic curată din fluxul de transport. Pentru un simplu motiv că dimensiunile dispozitivului nu permit să se compenseze puterea joasă a bateriilor prin numărul acestora, lucrul care este permis la maşina electrică.

Indicatorul schimbării situaţiei spre bine a devenit motocicleta electrică, complet "curată", un crossover. Motocicleta crossover – SUV al tehnicii moto şi cerinţele pentru aceasta sunt mai stringente. Acum motocicleta electrică prezintă o gamă de modele ale tehnicii similare a producătorilor europeni şi asiatici, care arată, în mod clar, progresele semnificative ale transportului ecologic curat.

 

 

Sursa