ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Neomogene UniversAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Neomogene Univers Din Autor

Legile naturii sunt formate la nivelul macrocosmosului si microcosmos,. Omul ca o creatură vie, nu există, în lume intermediar numit-aşa - între macro-şi microcosmos. Şi, în această lume intermediară, un om cu care se confruntă doar cu o manifestare a legilor naturale, mai degrabă decât cu ei în mod direct. Ca o consecinta, apare o problemă cu crearea de o imagine completă a universului. Această problemă va exista atâta timp cât nu există o imagine a universului, pe baza unei înţelegeri a legislaţiilor şi macrocosmosului microcosmos.

Cât de mult ne-ar nu au uitat la vârful aisbergului, atâta timp cât cineva nu se arunca cu capul sub apă seama si nu se vedea aisbergului ansamblu, toate încercările de a descrie ar fi, cel mai bun caz, incomplet. Situaţia este similară cu iceberg-ului "a universului. , Până când cineva nu "se arunca cu capul", în apele de necunoscut, toate încercările de a crea o imagine a universului, indiferent care sunt acestea ar putea părea frumos, ar fi de neconceput.

Istoria de cunoştinţe om de natura este o dovadă completă a acestui.

Unul dintre principalele motive pentru aceasta este faptul că simţurile pe care omul o foloseşte în cunoştinţele de natura, nu-i dau această oportunitate, pentru un motiv simplu. Natura a creat simţurilor umane, nu pentru ca el (omul) a fost capabil de a cunoaste natura. Organismele simţurilor umane, cu toate acestea, ca simturile de animale şi plante au apărut şi evoluat ca un mecanism de adaptare şi de adaptare a fiecărei specii de creaturi vii la nişe ecologice pe care le ocupă. Omul a început să folosească simţurile lor şi pentru acumularea, păstrarea şi transmiterea de informaţii cum ar fi ei înşişi. Dar acest lucru - informaţii despre lume intermediară, şi nu despre macro sau micro-lumii. La faptul că, din păcate, nu atrag atenţia. Dar în zadar. Pentru că, având doar cinci simţuri, chiar si cu ajutorul echipamentelor avansate, este pur şi simplu imposibil de a descrie şi de a crea o imagine completă a universului.

Pentru a crea o imagine completă, trebuie să aveţi posibilitatea de observaţii simultane, atât de suprafaţă şi piese de submarine ale aisbergului "a universului, care este posibil doar cu aparitia organele senzoriale suplimentare, cele cinci existente. Aproape toată lumea are o oportunitate de a obţine, empiric, dovezile de simţurile noastre limitate. Şi nu are nevoie de nici experimente complexe, dar se arunca cu capul sub apă fără o mască şi deschisă numai ochii dumneavoastră.

Pictura a lumii subacvatice este adus în faţa ochilor noştri într-o formă distorsionată: forma şi la distanţă nu se va potrivi cu realitatea. Si nu exista nici paradox în acest sens. Ochiul uman adaptat la aer, şi ochii de peşte şi alte subacvatice locuitori - la apă. Prin urmare, imaginea subacvatice va fi distorsionată pentru om, şi de la sol - pentru peşte.

Ce putem spune despre calitatea alte fenomene naturale, cu care omul nu a cunoscut şi nu poate găsi, prin intermediul celor cinci simturi. Interesant, nimeni nu va cred. În consecinţă, ştiinţa, şi diverse sucursalele sale au devenit orb de la un vechi hinduse parabola elefant, atunci când trei dintre orb au fost rugaţi să descrie un elefant. Fiecare dintre ele stumbled pe o parte din elefant a fost în grabă pentru a descrie, prin sentimentele lor, doar un elefant. Ce sa ajuns la asta, toată lumea ştie, dacă nu, este uşor de imaginat.

Din păcate, întreaga istorie a ştiinţei teoretice, care încearcă să creeze o imagine a lumiiconstruirea unei asemănare foarte puternic la parabola orb trei. Si, interesant, aproape toate marile descoperiri ale omenirii au fost realizate de oameni de ştiinţă, în acest moment, aşa-numitul revelaţii, inspiraţie, care sunt întotdeauna "pune" dincolo de cele cinci simţuri.

