ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu hrăniți ciupercile din organism

Ciupercile sînt o altă civilizație, cu toate acestea – cea mai veche civilizație, practic, substanța eternă. Este foarte dificil de distrus ciupercile din organism. Dacă ciuperca s-a instalat deja și s-a înrădăcinat, atunci apar probleme destul de complicate.

Ciupercile pot fi diferite. Există cică ciuperc benigne, există ciuperci mai rele (numite mucegai). Ciupercile sînt de diferite tipuri, au nume diferite, mai mult de 50 de specii. Există ciuperci mai puțin toxice, există ciuperci de pădure, sînt mai mici, sînt mai înalte.

Cel mai înalt tip de ciuperci este Cordyceps din China, reket. Care este semnificația ciupercii? Ideea este că ea are un cod genetic și nu este un exemplar care trăiește de unul singur, ci unul care trăiește în colonii. În plus, între aceste colonii există o relație exactă a segmentelor. Adică, fiecare element de ciupercă are legătură cu alte elemente de ciuperci prin de mii de legături segmentale.

Dacă dorim ca corpul nostru să nu mai aibă ciuperci, singurul lucru pe care îl putem face este să nu-i dăm mîncare. Pentru că dacă în corpul nostru există suficientă mîncare pentru ciuperci, atunci ele vor continua să trăiască în el. De exemplu, în cutia de pîine se află o pîine. Pe ea s-a format mucegai. Dacă scoateți pîinea și lăsați doar mucegaiul, atunci acest mucegai va muri.

Pentru că el nu va avea ce să măncînce. Se usucă, nu se înmulțește, deoarece pentru reproducere el are nevoie de nutrienți. Mucegaiul se hrănește, în principal, cu produse proteice, deoarece are nevoie de aminoacizi.

De exemplu, luăm făină, adăugăm zahăr, unt - energie, adăugăm apă, adăugăm drojdie - aceasta și este un anumit tip de mucegai - mucegai de pîine.

În continuare, dăm acestui mucegai temperatură, neapărat 37 C, apoi îi dăm o naumită umiditate și oxigen.Și atunci el începe să se înmulțească, să se reanimeze. Cu toate că pînă acum el se afla într-un frigider la o temperatură de -18. Sau se afla în formă uscată pentru încă 10 ani. Germinația ei a scăzut ușor, dar numai puțin, ea oricum va crește. Să omori mucegaiului, chiar dacă prăjești pîinea, este imposibil.

Pentru că dacă arunci biscuiții supraprăjiți în kvas, acesta va fi fierbe. Acest lucru sugerează faptul că, de îndată ce mucegaiul nimerește într-un mediul proteico-carbohidrat, el începe să se înmulțească.

Tot ceea ce este drojdie poartă un anumit pericol de mucegai pentru noi. Deoarece tipurile de mucegai, sînt toate prietenoase, adică acolo unde trăiește un mucegai, poate trăi și altul, și al treilea.

Una dintre cele mai patogene ciuperci pentru noi este Candida. Dar există ciuperci mult mai dăunătoare, cum ar fi aspirgirusul, mucegaiul negru și humusul mucus. Mucegaiul este un cuvînt care unește, de fapt, fiecare ciupercă cu ciupercă. Ciupercile de unghii nu sînt aceleași ca și candida. Unele ciuperci afectează ganglionii limfatici în zona gîtului, alții sub sîn, iar alții afectează unghiile și trăiesc numai pe unghii. Unele afectează numai membrana mucoasei și trăiesc în gură, sub formă de candidoză și stomatită sau în vagin, sub formă de candidoză și vaginită. Unele ciuperci afectează pielea și trăiesc pe piele sub formă de fisuri, psoriazis, eczeme, neurodermatite, dar peste tot – aceastea sînt ciuperci. Cum ajung ciupercile în organism?

