ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

no-titleAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Nicolae Kosinov pe energie a fenomenului de vid

Nicolae Kosinov despre energie ale fenomenului de vid

Natura vid fizice şi consideră că cerinţele, în timp ce întâlnirea de vid fizice care pot fi atribuite fundamentale forma cea mai de realitatea fizică. Este demonstrat că obiect fizic, care pretinde că statutul fundamental, trebuie să aibă proprietatea de continuitate.

1. Riddle de natura vid fizice

Stimulent interes persistente în vid fizic este speranţa de oameni de ştiinţă că el se va deschide accesul la ocean de energie curată de vid.

După atingerea nivelului critic de excitaţie de vid fizic este generat de particulele elementare - electroni şi pozitroni. Prin urmare, mulţi cercetători sunt interesaţi în capacitatea de vid pentru a genera electricitate.

Efectul Cazimir sugerează posibilitatea de a obţine energie mecanică de la vid. Obţinerea unor rezultate reale în ceea ce priveşte utilizarea practică a energiei de vid, împiedicată de o lipsă de înţelegere a naturii sale.

Riddle de natura vid fizice rămâne una dintre problemele majore nerezolvate ale fizicii fundamentale.

2. probleme filosofice ale vid

Într-o serie de concepte filosofice ca bază de pace este considerat "nimic", sau "gol semnificativ." Se înţelege că este "nimicul relativă, lipsită de proprietăţi specifice şi limitărilor fizice obiecte obişnuite, trebuie să aibă un speciale şi fundamentalismul comun, şi se acoperă astfel toate varietate de obiecte şi fenomene fizice.

Filozofii din Orientul Antic a susţinut că realitatea cea mai fundamentală a lumii nu poate avea caracteristicile specifice şi, prin urmare, se aseamănă cu nimic [3]. Foarte simptome similare, oamenii de ştiinţă dau vid fizic. Fiind un neant relativ şi gol de conţinut, nu este cea mai săracă, ci, dimpotrivă, cele mai semnificative, mai "bogat" Ţinând cont de realitatea fizică.

Se crede că fizice de vid, ca un potenţial fiind, capabile să producă întregul set de obiecte şi fenomenele observate lume.

3. Fenomene fizice

3.1. Fractalii în plasmă

În [10] au studiat fizica fenomene neobişnuite în plasmă, ceea ce duce la apariţia în ea de structuri fractale. Sa constatat că starea cvasi-neutru din plasmă a fost înlocuit cu o condiţie ordonată. regulat structurile Formata au un model fractal, şi fractali în plasmă s-au manifestat în scara macroscopica (Fig. 1).


Figura 1. Structura, observat în plasmă.

3.2. Nostru de experimente pe un singur fir, transmitere de energie

Autorii acestui articol realizat experimente cu transport de energie electrică de la o sârmă. În sistemul nostru nu este folosit "de la furculiţă Avramenko. În loc de circuit pod convenţionale. Am facut, de asemenea, alte modificări în sistemul Avramenko care sporesc eficienţa acestuia.

Schema este prezentată în figura 2.

Figura 2. Diagrama schematică a dispozitivului pentru o transmisie cu un singur fir de energie
ONT clasa = "Z10" color = "# 808080" size = "2"> Figura 2. Diagrama schematică a dispozitivului pentru o fire unică de transmitere a energiei

Vedere generala a aparatului este prezentat în 3a imagine. unitate de energie oferă o sursă de curent continuu B5-47. Sarcina este o lampă cu incandescenţă 220V 25W. În circuitul electric este prezentat în Fig. 7, denotă numere: 1 - generator, 2 - prelungire gama, 3 - "Antenna".

Generator şi transformator se află în corpul izolator (3b, 3c), diode, condensator, lampa, 2 şi 3 elemente, componente ale unităţii de energie - în alb şi albastru organism sub lampă (figura 3).

Figura 3. Fotografii de pe experimente de transport cu un singur fir de energie.
Figura 3. Fotografii experimente pe un singur fir, transmitere de energie.

In experimentele folosind o varietate de becuri. Cel mai bun rezultat a fost realizat prin folosirea lămpilor de 220V, 25W (3G, 3e). Punct cheie în îmbunătăţirea eficienţei, comparativ cu schema de Avramenko, este utilizarea de circuit pod standard, mai degrabă decât jumătate, şi disponibilitatea spectrului de frecvenţe extensor.

Prezenţa în sistemul de diluare gama conduce la faptul că sarcina nu interferează cu suma totală a condensatorului.

În consecinţă, toată energia de intrare este folosit pentru a încărca condensator de înaltă tensiune, cu scurgeri de curenti slabi. Circuit în acest caz este închis de curentii de deplasare la capătul liber al înfăşurarea secundară a transformatorului prin antena 3 (Figura 2).

