ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

O casa aparent obişnuiteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Acesta este, de obicei presupune că a cladirii, care se poate produce electricitate, nu numai pentru nevoile lor proprii, trebuie să aibă neapărat un aspect super-moderne. Aceasta, cu toate acestea, nu poate fi spus despre casa, care recent construit în statul Wisconsin (SUA).

În ceea ce priveşte reprezentanţii companiei «Neumann Evoluţii», s-au stabilit la îndemână pentru a crea un regulat vieţii de familie Casa, capabile să producă mai multă energie decât este necesar. În masă a clădirii va contribui la reducerea emisiilor la nivelul întregii ţări de gaze cu efect de seră şi pentru a reduce dependenţa de aprovizionarea externă de produse petroliere.

Casa are două centrale electrice solare. Unul dintre urmărire panouri solare, cu care se confruntă întotdeauna soare, dă în anul 4600 de kilowaţi-oră de electricitate. Acesta poate fi folosit pentru a încărca vehicule electrice, sau dezvoltarea hidrogenului ca un combustibil alternativ. Doua fabrica, situat pe acoperiş, face pentru anul 14700 de kilowaţi-oră, cu mult mai mult decât este nevoie de o familie obişnuită. Excesul de energie electrică poate fi vândută la furnizorii de energie electrică.

A doua componentă a independenţei energetice - un sistem de încălzire geotermală şi răcirea locuinţelor. Sub casa, pe tot parcursul anului în cazul în care temperatura este menţinută (în acest domeniu special) la nivel de plus 12 grade Celsius, colector pavate, care este un lichid de răcire glicol.

sistemul de schimb de căldură oferă un mijloc de aer conditionat se răcească în vara şi de căldură suplimentare în timpul iernii. Desigur, se presupune că casa utilizate aparate eficiente. O condiţie necesară pentru a avea succes este bine izolate.

Costul şi geotermale de echipamente solare este o mare parte din costul de a construi o casa. Cu toate acestea, consumatorii din Statele Unite se pot baza pe subvenţiile guvernamentale şi reduceri.

А с виду обычный домик

Până în prezent, această casă de economisire a energiei construit doar un singur exemplar. Reprezentanţii firmei a asigurat că structura de serie va fi construit dintr-o perspectivă regională şi dorinţele clientului.

Sursă

Duminică, 14 februarie 2010
Vizualizări: 2559

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
89
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
336
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
241
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
384