ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Nu veți mai avea dureri de cap!

Curățarea vaselor cerebrale este o procedură foarte importantă, care vă poate îmbunătăți semnificativ starea de spirit în anumite afecțiuni, de la osteohondroza regiunii cervicale pînă la ateroscleroză.


Curățarea regulată a vaselor vă va permite să scăpați de greutatea din cap, durerile de cap vor dispărea, se va limpezi conștiința și se va îmbunătăți starea de spirit.
Noi am pregătit 5 rețete eficiente și dovedite de curățare a vaselor cerebrale:

Rețeta nr. 1: miere și nuci


Trebuie să mărunțiți cinci nuci și să le amestecați bine cu o lingură de miere de tei, adăugați puțină scorțișoară și ghimbir, amestecați și puneți amestecul în frigider pentru o zi. Amestecul tămăduitor se ia cîte o lingură de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mîncare.

Rețeta nr. 2: suc de ceapă și miere


Stoarceți o treime de pahar de suc de ceapă și amestecați-l cu un pahar cu miere natuarlă. Amestecul trebuie consumat cîte o linguriță de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mîncare. Amestecul vindecător nu numai că va curăța eficient vasele sangvine, dar și va întări sistemul imunitar.

Rețeta nr. 3: sucuri naturale


Zilnic, cu o o jumătate de oră înainte de prînz beți o jumătate de pahar de suc de rodii (rînduiți cu sucul de mere și de morcovi). Alegînd sucul în magazine, atrageți atenția ca sucul să fie cît mai natural sau faceți sucul acasă.

Rețeta nr. 4: infuzie de brusture


Turnați apă clocotită peste o mînă (aproximativ 10 grame) de rădăcini uscate de brusture, lăsați să se infuzeze 8-10 ore, după aceea strecurați și păstrați într-un loc răcoros. Consumați infuzia cîte 4 linguri cu o jumătate deoră înainte de micul dejun. Cura de administrare - o lună.

Rețeta nr. 5: Produse folositoare


Pentru însănătoșirea generală a organismului și curățarea vaselor sangvine trebuie să mîncați în fiecare zi cu o jumătate de oră înainte de micul dejun cîte o portocală, o mînă de stafide și nuci. Peste 15-20 minute beți un pahar de apă în care adăugați o linguriță de miere și o felie de lămîie. Peste încă 10-15 minute puteți lua micul dejun.

Vineri, 17 ianuarie 2020
Vizualizări: 620

Citiţi de asemenea

Sănătatea feminină depinde în cel mai direct mod de starea florei vaginale. Acest ecosistem la scară mică funcționează p...
33
Cufundați-vă în atmosfera Scandinaviei: ceață groasă frecventă, bolovani uriași de mușchi gri, care arată ca niște troli...
95
În tribul Himba Namibia din sudul Africii, data nașterii unui copil este fixă nu în momentul sosirii sale pe lume, și nu...
54
Peșterile cu  viermi luminoși sînt împrăștiate peste tot în lume.Cerul de noapte sub pămînt este uimitor, datorită ...
75