Dar asta nu a făcut o persoană se gândească la problema - care pot fi obţinute prin utilizarea celor cinci simţuri şi că nevoia de o înţelegere completă a naturii. În acelaşi timp, şi nu poate fi blamat pentru acest lucru, astfel cum este imposibil să dau vina pe orb din naştere pentru că el nu a fost capabil să înţeleagă şi să aprecieze frumuseţea şi culorile naturii. Singura modalitate de a realiza acest lucru pentru nevăzători - pentru a vedea.

Aş dori să cred că am fost în stare să şi ca urmare a acestei epifanie ", a reusit sa creeze vă oferim teoriei prezentate în această carte.

Academician N. Levashov


  Prefaţă Caracterul urgent al problemei

Apariţia omului şi naşterea conştiinţei sale - este indisolubil legată de încercările de cunoaştere a lumii. Întreaga lume în infinitatea sa, infinit, şi infinit, nu este administrată la om în nemijlocirea sa abordare. Ontologica face posibilă pentru a acoperi lumea ca pe un întreg, ca un sistem. Astfel, ontologia răspunde la întrebarea: Care este esenţa universului şi viziunea asupra lumii.

filozofice formularea specifice ale cauză, care le găsim în greaca filozofilor antici Thales, Anaximene Anaksimanda şi este într-o încercare de a stabili cauza, principiul fundamental care ar putea explica toate varietate infinită de fenomene naturale.

Thales credea iniţial această apă, Anaximene - aer, Heraclit - focul, Xenofan şi Parmenide - terenuri, care este, în general, aceleaşi ca şi cele în vremuri străvechi, părea mai mult elementul ireductibil care se găseşte în India antică şi filosofia antică naturale din China. Numai Anaximandru invocat, cum ar fi principiile primul rând, unele pervostihiyu vagi, pe care el a subliniat cuvântul "apeiron.

Gottfried Leibniz a considerat începutul unei monadă, adică o substanţă simplă, care nu apar şi nu dispare, nu are părţi şi poate fi obţinută doar prin crearea. Fiecare monadă trebuie să fie diferite de celelalte, şi, ca orice creatură, monadă obiectul neîntrerupt la schimbare. Schimbarea monadele provin dintr-un început interne, deoarece cauze externe poate avea nicio influenţă în cadrul monadă.

Epicur, Leucip, Democrit şi Kant credea că starea iniţială a naturii a fost un general de împrăştiere a substanţei primare ale tuturor corpurilor cereşti - atomi.

Leucip şi Democrit au crezut că este infinit, nu numai numărul de atomi din univers, dar numărul de forme posibile pentru ei, adică, formele lor, forme. Numărul acestor forme diferite de - infinit. Dovada de un număr infinit de forme de atomi, desigur, nu a putut fi empirice, din cauza invizibilitate şi intangibilitate din aceste forme, ci doar logic.

Această doctrină a devenit un nou şi complet modul original de rezolvare a problemei şi ştiinţelor filozofice care a fost pus în faţa Eleans ideea grec cu doctrina lor, în care un adevărat existente fiind pot apărea şi nici nu pieri.

Leucip şi Democrit, ca Empedocle si Anaxagora, de acord cu această teză, dar, în acelaşi timp, au luptat împotriva vizualizari Eleans, a negat crezut poate seta şi mişcare imaginabile. Empedocle a încercat să rezolve această problemă prin dezvoltarea unei ipoteze despre cele patru rădăcinile toate substanţele, şi aproximativ două forţe, care au pus în mişcare. Anaxagora aceeaşi problemă încearcă să rezolve, înaintând o ipoteza despre existenţa separată de ansamblu "minte" de o forţă motrice mecanice, care produce particule în mişcare. Dar nici Empedocle sau Anaxagora nu a anticipat că particulele elementare ale materiei sunt absolut inseparabile. Este această idee devine baza filozofiei materialiste şi Leucip si Democrit fizica.

Teoria de atomi invizibil derivate din observatiile noastre a proceselor şi fenomenelor care au loc în natură percepute senzual. Teoria atomismul rezultat din Leucip şi Democrit, pe baza observaţiilor şi unele analogii.