3.10. Experimentele cu filamentul ars.

În experimentele noastre descrise mai sus pentru a-transfer bancar unic de energie ars lămpile de funcţionare şi arse.

Figura 4. Fotografii experimente cu lămpi cu filament ars.
Figura 4. experimente Fotografii cu filament ars.

Imaginea 4a vizibile spirala bec decalaj. 4d şi 4c - fotografii experimente. Vedem bobina de stralucire si o scanteie luminos în loc de discontinuitate de helix.

Cu becuri incandescente cu sufletul la gură, nu a suspecta că se confruntă aproape fiecare dintre noi. Este suficient să te uiţi atent la becuri ars-out.

Veţi observa că lumina arde adesea în mai multe locuri. Probabilitatea de lumini epuizare simultane în mai multe locuri este foarte mic. Acest lucru înseamnă că lampa, pierde integritatea helix, a continuat să strălucească, până când lanţul nu este încă a explodat într-un singur loc. Acest fenomen apare în majoritatea cazurilor, epuizare de lămpi cu incandescenţă, alimentat de la 220V 50Hz.

Noi am efectuat un experiment: cu ajutorul unui bec standard de 60W la înfăşurarea secundară a transformatorului-up pas. transformator de tensiune de mers în gol a dat cu privire la 300V.

Experimentul a fost de a utiliza 20 de becuri. Se pare că cele mai multe astfel de lămpi ard în două sau mai multe locuri, cu pauze nu numai în spirală, dar, de asemenea, fire conductoare.

Cu toate acestea, după prima pauză în circuitul lămpii continuă să strălucească mai puternic, până când arde-o altă locaţie. O lampă de ars în experimentul nostru la patru locuri: în două locuri - spirala despărţit, şi apoi ars şi ambii electrozi sunt! Experimentale Rezultatele prezentate în tabelul 1.

Tabelul 1.

Numărul de lămpi folosite în experiment Număr de lămpi, suflate într-un singur loc Număr de lămpi, suflate în două locuri Numărul de lămpi, suflate în trei locuri Număr de lămpi, suflate în patru locuri Număr de lămpi, suflate în cinci locaţii 20 8 8 3 1 0

3.12. Experimentele noastre să demonstreze bec strălucire în mână

Este cunoscut faptul ca Nikola Tesla a demonstrat lampa de stralucire-in-braţ. Am fost în imposibilitatea de a gasi descrieri ale experimentului, astfel încât ne-am dezvoltat sistemul nostru.

Mai jos sunt rezultatele experimentelor noastre să demonstreze fluorescenţă în bec mână. In poza 5 care lampa este la 220V, lumina 25W in mana operatorului, ca un contact conectat la o sârmă. Fotografii (Figura 5), a se vedea dirijor de un generator care va conduce de energie-la-unu de contact, lampa capacul. Aceste experimente - continuarea unei serii de experimente cu un singur fir, transmitere de energie. Imaginea arată o 5a fragment din experimentului. Fotografiile 5b, 5c părţi sigilată a experimentului.

Figura 5. Fotografii de experimente care demonstrează bec strălucire în mână.
Figura 5. Fotografii experimente care demonstrează bec strălucire în mână.

3.14. Noile efecte fizice în plasmă

Noi am efectuat o serie de experimente pe un "Unitron", care a dezvăluit comportamentul neobişnuit al plasmei [10]. În experimente, am observat în acelaşi timp de educaţie două plasmă, situate simetric în raport cu plasmă-canal.

Mai jos sunt poze de la filmare experimente.

Figura 6. Shots experimente filmare cu plasmă.
Figura 6. Shots experimente filmare cu plasmă.

Rame sunt vizibile cheaguri de plasmă în diferite etape ale existenţei lor. Figura 6a şi 6b Figura prezinta faza iniţială a plasmă sub formă de mingi de foc şi axe.

La oarecare distanţă de plasmă-canal, în afara generaţie plasmă, am plasat ţintă. Obiective au fost de coli de hârtie, carton şi metale. În cadrul a treia (figura 6b) arată o formarea plasmei fractal, circula liber în aer.

În plus, acest cadru prezintă unele dintre educaţie, având o nuanţă roşiatică, situându-se la marginea mesei pe care este instalat.

În cadrul a patra (Figura 6g) pot fi vazute la o dată atât formarea plasmei conului. În acest experiment, ţinta nu este instalat. Figura 6d descrie stadiul final al existenţei plasmă. Se poate observa fâlfâind fragmente topit de ţintă.

Fotografii (7 şi 8) prezinta ţintă după efectul plasmă.

