ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O armă de uz casnic 

 

 

În Rusia, în 1976, cuptoarele cu microunde au fost interzise din cauza efectelor lor nocive asupra sănătății umane, acestea au fost obiectul mai multor studii. Interdicția a fost ridicată la începutul anilor 90, după restructurare.

Aici sunt unele dintre rezultatele cercetărilor. Cuptorul cu microunde:

1. Accelerează dezintegrarea structurală a produselor.

2. Creează cancerigene în lapte și cereale.

3. Schimbă compoziția elementară la produse alimentare, cauzând indigestie.

4. Modifică chimia alimentelor, ce ar putea perturba sistemul limfatic și distruge capacitatea organismului de a se apăra împotriva tumorilor maligne.

5. Duce la o creștere procentuală a celulelor canceroase în sânge.

6 . Duce la tumori maligne ale stomacului și intestinelor, degenerarea totală a țesuturilor periferice, precum și la distrugerea progresivă a sistemului digestiv și excretor la un procent statistic ridicat de persoane.

7. Reduce capacitatea organismului de a absorbi vitamine din complexul B, vitamina C, vitamina E, minerale esențiale și agenți lipotropici (substanțe care contribuie la accelerarea descompunerii grăsimilor în organism, de exemplu, Mixednews ) .

8. Câmpul de microunde lângă cuptor cauzează probleme de sănătate.

9. Încălzirea cărnii gătite în cuptor cu microunde cauzează:

  •  formarea d-nitrozodietanolaminei ( cancerigen cunoscut);
  •  destabilizarea compușilor biomoleculare la proteine active;
  •  efectul de radioactivitate în atmosferă;
  •  crearea cancerigenelor în compușii de hidroliză proteică în lapte și cereale.

10. Radiațiile de microunde determină o schimbare  (descompunere) în comportamentul catabolic al elementelor glucozide și galactozide în fructe congelate, în cazul decongelării lor în cuptorul cu microunde.

11. Determina o schimbare în comportamentul alcaloizilor catabolice vegetale în legume crude, preparate sau congelate care au fost expuse la radiații, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp.

12. Radicalii liberi care cauzează cancer se formează în structurile moleculare ale anumitor oligoelemente din materiale de origine vegetală, în special în legume rădăcinoase crude.

13. Cei care au consumat produse alimentare expuse la prelucrarea cu microunde  au arătat un nivel statistic mai mare de cancere gastrointestinale, precum și o degenerare generală a fibrelor periferice cu distrugerea progresivă a funcțiilor digestive și excretorii.

Luni, 27 ianuarie 2014
Vizualizări: 2432

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
217
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
409
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
293
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
419