Potrivit simplicial interpretare, Leucip şi Democrit postulat existenţa unui set infinit de atomi, infinit, deoarece este necesar pentru a explica toate fenomenele observate în lumea fizică. Doar cei care cred că un număr infinit de atomi în număr, pot da toate explicaţie rezonabilă.

Această motivaţie - un exemplu clasic de o ipoteză ştiinţifică.

teoriei atomice a Democrit dezvoltat în strânsă legătură cu conceptul de eternitate de timp. Aristotel scria că timpul a fost o eternitate pentru Democrit înseamnă dovezi că nu există apărut fiinţă. Cu excepţia lui Platon, toţi filozofii, astfel cum a subliniat de Aristotel, credea că timpul nu este născut. Doctrina Leucip şi Democrit cu privire la calităţile de organisme a fost un nou punct de vedere complet, în primul rând a introdus în filosofia antică greacă şi ştiinţă. Aceasta a lăsat o amprentă profundă în dezvoltarea fizică, chimie şi înţelegerea filosofică a naturii. Opiniile lui sunt puternic cu predominante în 5. Î.Hr. reprezentări.

Ideea de infinitatea universului şi existenţa simultană în nenumărate lumi sale - cu dificultate făcut în modul lor de conştiinţa oamenilor. Kant a acceptat teoria atomică Epicur, Leucip, Democrit. Astfel, Epicur crezut că nu există severitatea, forţându-l primar de particule de materie incident. Teoria lui este puţin diferit, Kant a admis, au primit de la gravitaţia newtoniană. În sfârşit, turbulenţele generate de mişcarea aleatorie a atomilor, a făcut un punct-cheie în sistemul de Leucip şi Democrit, iar aceste vartejuri se găsesc în teoria cosmogonic al lui Kant. În acelaşi timp, Kant a spus că adepţii doctrinei de origine mecaniciste de mai sus cu privire la retragerea univers de toate, observate în scopul de noroc orb, care combina cu succes atât de atomi care au fost un tot armonios. Epicur, de exemplu, el a criticat o declaraţie prin care atomii, astfel încât a fost posibilă întâlnirea lor, fără nici un motiv abate de la linie dreaptă mişcarea lor.

Toate aceste filozofii, a spus el, atribuit origine ale fiinţelor vii şi cu adevărat noroc orb scoase mintea nebunia. Kant a văzut rolul serviciilor de informaţii mai mare inerente în procesele de legile materiei, atunci când afară de degradare completă şi împrăştiere dezvoltă în mod natural un fel de tot armonios perfect. El a menţionat că problema care constituie substanţa primară a tuturor lucrurilor, şi subordonate anumitor legi, ar trebui să acorde o combinatie foarte buna. Această cauză trebuie să fie Dumnezeu, pentru că natura, chiar şi în haos, poate funcţiona doar în mod corect şi fără probleme.

În ceea ce priveşte structura şi mişcarea corpurilor cereşti, Kant a spus că dacă se administrează în materie, care, prin natura, înzestrat cu puterea de atracţie, este uşor să se identifice motivele pentru care ar putea contribui la dispensa din lume, considerată ca un întreg. Este esenţial ca organismul dobândeşte o formă sferică şi la liber plutitoare organism face mişcare circulară în jurul centrului, la care gravitează. Reciprocă amenajare a orbitelor, convergenţa direcţie, EQstsentrisitet - toate acestea pot fi explicate prin cauze mecanice simple. În acelaşi timp, Kant recunoaşte că este mai uşor să înţeleagă originea din întreaga structură a universului, decât pentru a afla exact pe baza de mecanica, apariţia unui singur fir de praf sau o omidă.

Ar trebui remarcat faptul că însuşi Kant a explicat pentru mare de natura numai de gravitatea şi de forţă de respingere, care este la fel de primar şi universale. Ambele dintre ele sunt împrumutate de la filosofia lui Newton, care a găsit-o este posibil să renunţe la cosmogonie naturale. Kant a fost înlocuită cu o antologie a filosofiei transcendentale, adică un sistem de concepte şi principii care experienţa anterioară a priori, dar dat omului simţurile şi, prin urmare, poate fi confirmată prin experienţă. Kant apreciază ipoteza lui, ca o nouă revoluţie în dezvoltarea teoriei universului, bazate pe legile universale ale naturii. În îmbunătăţirea ipoteze a universului, precum şi pentru a rezolva astfel de probleme, este necesar să se aplice numai filosofia naturală.