Figura 7. Ţintă după impactul cu plasmă.
Figura 7. Ţintă după impactul cu plasmă.

În timpul experimentelor, am văzut o explozie de topire a metalelor şi sublimare, chiar şi cele refractare, ca de tungsten.

Figura 8. Fotografii aproape de obiective.
Figura 8. Fotografii aproape de obiective.

Trebuie remarcat faptul că, în experimentele noastre, noi nu au fost supuse la câmpuri magnetice artificiale plasmă.

5. Aprecierea

Elucidarea esenţa vid fizic este sarcina cea mai importantă a fizicii moderne, soluţia va da o cheie la crearea unei noi teorii fizice. Obiectului fizic, care pretinde că statutul fundamental, ar trebui să aibă cele mai comune şi nu ar trebui să fie inerente semne particulare caracteristice set de obiecte şi fenomene observabile. Cele mai frecvente are un obiect care are proprietatea de continuitate, astfel vid fizice, care pretinde că statutul fundamental, ar trebui să aibă proprietatea de continuitate. Vidul fizic, care are proprietatea de continuitate, se extinde clasa de obiecte fizice cunoscute. fizice vid continuă şi o substanţă discret se referă la fiecare alte interdependente şi complementare opuse, ele sunt într-o relaţie de complementaritate a principiului Bohr. Vid fizic are cea mai mare entropie dintre toate obiectele fizice cunoscute şi sisteme. Pentru teoria vidului fizic trebuie să caute un nou instrument pentru studiu bazat pe generalizate-Teorema Boltzmann H procesele de auto-organizare. O nouă abordare a studiului de vid fizic deschide-teorema Klimontovich S. Legea entropiei Reducerea Klimontovich oferă cheia pentru rezolvarea conflictul fundamental de continuitate şi discontinuitate, care nu este încă rezolvată nici în filozofie, nici in matematica sau fizica.

Literatură

Kosinov, Garbaruk NV VI "Energia a fenomenului de vid."

http://rusnauka.narod.ru/lib/author/kosinov_n/1/
http://www.sciteclibrary.com/rus/catalog/pages/2646.html
http://www.eprussia.ru/lib/elektro/nit_001.htm

Ya.B. Zeldovich. Teoria vid, probabil, să rezolve problema cosmologiei,. UFN v. 133, nr. 3, 1981. Mostepanenko, AM, Mostepanenko VM Conceptul de vid în fizică şi filozofie,. Natura 1985, № 3, p.88-95. Zel "dovich Este posibil formarea universului "din nimic"? Natura, 1988, № 4, p.16-27. GWWang, EMSevick, Mittag Emil et al. Phys.Rev.Lett., V.89, 050601 (2002). GE Oniscenko. Observarea experimentală a unei încălcări a doua lege a termodinamicii . L. Klimontovich scădere a entropiei în procesul de auto-organizare. S-teoremă. Scrisori la Jurnalul de Fizica Tehnica, 1983, v. 8, pp.. 1412. 8. VI Arshinov, L. Klimontovich, plase V.. Ştiinţă şi Dezvoltare: Un dialog cu trecutul, prezentul şi viitorul . Mudretskaya EV fizica terestre şi realitate: O privire din exterior. - K.: zadruga, 2000. - 176 pp.. Kosinov NV, Garbaruk VI Fractalii în plasmă. Vid fizică şi natura, N5, 2002. M. Feigenbaum, comportamentul universal în sistemele neliniare. USP. Ştiinţă. , 1983. T.141, N 2, S. 343-374. dacă ">" generator de Hubbard " T. Brown "Motor Hendershot Mister", Ştiinţă extraordinare, V.2, 1992 Niper, Hans. A. Revoluţia în Technik, Medizin, Gesellschaft. 1983. "Invenţia lui Hans Coler, referitoare la o nouă sursă presupuse de putere", a Congresului International de Gravity domeniul energetic, douăzeci-douăzeci şi un martie 1987, s.361-400 Niper, Hans. A. Revoluţia în Technik, Medizin, Gesellschaft. 1983. "Converter Coler a marinei germane", pp.. 132-133. "Rezonanta Avramenko" Zaev NE, Avramenko, SV, Lisin, VN, "Măsurarea conducere actuale, excitaţi de polarizare curent. Rusă Jurnalul fizice gândit № 2, 1991 Caracteristici de transfer de energie în peretele de descărcare în vapori de litiu . Kosinov NV, Garbaruk VI, Kosinov LV "efecte fizice, explică mecanismul de rotaţie al pământului" "Mikrokonditsioner Azarov" Plasmă. TSB vol.3

Citiţi de asemenea

Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
87
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
283
La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul ...
390