Ciupercile nimeresc în organism odată cu: - mîncarea alterată, cu apa, aerul, cu obiecte vechi prăfuite. Este foarte corect spus că dacă caisa sau poama are mucegai, ele nu pot fi mîncate. Dar dacă în cutie există mucegai, atunci el este pe toate fructele. Corpul nostru deține un factor bun – acesta este concentrația sucului gastric, care suprimă acest mucegai și, teoretic, nu ar trebui să treacă prin tractul gastro-intestinal. Ciupercile ne pot invada prin piele. Oriunde stăm în aburi, unde mergem desculți, oriunde există condiții pentru acestea, adică umiditate, temperatură, reziduuri organice (de exemplu, murdărie sau grăsime umană) - există hrană pentru mucegai. Cum ajunge ciuperca între degetele de la picioare? El nu se atinge de pielea intactă, nici măcar nu o atrage. Dar dacă există microtraume pe piele: zgîrieturi, erupții cutanate, deteriorarea pielii, atunci ciuperca imediat se lipește acolo. Și dacă trece de bariera pielii, se stabilește acolo.

Semne ale existenței ciupercilor în organism

1. Orice mîncărime. Se spune: - Cîinele meu s-a îmbolnăvit. - Ce are cîinele? - A răcit la ureche. - Ce face? – Se scarpină. Dacă cîinele își scarpină urechea, înseamnă că există ciupercă în ureche. Dacă o persoană se scarpină în ureche cu un chibrit, o scobitoare, atunci există o singură opțiune - ciupercă, nu există alte opțiuni. S-a întîmplat ceva în urechea mea, ceva mă doare acolo, ceva se scurge acolo, dar dacă există mîncărime, atunci e ciupercă.

2. Crăpături, blistere, rosături (nu bătături, ci scuame cu un caracter straniu, parcă nu ați spălat nimic, de exemplu, însă în faltele inghinale - se formează ceva umed). Peste tot unde se desprinde pielea, unde există fisuri și se înmoaie în același timp.

3. Deseori oamenii vin și arată pe palme, pe spate ceva de neînțeles, ca și cum ar fi o lovitură-arsură. Tot ce apare pe mîini, sub brațe, în faltele inghinale – totul este ciupercă. Dacă de undeva se elimină ceva alb, brînzos - atunci acestea, de asemenea, sînt ciuperci. Nu contează dacă din gură, vagin, bronhii sau amigdale.

4. Tot ce este pe limbă alb, brînzos, granulat - toate acestea sînt ciuperci. Seara ne-am culcat - limba era normală, dimineața – ea este acoperită cu un start albicios. Stratul aceasta alb și este ciuperca. Sistemul limfatic colectează acest strat alb toată noaptea pe vilozitățile limbii, ca pe covorașele de la ușă, îl depune, pentru că în continuare el merge spre eliminare. El se roade de pe limbă și, împreună cu alimentele se scuipă sau se expectorează. Limba trebuie răzuită cu un baston sau o lingură. Nu ar trebui să existe nici un fel de depuneri pe limbă. Limba trebuie să fie roză, cu papile pronunțate.

5. Tot ce nu doare este ciupercă. Deoarece ciupercile rod terminațiunile nervoase. Pielea are o cantitate mare de terminațiuni nervoase. Ce ar simți un pacient cu psoriazis, dacă suprafețe uriașe ale pielii sale l-ar fi durut constant, în fiecare secundă, el ar înnebuni pur și simplu de durere. Dacă suprafața psoriazisului ar fi dureroasă, ar exista o puternică iritație dureroasă și persoana ar muri de șoc dureros. Ciuperca lucrează în mod intenționat cu acest lucru, ea mușcă totul, cucerește pielea și o face ușor de manevrat. Ea are castelele sale acolo, palatele sale.

6. Toate eritemele de pe piele, toto ce se ce se desprinde, se ridică, se îndepărtează în inele (uniform, neuniform), oriunde există solzi. De regulă, ciuperca este localizată în zona ganglionilor limfatici mari, din simplul motiv că ciuperca se află în spațiul intercelular. Iată celula, iată spațiul extracelular - apa, potențialul acestei ape este de aproximativ 50%.