Ştiinţe fizice face parte din universul poate fi în viitor, a adus la perfectiune, cum ar fi la ceea ce Newton a adus partea ei de matematica, a spus Kant.

Poziţia iniţială a filosofia lui Hegel - identitatea de a fi şi de gândire, de exemplu, înţelegerea lumii reale ca o manifestare de idei, concepte, si spiritului. Această identitate a fost văzută ca un proces istoric care evoluează de auto-cunoastere idee absolută în sine. La baza tuturor fenomenelor naturii şi societăţii este o absolută, spirituală şi rezonabilă a începe - "ideea absolută", "mintea globală" sau "lumea spiritelor". Acesta este inceputul - şi în mod eficient, precum şi activităţile se crede, sau mai degrabă în mod activ auto-înţelegere. Potrivit lui Hegel, ontologie - este doctrina de definiţii abstracte de esenţă. El a menţionat că definiţiile anterioare de antologie în monotonia lor, şi valoarea final, nu a existat nici principiu, şi, în curând de conţinut ar putea să se bazeze pe ideea de asigurări şi, uneori, de asemenea, referitor la etimologia.

Sistemul de Hegel anticipat ideea de unitate de ontologie, logica şi teoria cunoaşterii, şi acest lucru a subliniat la o percepţie pozitivă a lumii.

Dezvoltarea gîndirii ştiinţifice, în secolul 20, la fel ca în secolul trecut, a necesitat o noua justificare a ipotezei ontologic. Şi a apărut din întâmplare.

Lorenz a primit o transformare matematică regulate, iar Einstein rezumată în aceste două postulate:

1. Spatiul este considerată a fi izotrop, dacă proprietăţile sale nu depind de direcţia şi distanţa.

2. Viteza luminii este luată cât mai constantă şi viteza maximă de deplasare a obiectelor materiale. Cu alte cuvinte, viteza luminii este independentă de spaţiu.

Această teorie a devenit fundamentul de idei cu privire la natura de spaţiu.

Cu toate acestea, deschiderea ultimul sfert unele dintre secolului XX şi primul an al XXI-lea - nu este explicat în postulatele existente.

Analiza bazei de date obţinute în afara atmosferei Pământului prin radio, publicat în 1997 de astrofizicieni americani Rodlangom Borg şi John Ralston, indică faptul că universul - este amestecat.

Experimentele efectuate de Dr. Wang Lugene la Institutul de Cercetare Princeton, a dat rezultate uimitoare - fascicule de lumină care se deplasează într-o atmosferă de gaze speciale, la o rată de 300 de ori mai rapid decât viteza admisă teoretic. În Italia, un alt grup de fizicieni a primit date privind distribuirea microunde la o rată de 25% mai mare decât teoretice dopustimoy.

Nu evita această soartă şi fizica nucleară. Astfel, legea de bază ale fizicii moderne, legea de conservare a statelor contează că problema nu apare de nicăieri şi nu dispare.

Pentru sinteza de particule din reacţiile nucleare, această lege poate fi scrisă după cum urmează:

m 1 + m 2 ≥ m 3 (1)

Cu alte cuvinte, masa, cauzate de sinteza de particule. Trebuie să fie mai mică sau egală cu masa totală de particule pentru a crea unul. Cu toate acestea, în unele experimente. masa particulei apare, uneori câteva ordine de mărime mai mare decât masa totală a particulelor care l-au creat:

m 1 + m 2 < (2)

Acestea şi multe alte fapte experimentale sugerează că Următoarea criză în domeniul ştiinţei, adică. a apărut nevoia unor abordări noi, ipoteze putea da explicaţii cu aceste descoperiri. Pentru prima dată în ştiinţa justificate conceptul de macro-şi microcosmos, bazat pe ideea de eterogenitate de spaţiu. Această idee va justifica şi de a explica aproape toate fenomenele naturii şi neînsufleţite animate.

schimbarea continuă a dimensiunile de spaţiu în direcţii diferite (pante de dimensionalitate) creează niveluri, în care materia are anumite proprietăţi şi calităţi. În tranziţia de la un nivel la altul, există un salt calitativ proprietăţi şi manifestări ale materiei. Pe această bază, justificată de existenţa unor alte universuri.

