ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ne vindecăm singuri dinții

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, ceea ce putem face noi înșine cu ușurință. Vreau să împărtășesc din experiența mea, cum în marea majoritate a cazurilor, ne putem descurca fără serviciile dentistului folosind legile naturii!

În trusa de prim ajutor, printer preparatele de primă necesitate ar trebui să fie în mod obligatoriu argila!

Putem să scriem mult timp Odă argilei... proprietățile sale minunate sunt foarte diverse și ... secretizate. Despre utilizarea externă a argilei în centrele cosmetologice an auzit deja. Despre tratamentul bolilor (tumorilor etc.) cu comprese de lut, de asemenea, am auzit,…

Dar despre argilă ca medicament dentar au auzit doar cîțiva!

Principiul dea cțiune a argilei este același - ea este un adsorbant și antiseptic natural puternic.

Există multe tipuri  de argilă. Toate acestea sunt într-o oarecare măsură curative-aici fiecare alege la dorință. Dar pentru consumarea argilei este foarte important, printre altele, gustul ei! Am încercat odată un fel de lut albastru... și am început să vomit! Mi-am dat seama că cel mai delicios lut este cel alb. Deci, dacă nu aveți o alternativă, cumpărați din farmacii argilă cosmetică albă (fără arome!)

Orice probleme ați avea cu dinții - paradontoză, carii dentare, smalț sensibil, tumoare etc., metoda de tratament este aceeași (sînt sigur că există și unele nuanțe, dar eu relatez doar din experiența mea):

1) argila este cea mai bună sursă naturală și echilibrată de minerale esențiale. În special, de același calciu. Cu care iubesc atît de mult să seducă distribuitorii de suplimente alimentare! Luați în fiecare dimineață, cu 30 de minute înainte masa,cîte o linguriță de lut și veți uita de toate tipurile de "calciu"! Verificat! Chiar dacă aveți o sensibilitate puternică a dinților, folosind lut o lună de zile, veți putea bea confortabil oțet fierbinte! 

2) Dacă apar anumite probleme cu dinții, trebuie să aplicați pe ei argilă pentru o perioadă lungă de timp. Firește, cel mai bun moment pentru acest lucru este noaptea. Chiar înainte de a merge la culcare, presurați pe locul dureros o linguriță (în situații extreme - o lingură) de argilă. Pînă dimineață, o veți mînca. Folosind această procedură timp de o săptămînă, puteți înlătura  orice complicație!

3) Bolotov sfătuiește să sărăm cavitatea bucală pentru a îmbunătăți flora și fauna care trăiește în dinții noștri

Am încercat - sfatul este bun. Prin urmare, trebuie ca argila, înainte de a fi aplicată la dinte, se o amestecați cu puțină sare. Eficient! Dar dacă dinții reacționează dureros la acest lucru, atunci puteți să vă abțineți de la sare timp de cîteva zile, pînă cînd dinții vor deveni mai puternici.

4) Absolut pe  neașteptate a fost descoperit efectul benefic al apei "moarte" (electrolitică) asupra dinților. Apa moartă, ca de obicei, dezinfectează totul. Și durerea de dinți dispare foarte repede.

Deci, argila + sare + apă moartă

Aplicînd aceste sfaturi simple în viață, veți rezolva multe întrebări cu privire la sănătatea dentară.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 04 august 2022 22:10
Vizualizări: 2320

Citiţi de asemenea

Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
184
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
302
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
365