ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O călătorie în Islanda cu WE GO (+Video)
WE GO adună un alt grup de călători, de data aceasta țara de destinație este Islanda.

Câmpuri de lavă, negri ca smoala, plaje, lagune de gheață, lipsa aproape completă a copacilor - toate acestea nu par a fi peisaje europene. Siturile din Islanda sunt adesea comparate cu cele de pe lună.

Itinerarul de călătorie

Blue Lagoon - bazinele termale lângă Reykjavik. Ne vom întoarce acasă relaxați.

Cel mai frumos loc din Islanda

Luăm micul dejun înainte de răsărit, ziua aceasta va fi una plină. Prima pe rută e Cascada Gudlfoss (Golden Falls). Mulții o consideră cel mai frumos loc din Islanda. Facem poze lângă cascadă și mergem mai departe. În apropiere se află valea gheizerelor, dintre care unul poate arunca apa fierbinte la o înălțime de 60 de metri.

водопад Гудльфосс

 

Vick Village și nisipul vulcanic

Astăzi vom vizita o localitate fotogenică din satul Vick cu o atmosferă specială, vom încerca să pătrundem în ea. Aici, pentru prima dată, vom vedea nisipul vulcanic negru de pe plajă. Este de nedescris, pur și simplu trebuie să-l vezi. Apoi, din nou, la cascade. E imposibil să vizitezi Islanda și să nu vezi cascade - ele sunt peste tot! Dar Seljalandsfoss și Skougafoss sunt unele dintre cele mai renumite.

ДЕРЕВУШКА ВИК

 

Mergem dacă le pronunți corect

Ca întotdeauna ne trezim devreme și mergem la Fyadrarglyufur, un canion uimitor cu o adâncime de 100 de metri și lungime de 2 km. Facem poze și ne îndreptăm spre est, pe drum vizităm stâncă Lomagnupur, apoi ajungem la Parcul National Skaftafell. Vizităm cascada Svartifoss ( Black Falls), iar apoi mergem la Sjónarnípa viewpoint, unde ni se deschide o priveliște incredibilă asupra celui mai mare ghețar din Europa - Vatnayёkudl.

каньон Фьядрарглйуфур

 

Laguna de aisberguri

Cel mai frumos sit l-am păstrat pentru sfârșit - laguna de aisberguri de un albastru aprins. Aici vom putea merge cu mașina amfibie chiar printre aisberguri, apoi ieșim la mal și facem poze cu bolovani de gheață albastră.

ЛАГУНА АЙСБЕРГОВ

Ne întoarcem la Reykjavik

Avem de parcurs un drum lung. Vom vizita de asemenea o peninsulă și Parcul Național Snæfellsjökull, unde vom putea admira o priveliște de neuitat.

 


 

Sursa

Marţi, 21 octombrie 2014
Vizualizări: 4481

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
234
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
148
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
259
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
105