Ideea este sistemul macrocosmosului interacţionează universuri, calitativ diferite unele de altele.

Această poziţie oferă o primă ocazie de a explica fenomene precum găurile negre şi existenţa aşa-numitelor, întuneric »chestiune«, care au fost gasite. ca rezultat al cercetărilor astronomice şi calcule.

La nivelul microcosmosului, un concept poate explica fenomenul de radioactivitate, din motive de nimeni nu a explicat.

În acelaşi timp, această teorie poate explica ghicitoarea de viaţă.

De exemplu, analizând comportamentul de virus ARN în mediul acvatic, ca organism viu simple din mediul acvatic - cum molecule organice, din cauza proceselor de calitate, astfel, explică transformarea calitativă a nonliving în materie de viaţă.

Bazat pe ideea de a dimensiunii de cuantificare continuă schimbare spaţiu, a justificat multidimensionalitate de viaţă. Pentru prima data sunt afişate şi justificate, necesare şi condiţii suficiente pentru apariţia vieţii în univers. De asemenea, datorită proceselor de transformare calitativă a materiei care apar la nivel celular.

Rezultatele permite o privire proaspătă la legile existente de fizică, chimie, astronomie, medicina şi alte ştiinţe, care, la rândul său, face posibil pentru a dezvolta noi directii in multe domenii ale ştiinţei.


Capitolul 1. Analitice de revizuire 1.1. Semnificaţia a ontologiei de procese fizice
pentru gândire filosofică şi ştiinţifică a omenirii

Spaţiu? Ce este? Un bărbat din timpuri străvechi uitat la cerul înstelat, şi a creat viziunea sa a universului.

Homo Sapiens - un om înţelept - un om-a identificat în înţelepciune pe sine ca fiind un semn distinctiv fundamentale care îl diferenţiază de toate de natura înconjurătoare. Şi, ca orice gândire el, în esenţă, prin definiţie, o persoană este inerent dorinţa de a învăţa despre lume, despre univers. Şi, bineînţeles, ca rezultat al acestui proces de cunoastere sugerează o imagine a universului. Istoria a născut şi a distrus civilizaţia, şi împreună cu ei - apar şi dispar religie, filosofie, conceptul de univers.

Nu toate istoria şi-a păstrat, în special a cauzat daune ireparabile la istoria civilizaţiei, precum şi dezvoltarea de civilizaţie, în general, creştinismul, în special în catolicism.

Fanatici, inspirat de preoţi, au fost distruse de către Trezoreria de cunoaştere a civilizaţiilor trecute, biblioteca vechi - depozit de carti valoroase: protoshumerskaya în Babilon, Alexandria din Egipt, a distrus arhipelagul Santorini, oficiile Papyrus de Teba şi Memphis, etrusc Biblioteca din Roma, a ars templul-altar de la Atena a distrus o bibliotecă enormă la Constantinopol, nimeni nu ştie unde biblioteca dispărut Iaroslav cel Înţelept şi Ivan cel Groaznic, manuscrise ale civilizaţiei Maya, incaşii şi aztecii. Şi, ca urmare, cunoştinţe de mult vechilor civilizatii de pe Pamant au fost distruse. Multe, dar din fericire, nu toate.

Şi că a fost salvat de la focurile Inchiziţiei, uneori, la costul de multe vieţi, aceste volume vechi, uneori uimitoare profunzime şi acurateţe în descrierea universului, o înţelegere a unor aspecte ale ştiinţei moderne, care are doar abordat.

Cel mai interesant, în această privinţă şi mai vechi, sunt-ariană Vede slave.

Rezervaţi de Lumina, a căror vârstă - patruzeci de mii ani, prezintă o imagine a universului, care este pur şi simplu copleşitoare acurateţea şi completitudinea. Incredibil, dar adevărat, care ar fi obligat să recunoască oricine deschide această carte.

... În primordiale adevărat, mai curând, apoi,

atunci când în New Infinit Eternitate

Mare răspândire masiv

Viaţa desfăşoară stralucitoare foc,

Primitivă de viaţă generează lumină

în noua realitate a fost născut

o varietate de spatii si Realitate

Dezvălui Worlds, Navi, şi a Regulamentului.