Mediul ar trebui să fie fie alcalin, fie acid, în jurul celulelor se înmulțește ciuperca. Aici ea ajunge prin fluxul sanguin din tractul digestiv în apa intercelulară. Apa intercelulară trebuie să curgă, în fiecare dimineață apa trebuie să vină aici și în fiecare dimineață ea trebuie să se oprească și să plece.

Ea trece prin sistemul limfatic. Căile limfatice se termină cu ganglioni limfatici. În ganglionii limfatici există compartimentele, 10 intrări și o ieșire. Și aici are loc tratarea cu limfocite a acelor forme moleculare vitale care au fost atrase aici și are loc curățirea. Limfa curată se duce într-o parte, iar cea murdară merge în altă parte, spre eliminare.

O persoană are dureri în articulația genunchiului. Iatăun os, iată și alt os. Între ele se fală cartilajul. Ce ar putea să doară aici? Oasele nu pot durea, nici cartilajul, acolo nu există terminațiuni dureroase. Între cartilaje există lichid. El de asemenea nu doare, dar poate fi inflamat, cineva poate trăi în el. În spatele articulației, în partea groapei popliteale, există ganglioni limfatici. Dacă există ciupercă la picioare, aceasta va urca pînă la ganglionii limfatici popliteali. Ganglionii limfatici vor reține ciupercile și în acest moment ei nu vor permite trecerea apei în sus. Articulația se va umfla. Iar cînd aceasta se va umfla, ea va durea.

Ce va face organismul? El va crește temperatura pentru a crește microcirculația, astfel încît în articulație să intre leucocitele. Ce va face medicul? Va anestezia, va prescrie aspirină. Va ajuta acest lucru? Nu va ajuta. Belagil va ajuta? Nu va ajuta. Diclofenacul va ajuta? Nu va ajuta. Ultrasonografia va ajuta? Nu. Mai întîi trebuie de înțeles ce există în articulație. Fie ciuperci, fie bacterii.

Dacă o persoană are toate degetele de la picioare afectate de ciuperci, ghiciți din trei încercări ce se află în articulații? Ciuperci. Și nici un fel de antibiotic nu va ajuta aici. Deoarece sistemul limfatic al segmentului superior va păstra același lucru care se află în segmentul inferior, astfel încît să nu treacă mai departe, de altfel ciuperca va acapara totul. Acesta este un cordon, acesta este un post de frontieră. Nimeni nu va trece mai sus de ea.

Dacă undeva cineva s-a stabilit, atunci acolo se dezlănțuie un război. Războiul dintre leucocite și cei care s-au stabilit. Există 5 tipuri de cei care se stabilesc: viruși, ciuperci, helminți, elementare, bacterii. elementarele nu trăiesc în articulații. Nu locuiesc nici Toxoplasma, Lamblia, Apistorhi. Dacă cineva se stabilește în articulație, boala se va termina la –ită: bronșită, artrită, gaimorită, gastrită, sinuzită, conjunctivită, stomatită, nefrită și așa mai departe. Dacă cineva locuiește acolo, există un război, o infecție. Infecția poate fi de 5 tipuri. Ca să fie clar, gaimorita, ce este? Un fel de puroi în nas. Ce fel de puroi în nas, de unde a apărut?

Nasul este o gaură, pur și simplu o gaură, și doar un sinus. Nu este nimic altceva, acolo nu poate exista puroi. El poate veni pe "scara rulantă" a sistemului limfatic. Însă el va veni pe calea lui. De ce se duce în nas? La eliberare, ieșirea afară. Poate ajunge la bronhii, vagin, intestine.

Din partea de sus a corpului se duce la nas, de la căile genitale nu va merge pînă la nas. Din tractul genital, va ateriza la primul etaj al liftului. Este inutil să lupți cu secrețiile albe, nu trebuie să lupți cu ele. Dacă sînt, ce înseamnă asta? Că există o ciupercă și că funcționează sistemul limfatic. Cînd nu l-ai atins și ele au trecut, ce înseamnă asta? Că totul este normal, organismul s-a descurcat de unul singur.

