ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Noi nu deservim pe oricine mizerabili

Vreau să vă povestesc despre o situația pe care am văzut-o zilele trecute. Seara veneam de la serviciu pe  bulevardul Novinski și am intrat într-o cafenea pentru a cumpăra un pahar de cafea, la casă era o coadă nu prea mare (prima era o bătrînică care părea fie fără adăpost, fie foarte săracă, doi tineri, un bărbat de vîrstă mijlocie și eu). Așadar, această bunică i-a spus vînzătorului că a înghețat de frig și l-a rugat să-i toarne un pahar de apă fierbinte.

M-am gîndit că vînzătorul o va refuza și îi va cere să părăsească cafeneaua, dar m-am înșelat. Vînzătorul i-a făcut un ceai, a umplut o pungă cu tot felul de produse de patiserie, a împachetat o pîine, a așezat-o la masă și i-a spus că imediat va fi servită cu o supă fierbinte. Bătrîna, nevenindu-i să creadă în fericirea ei, stătea aproape să plîngă.

Deoarece  acest lucru a durat ceva timp, cei doi tineri care stăteau în spatele bunicii au început să-și declare cu voce tare nemulțumirea, strigînd că într-o cafenea din centrul orașului nu ar trebui să li se permită să intre, cu atît mai puțin să fie serviți tot felul de persoane fără adăpost și mizerabili. Cînd a venit rîndul lor să comande, vînzătorul, fără să le acorde atenție, a început să preia comanda de la bărbatul care stătea în spatele lor.

Cei doi tipi s-au indignat că au fost omiși, dar au primit un răspuns din partea vînzătorului: "Noi nu deservim pe orice mizerabili"

Ar fi trebuit să vedeți reacția băieților, prin strigăte și insulte au cerut să vină managerul.

Cînd managerul a venit și a aflat întreaga situație, i-a scos pe acei tineri și i-a rugat să nu mai vină în cafeneaua lor.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 15 iunie 2022 8:10
Vizualizări: 1004

Citiţi de asemenea

Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
94
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5876
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38300
Planta turmeric este originara din India ca si ruda sa ghimbirul. Rădăcina Curcuma este extraordinar de bogată în pol...
7018