Şi mai aproape de

Sursa originală a Luminii

Aceste spaţii sunt situate

Realitatea şi în diverse lumi stralucitoare,

atât de mare dimensionalitate

cea mai mare din aceste spaţii

şi Realitatea au fost umplute cu ... [1]

Patruzeci de mii de ani în urmă, ştiu că există multe universuri diferite cu o dimensiune şi formă, toate împreună, un singur sistem spaţiale care le vom numi condiţionat spaţiul matrice.

Ca ramuri de copac conectat

Primitiv Holly Light

Pliante-Realitatea

Lumea noastră Tree

cu stralucitoare baril puternic.

Fiecare frunză-Realitatea

stralucit imens

sclipitoare lumină puternică

sori diferite

2 "" un butoi din Pomul Mondiale stânga

rădăcinile multiple ale acestora

fără sfârşit New Eternity

generate în noua realitate. [2]

Frumos, limbajul figurat, uşor de înţeles pentru oricine, indiferent dacă, în cazul în care a trăit patruzeci de mii ani în urmă, iar acum trăieşte, a fost predat de către strămoşii noştri şi dispozitiv de informare a universului. precizie uimitoare şi Amploarea informaţiilor transmise.

realitatea noastră, universul, care este numai parţial cunoscută de către oamenii de ştiinţă contemporani, se arata ca o mica parte ca un bob de nisip pe malul unui vast ocean. Acesta este - doar o frunză, realitatea Lumea noastră Tree. Şi fiecare astfel de frunza-realitatea a regularitatea şi o poziţie bine definită pe trunchiul copacului Mondiale. Interesant, nu?

Principiul de cuantificare de spaţiu pe un semn clare că fizica modernă este cunoscut pentru proceselor care au loc la nivelul MicroWorld, - de cuantificare a orbitelor electronilor în atomi.

Microcosmos - destul de profundă cunoaştere a şi cuantice, fizica la timp, deoarece studiul şi înţelegerea a dispozitivului - este MACROCOSMOSULUI nucleare de la un stadiu incipient.

Simplitatea de limbă şi imagini de Vede - nu este intamplatoare.

Cei care înregistrează informaţiile în "Cartea de Lumina", au fost conştienţi de faptul că orice limbă speciale, prezentarea de informaţii nu poate fi acceptabilă, pentru că a creat-o limbă specială pot muri în continuare de aceste sau alte motive şi nu va fi capabil să transmită sensul puii lor consumate. Şi, ca o consecinţă, nimeni nu poate să înţeleagă corect informaţiile. Acest lucru devine limpede cristal, dacă ne uităm la exemplul de ştiinţei moderne. Oamenii de stiinta au inventat şi a introdus mai multe ştiinţifice termeni, astfel că mai mult de nouăzeci la sută din oameni trăiesc în prezent nu sunt în măsură să înţeleagă importanţa acestor. Uneori este vorba de absurd, atunci când unele lucrări ştiinţifice pentru a înţelege doar câţiva oameni de pe planetă.

Şi dacă vom analiza dezvoltarea ştiinţei, devine clar că ştiinţifice limbă modernă pot fi deja în secolul următor va fi absurd şi nu uşor de înţeles pentru generaţiile viitoare, ca, de exemplu, limba de alchimiştii din Evul Mediu se pare ciudat şi neştiinţifice de către oamenii de ştiinţă contemporani, deşi, în Evul Mediu Alchimia a fost recunoscută de toţi şi este o ştiinţă că studiile academice a studenţilor în universităţi.

Şi dacă nu a fost niciodată alchimie, a apărut la chimie anorganica si organice, care sunt nimic pentru a nu mai dispune de "mama".

Prin urmare, dacă există o nevoie de a transmite informaţii urmaşilor îndepărtate, singura modalitate de a atinge dorit este transferul de informaţii ca limbaj accesibil. Numai în acest caz, există o şansă ca lingvişti şi istorici din viitor vor fi capabili să citească şi să înţeleagă aceste informaţii. Prin urmare, din acest punct de vedere, accesibile şi în formă pentru înţelegerea de aproape orice declaraţie limbajul uman este o garanţie suficientă a faptului că informaţiile transmise greşit înţelese.