Iată stomacul dvs. și ce mîncați, de exemplu? Usturoi sau luați un ardei amar și mîncați deodată 20 de bucăți, chiar boabele. Și veți opri imediat orice diaree. Uleiul esențial de grapefruit, arbore de ceai - totul acționează exact ca produsul în sine. Putem avea mai multe tipuri de plante. Planta însăși, decoctul de plante, uleiul esențial de plante, uleiul de plante, frunzele plantelor, picioarele plantelor, tinctura din plante.

Orice produs fabricat dintr-o plantă va acționa la fel ca planta însăși. Sucul de pătrunjel sau pătrunjelul, sucul de afine sau afinele în sine, indiferent ce veți lua, totul funcționează la fel. Iată ați luat ulei de susan, iar susanul este un agent antiparazitar puternic. Adăugați uleiul de susan la salată, este foarte gustos, încercați ulei de susan negru.

Pur și simplu mănînci rosii, roșii, castraveți, pătrunjel, chimen, mărar, țelină și dacă adaugați ulei de susan, semințe de susan veți primi o salată foarte gustoasă, antiparazitară. Dacă în fiecare zi veți folosi produse antiparazitare, antifungice, atunci nu veți avea nici viruși,nici bacterii sau paraziți. Însă doar în cantități acceptabile sau în concentrații minime, astfel încît să nu dăunați organismului. Să ne uităm în jurul nostru, înăuntrul nostru.

Sistemul nostru nervos central este atît de puternic, încît poate trimite orice imunitate în orice loc, să descopere orice război și să-l oprească. Dar pentru asta ai nevoie de ce? De energie, de un scop, iar pentru asta e nevoie de cunoștințe, e nevoie de multă credință, de un stil de viață corect, un algoritm care trebuie făcut în fiecare zi. Dacă vi s-a spus usturoi în fiecare zi, înseamnă că mîncați usturoi în fiecare zi. Nu suportați usturoiul, înseamnă că mîncați hrean în fiecare zi.

Nu suportați hreanul, înseamnă că ridiche în fiecare zi. Găsiți ceea ce vă place. 10 tipuri de piper, alb, roșu, galben, dar ar trebui să fie. Pentru că ciuperca va ataca totul, dacă îi dați paste în fiecare zi, la micul dejun are pîine cu drojdie, la prînz are lapte condensat, la cină - cartofi. Ați văzut cum cartoful este acoperit cu mucegai? În trei secunde. Încercați să acoperiți o ridichă cu mucegai. Se va chinui.

Se întîmplă uneori, atunci cînd în aer există mulți spori sau în apropiere este o smîntînă. Ați văzut vreodată ca uleiul vegetal să mucegăiască? Se va amărî, dar nu mucegăiește ușor. Deoarece nu există ciuperci acolo, există substanțe speciale. Plante care se află în conflict cu ciupercile. Ele urăsc helminții, aproape toate, ele au memorie și sînt în conflict cu helminții, virușii, bacteriile și cu toate celelalte. Ele sînt pentru noi. Pentru ele și pentru noi. Ele caută mijloacele, fiecare plantă caută ceva ca să fie mîncate. De cine să nu fie a mîncate? De ciuperci, viruși, bacterii, paraziți și noi.

Pentru că și noi nu facem întotdeauna totul corect, ceva este și împotriva noastră, noi nu putem mînca totul, nu ni se permite să mîncăm totul. Dar dacă știm că planta este orientată pozitiv, putem folosi această plantă în avantajul nostru. Este foarte important să înțelegem ce fac ciupercile în organism. Pur și simplu trăiesc. Ele se hrănesc, se înmulțește, se mișcă, se mută. Iar noi ce facem? Le hrănim, le creștem și le adăugăm în mod constant în fiecare zi. Ba bem ciupearcă de chefir, ba bem ciuperci de ceai, sau cordeceps, sau bere, sau mîncăm pîine cu drojdie de dimineața îână seara, sau începem să bem drojdie.

