ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Natura ne face cu adevărat vii

Când oamenii mă întreabă în ce cred, eu le răspund că cred în natură. Cred în ceea ce este Viu, cred în frumusețe. De ce ar trebui să îngenunchez și să mă rog unui mort care se presupune că a trăit acum cîteva mii de ani?

Natura este Templul Zeilor pe pămînt. Natura ne conectează cu lumea superioară. Și pur și simplu-natura este locul fericirii și a liniștii sufletești.

Căci, indiferent cine ești, indiferent în cine crezi, unde te duci cînd te simți rău, cînd ai pe suflet o tristețe, cînd vrei să faci o pauză de la tot ce este lumesc? La biserică? Puțin probabil.Te duci în pădure pentru a găsi liniștea sub coroanele verzi ale copacilor puternici, cel puțin pentru o vreme. Ființa ta interioară este atrasă de Natură. Acest lucru e normal, e natural. Natura ne face cu adevărat vii.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 15 iulie 2022 8:33
Vizualizări: 670

Citiţi de asemenea

În 2007 am cumpărat teren extravilan. Am decis să nu cumpărăm un vagon de construcție, ci să construim o casă de vară ...
499
Potrivit cercetătorilor, ea este mult mai veche decît piramidele egiptene. De asemenea, oamenii de știință au aflat ...
506
El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
694
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
322