La momentul de scris cartea de Lumina "a existat nu numai punct de vedere tehnic, dar alfabete diferite pentru persoanele cu diferite niveluri de formare şi dăruire. Acest lucru a creat un sistem care permite un control deplin asupra accesului la informaţie.

În cele mai vechi timpuri erau perfect conştienţi de faptul că informaţiile - o arma foarte puternica, care nu trebuie să cadă în mâinile unor oameni maturi spiritual care ar putea folosi aceste informaţiiscopuri orystnyh sau ignoranţă, care la rândul său, poate duce la catastrofe globale sau mai puţin mai mult.

... Cu toate acestea, printre preoţii din casta secunde

a fost un grup mai mare dedicat,

Puţini preoţi

caste mai cunoscute,

şi ea a avut alte învăţături spirituale,

foarte diferite de cele anterioare.

Citiţi acest invataturile sfinte,

că ne înconjoară explicit Mondiale

Lumea de stele galbene şi a sistemelor solare,

doar un bob de nisip într-un univers infinită.

Ce sunt stelele şi soarele alb

albastru, mov, roz, verde,

Stelele şi floarea soarelui, nu am văzut,

simturile noastre nu sunt postigaemymh.

Şi infinit de mare număr,

nelimitat diversitate,

spaţii infinite separandu-le.

Şi toate aceste lumi diferite -

nimic în comparaţie cu alte lumi,

în afara universului nostru minciuna,

şi, din nou infinit număr mare

şi nespus de mare este diversitatea acestora.

Nelimitat parts

toate aceste lumi diferite şi diverse ... [3]

Clasificarea de stele, spectrul radiat, pe deplin format doar în a doua jumătate a secolului al XX-lea, şi unele tipuri de stele au fost detectate doar cu ajutorul telescoapelor radio şi, fireşte, simturile umane nu percep.

Acest lucru nu poate fi o coincidenţă, şi dacă da, există o probabilitate mare ca şi multe altele în Vedele transferate aproape de adevar. Cum sa întâmplat că aceste cunoştinţe valoroase au fost "uitat" pentru o astfel de perioadă lungă de timp şi de ce abia acum, informaţiile despre ei a fost disponibil pentru multe?

Mai multe motive au condus până la el şi unul - cel principal este de a schimbărilor climatice, a determinat o răcire bruscă 13000 ani în urmă, şi, ca rezultat, migraţia în regiune mai calde, în cazul în care coloniştii sa rupt de principii fundamentale şi a pierdut o mulţime de cunoştinţe, care proprietatea strămoşilor lor. Foarte puţin din Iniţiază mari au plecat de colonişti, şi că a fost unul dintre principalele motive pentru lor "sălbăticie".

Natura le-a făcut aspre lupta pentru supravieţuirea fizică şi nu au fost ea pentru stele. Şi când pericolul a trecut, rămâne puţin de cunoştinţe vechi, doar fragmente s-au păstrat în tradiţia populară. "Fragmente" din cunoştinţele vechi a fost "mare" sau "mai puţin" şi, în consecinţă, într-o măsură mai mare sau mai mică, manifestată în sistemele filozofice şi religiile de popoare diferite.

De colonisti a noi teritorii au fost trimise la ţinuturi îndepărtate şi a depozitarilor de cunoştinţe, dar şi pentru cea mai mare parte, acestea nu au fost iniţierea high. În plus, oamenii să călătorească în noi teritorii, de multe ori la mii de kilometri din ţara lor în timpul tranziţiei, a trebuit să confruntă cu multe provocări: foamea, elemente ale naturii, de reflecţieatacurile m de alte triburi pentru a se ataca. Chiar şi în cele mai multe zile de teren a fost acceptabil ocupate şi vacante de căutare teren nu a fost uşor.

În majoritatea cazurilor, paşnic sau de război, nou ales stabilit împreună cu aborigenii, fiind mai târziu într-o stare de simbioză, treptat, de amestecare cu ei. Prin urmare, în această perioadă sunt de supravieţuire principal, cunoaşterea nu este susţinut în timpul migraţiilor.