Mîncarea antifungică este usturoiul, ceapa. Tot ceea ce este antiparazitar este, în același timp și antifungic, dar se mai adaugă ceva. Ace, brad, pin, molid. Toată rășina se adăugă aici. Rășina este substanța care curge, smoala de la molid, pentru a nu fi mîncat de ciupercă. Pinul se conservează, adică nu se teme de ciupercă, el nu trăiește 30 de ani ca mesteacănul. Și, de aceea, pinul trăiește mult timp, toate tipurile de conifere.

Rășina poate fi adăugată în compot, face decoct, se poate fare infuzie pe apă, se poate de fiert și de făcut inhalații de abur. Cea mai buna dintre toate sînt fîrfurile tinere de ace de pin uscate, pur și simplu adîugate în ceai, se poate prepara orice băutură. Rășina poate fi mestecată. Tot ceea ce are un efect antifungic are acest efect în uleiuri.

Uleiul din nuci de cedru, este, de asemenea, antifungic. Arborele de ceai și toate produsele din arborele de ceai. Dacă există o patologie fungică severă, puteți dizolva o picătură de ulei de arbore de ceai într-linguriță de smîntînă și să o mîncați, deoarece în apă nu se dizolvă. Nu trebuie mult, doar o picătură, un adult poate lua 2 picături. Dacă faceți acest lucru timp de 2 consecutiv, atunci puteți discuta și concura cu ciuperca la modul cel mai serios.

Uleiul esențial cel mai bine este să fie dizolvat în grăsime. Pot fi orice fel de grăsime. Propolis. Puteți bea tinctură de propolis sau decoct cu apă, sau puneți propolisul în miere sau în gem, sau pur și simplu mestecați-l, sau mîncați faguri de miere, puteți o bucată de propolis după obraz, lăsați să stea acolo și să se absoarbă în salivă. Se poate face o tinctură din el. Nu doriți tinctură - nu faceți napar. Nu vreți napar, doar mestecați-l ca pe o gumă de mestecat. Cum va intra în organism, aceasta este o altă poveste, principalul e că a ajuns acolo.

Tot ceea ce este anthelmintic este în același timp (de cele mai multe ori) și antifungic. Acesta este piperul, de tot felul, ridichea, hreanul, toate condimentele, începînd cu chimionul și terminînd cu turmericul. Ciupercile de unghii pot fi tratate. Tratamentul trebuie realizat din interior și în exterior. Doar din exterior ciupercile nu pot fi vindecate. Doar din interior, de asemenea, este dificil. Dar dacă se combină aceste două tratamente, ciupercile pot fi vindecate chiar și într-o jumătate de an. Dar, din nou, trebuie să înțelegeți mecanismul, ciupercile nu trăiesc pe unghii, ci în interiorul lichidului articulației. De la genunchi pînă la talpă, întreaga limfă este infectată cu ciupercă.

De asemenea, interesant: Tratamentul ciupercilor de palpă. Și ar trebui să excludeți imediat drojdia din consum. Ce altceva afectează ciupercile - tot ceea ce este acru-organic. Acestea sînt: coacăză, agriș, merișoare, afine, cătină albă, afine, mure- toate fructele de pădure sunt antifungice...

Autor: Olga Butakova

Citiţi de asemenea

Mutându-se în satul Isakovo, în raionul Bezhanițk din regiunea Pskov, familia Katkov a devenit ideologii noilor colonișt...
62
Știți că un sunet de o secundă poate să vă schimbe dispoziția pentru o zi întreagă? Pentru a profita de această propriet...
58
Bine ați venit în showroom-ul nostru, unde veți găsi cele mai bune oferte pentru casa dumneavoastră! Compania noastră, s...
91
Băile de soare pot încetini procesul de îmbătrânire cu până la cinci ani, se arată într-un nou studiu.Oamenii de știință...
111