ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu cumpărați niciodată cașcaval, dacă vedeți pe etichetă ASTA! Produse ieftine cu consecințe triste pentru sănătate!

Cît nu ar fi de trist să constatăm, dar pe rafturile magazinelor noastre sînt mai multe produse contrafăcute decît cașcaval tare natural. Este vorba că producătorii ieftinesc acest produs, adăugînd în el o cantitate mare de înlocuitori ai laptelui, inclusiv uleiul de palmier. Ultimul conține o cantitate mare de uleiuri vegetale: chiar și o bucățică poate depăși norma zilnică!

Consecințele unui asemenea consum sînt triste: grăsimea excesivă umple vasele sanguine, lovește dur asupra ficatului și pancreasului. Închipuiți-vă ce daună poate aduce produsul din cașcaval organismului copiilor! De aceea noi am decis să aflăm care cașcaval nu este contrafăcut.

Cum să deosebim cașcavalul de produsul din cașcaval

Unii producători scriu pe ambalaj. Le mulțumim pentru adevăr, dar considerăm că asemenea produse alimentare nu ar trebui în general să apară în comerț. Deseori, produsul din cașcaval este cu mult mai ieftin decît cașcavalul adevărat. Fiți atenți, nu cădeți pradă produsului ieftin. Mai bine mîncați mai puțin cașcaval natural, decît o bucată mare de produs de cașcaval, în caz contrar nu veți putea evita problemele de sănătate.

Cașcavalul în ambalaj de vacuum – mai bine evitați-l. Alegeți o bucată dintr-o roată mare, așa veți avea mai puține șanse să dați peste un produs falsificat. Atrageți atenția asupra cojii roții de cașcaval. Pe ea nu trebuie să aibă fisuri și depuneri, altfel riscați să procurați împreună cu cașcavalul și bacterii sau să cumpărați un cașcaval scump, dar fără gust.

Cașcavalul calitativ are un desen uniform, structură uniformă, găuri simetrice. Dacă sînteți amator de parmezan și altor soiuri de genul acesta, trebuie să atrageți atenția la preț și la reputația producătorilor. În celelalte cazuri, vă va ajuta testul nostru.

Testul la calitatea cașcavalului

Luați o hrincă din cașcavalul procurat, la temperatura camerei, și îndoiți-o atent sub unghi drept. Cașcavalul nu trebuie să crape în locul îndoirii. Ar fi corect să renunțați la cașcavalul care se fărîmițează și se rupe ușor.

Fiți vigilenți și consumați doar produse folositoare! Aveți grijă de sănătatea celor apropiați, expediați-le informația utilă!

 

sursa: fithacker.ru

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
819
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
226
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
343
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
289