Numai atunci când triburile strămutate găsi locuri noi, nevoia de cunoaştere a apărut din nou, într-o măsură mai mare în domeniul cunoaşterii aplicate, permiţând colonişti să cultive pământul, construirea de uz casnic elementele necesare şi o varietate de instrumente pentru revigorarea meşteşugurilor, precum şi în perioada migraţiilor, oamenii iau şi să păstreze doar cele mai necesare. Uneori, anii au trecut, zeci de ani înainte de colonişti ar putea găsi ceea ce doresc. Prin urmare, formarea profesională a operatorilor de transport noi cunoştinţe, noi preotii nu a putut fi completă. Ca urmare, cunoştinţele iniţiale a pierdut parţial, parţial schimbat şi, în consecinţă, în majoritatea cazurilor, treptat transformat într-o invataturile filosofice si mitologice.

fenomene similare au apărut ca urmare a unor campanii militare.

Deoarece o excursie pe jos în h'Ariyskogo Dravid (India antică) în 2691 la r.X de Belovodye viaţă triburi, Dravid şi Nagamiya, cucerirea a fost adus şi cunoştinţe, care, în formă modificată, a devenit fundamentul filozofiei şi mitologie din India.

... Alte genuri de rasă Mare

soluţiona în jurul faţa Pământului Midgard

şi va merge pentru Himavat-munte ...

şi înveţe pe oameni cu pielea de culoare de Darkness

Înţelepciunea lumii Shining ...

În scopul de a le opri aducerea

victime ale teribile, sângeroase,

mea zeiţa - negru Mama

şi şerpi, Dragons din lume, Navi,

şi a găsit noi

Intelepciunea Divina şi Credinţă ... [4]

Ulterior, o parte din cuvintele înţelepte a înţelepciunea lumii Shining incluse într-o compilatie numita Rig-Veda, care este păstrat pe teritoriul Indiei.

În societatea antică a fost formată de sistem de la Varna, iar mai târziu castelor - sociale entitate închisă formată din oameni strict pentru anumite profesii, cu excepţia transferului de la o castă la alta, şi interdicţia de a-castă căsătoriile altele. Premiul întâi în ierarhia socială a apartinut Brahmins, preotul, este combinat, în general, funcţiile de preoţi în antichitate cu funcţia de oameni de ştiinţă, a mers apoi Kshatriyas - militare şi administrative ştiu Vaisyas - comunitatea membrilor gratuit lucrează în agricultură, meşteşuguri şi comerţ, atât în oraşe şi în sate.

Aceste caste trei au apărut în procesul de formare a claselor între triburi ariene (h'Ariytsev şi da'Ariytsev), în timp ce, ca al patrulea Varna - Varna Shudra, care a inclus rînd nepolnopranye, care au reprezentat adus de stabilire a neplăcute formele cele mai de muncă - s-au format, mai ales Rezultă din cele de triburile locale, Dravidians şi Nagas, ariile cucerit în timpul ostilităţilor.

Slava veche Veda a pus bazele tradiţii filosofice în India antică.

În versiunea indiană a Vedelor compus din patru colectii de imnuri (Samha), câinenopeny, vrăji magice, rugăciuni, etc: Rig-Veda, Samavedy, Yadzhurvedy şi Atharvavedy (sau Atharvangirasy). Fiecare dintre aceste colecţii, în timp, se acumulează diferitele comentarii şi completări ritual, magie, pentru filosofice - Brahmins, Aranyakas, Upanishadele.

De fapt, filozofiile de India antică au fost cele mai reflectă pe deplin în Upanishade, dar bucatica prima abordare filosofică la realitate poate fi urmărită deja în colecţiile de imnuri vedice, în special în cea mai veche dintre ele - din Rig-Veda [5] .

  7. [Imn cosmogonic]

Apoi, nu a existat nici existenţa, nici de ridicare;

Nu a fost nici un spaţiu de aer,

nu cer deasupra lui.

Cu mişcare a fost asta? Sub a cărui acoperire?

Care au fost etanse, profunde?

Apoi, nu a existat nici moarte, nici nemurire, nu a existat nici

Diferenţele dintre noapte şi zi.

Nu sufla în sine suflat One,

Şi nimic

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
478
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
586
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
447